Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

başlığa bak::)) neyse bu aile yaşam merkezleri için oraya gidenler hayatlarını yaşıyor diyor:)) manyak kafa buluyor benle..:))

ya kızlar o kadar yazıyorum yazıyorum bir türlü 100 bulduramadım yahu lagrimaya bakıyorum3.333 filan maşşallah atnickli de 300 filan galiba kızım ne çok msj yazmışsınız maşşallah:))

sakın üzülme dertlenme sen bak inşallah birgün ayarlar belki yakın yerde oluruz çünkü sende demetevlerdeymişsin inşallah denk getirip hafta sonu buluşuruz lagrima ve marmelatda yenimahalle ben batıkent sen demetevler buluşuruz inşallah yahuu..

cnm ben 2008 den beri burayım bırakta olsun o kadar
ya kızlar o kadar yazıyorum yazıyorum bir türlü 100 bulduramadım yahu lagrimaya bakıyorum3.333 filan maşşallah atnickli de 300 filan galiba kızım ne çok msj yazmışsınız maşşallah:))

22 hafta olduk cnm Allah bagışlasın maşallah..
kuşum benim kız 10 aylık:)

sen ne kadarlık hamiştin? merak ediyorum sormayı hep unutuyorum:)
yeni gördüm bu mesajı

22 hafta olduk cnm Allah bagışlasın maşallah..
[/QUOTE]

maşallah sana da yarılamışsın yolu canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) kız mı erkek mi belli mi annesi?

bende ilk 2008 yılında keşfetmiştim burayı yine bir can sıkıcı günde yapacak birşeyler ararken:))ama doğumdan sonra bir süre koptum sonrada üyeliğim kendilğinden iptal olmuştu nasıl olmuşsa yani nickimi ve şifremi unutmadığım halde...neyse tekrar aldım da şimdide bu msj sayısını doldurun muhabbetti çıkmış ben bazen forumlarda dolanıyorum okuyorum ama herşeye msj yazmadım ( birde benim oturduğum evlerde internet sorunları çok oldu..şimdi eşim bana kişisel notebook aldı ama sağolsun eşimle beraber işe gidip geliyorlar..eşimin kendine ait 3 bilgisayarı var biride laptop ama hepsini çok güzel kullanmış maşşallah:)) bazen sorun çıkartıyorlar diyor da.. bende akşamları bazen alıyorum zaten taşınmaydı şuydu buydu baya uzun giremedim nete..

sanada iyi geceler canım tatlı uykular zaten bugün çok yoruldun:) kıyamam o bacakların ayakların şişmesin sakın ha unutma da bir ara o dediğim yağları al ve acil uygulamaya başla bak ben yapmadım harita gibiyim inan doğum sonrası kullanmadığın için pişman olursun tamam mı bebişim..hayırlı geceler..

kıyamam ben sana üzülme sen inşallah ayarlarız bir gün yaa belki cumartesi akşamı bile olabilir hiç olmadı..birde lagrima marmelatada danışmak lazım olmadı bir gün buluşuruz biz ama bende isterimki toplu buluşalım inan daha zevkli güzel oluyor:))

cumartesi akşamı olabiler

aman badem yağı kullanmasın ben bi süre kullandım tüylenme yapıyo kakao yağı bi de aktarlarda satılan üzerinde hamile göbeği resmi olan yağdan kullandım hiç çatlak olmadı ama tüylenme oldu badem yağından dolayı

ya tatlım biberdolmam ama bu cumartesi olmasın olur mu çünkü oğlanın doğum günü pazar kutlucaz gerçi aile arasında küçük bir kutlama olucak ama temizlik var benim yarın ayrıca hafta içi pazartesi yahut salı komşular bana gelmek istiyorlardı bu iki günden birinde onları ağırlıcam inşallah o yüzden biraz yoğun yorgun olucam yoksa ben hemen yarın akşam buluşalım derdim kırılma ama tamam mı canım benim.haftaya olsun olmaz mı?hm belki lagrima belki marmelat da gelir

keşke sende gelebilseydin topiğimizin kurucusu:) çarşamba günü

sorun olmaz canım ...artık haftaya cumartesi gününe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…