- Konu Sahibi biberdolma
-
dimi yaaa çok heyecan vericisenin bebek 2 aylıkmı? kız mı erkek mi?
hee gönüllü rehber benankara da cogu yeri avucumun içi kadar bilirim.
aa şekerim hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun canım ya keşke sende orada olabilseydin:))
ya kızlar o kadar yazıyorum yazıyorum bir türlü 100 bulduramadım yahu lagrimaya bakıyorum3.333 filan maşşallah atnickli de 300 filan galiba kızım ne çok msj yazmışsınız maşşallah:))
kuşum benim kız 10 aylık:)
sen ne kadarlık hamiştin? merak ediyorum sormayı hep unutuyorum:)
yeni gördüm bu mesajı
bir dahaki sefere inşallah üzülmee 3 kişiydik zatenn .. çarşamba iş var mı? senin tek hafta sonun var değil mi?yoğun ve yorgunum canım ...aranızda olmak istedim çok....aklım sizdeydi ..bidahakine artık
bir dahaki sefere inşallah üzülmee 3 kişiydik zatenn .. çarşamba iş var mı? senin tek hafta sonun var değil mi?
kıyamam ben sana üzülme sen inşallah ayarlarız bir gün yaa belki cumartesi akşamı bile olabilir hiç olmadı..birde lagrima marmelatada danışmak lazım olmadı bir gün buluşuruz biz ama bende isterimki toplu buluşalım inan daha zevkli güzel oluyor:))
cumartesi akşamı olabiler
keşke sende gelebilseydin topiğimizin kurucusu:) çarşamba günü
ya tatlım biberdolmam ama bu cumartesi olmasın olur mu çünkü oğlanın doğum günü pazar kutlucaz gerçi aile arasında küçük bir kutlama olucak ama temizlik var benim yarın ayrıca hafta içi pazartesi yahut salı komşular bana gelmek istiyorlardı bu iki günden birinde onları ağırlıcam inşallah o yüzden biraz yoğun yorgun olucam yoksa ben hemen yarın akşam buluşalım derdim kırılma ama tamam mı canım benim.haftaya olsun olmaz mı?hm belki lagrima belki marmelat da gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?