- Konu Sahibi biberdolma
-
canım sen batıkenti biliyormusun?akşamları kaçta çıkıyorsun?cumartesi tam gün mü yarım gün mü çalışıyorsun??
atnickli canım enteresan bu badem yağının sende tüylnme yapması birde hamilelikte hormonal değişimlerden dolayıda bir dönem tüylenme olmuş olabilir.. ama belkide badem yağı ypmıştır?peki normalde tüylenme sorunu yaşarmısın?bu konuları çarşamba günü detaylı konuşalım:))
bende acaip yorulmuşum zaten ALLAH tan arıyorum..çabuk yorulan biriyimdir de:))çamaşır makinası bitmiş asıcam bekliyor bi yandan bi yandan koltukları silmem lazım en çok ona üşeniyorum çünkü kas gücü gerekiyor:))bugünde maşşallah gezdik ettik pilim bitti yahu..bilgisayardan da kopamıyorum..oğlan desen uykudan yavrucak geberiyor töbe töbe:)) ama uyumamak için direniyor...
sinceracımmmmmmm gelcen miiiiii bana çarşamba ???
Gelemiycem tatlım özelden yazarım
evet canım biliyorum o da olabilir tabide yalnız kaş kökleri daha çabuk ve çıkmaya meyillidir bende de hamilelikte saçım dökülmüştü:))
canım keşke bugün sende bizimle olabilseydin çarşamba da gelemiyecekmişsin galiba nedenini bende merak ettim ama atnickli den öğrenirim.sende hamileydin galiba öyle hatırlıyorum..hiç üzülme tatlım inşallah bende buluşuruz olmadı değil mi çok isterim beklerim bana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?