Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

bende seni tanıdıgıma cok sevindim. teşekkürlerr..

evet canım seni o kadar konuştuk ki kulaklarını çok çınlattık biz üçümüz çok iyi anlaştık ama sanki sende orada bizimleydin :)hemşerim olmandan da bir nevi kanım çok kaynadı sana::))bak seni görmeden sana gelmek istiyoruz üçümüzde..

cnm nickini söylemek çok rahatsız edici sanki sana at dermiş gibi hissediyorum afedersin de.. cok mu aradın? nicknin tartışmasnı yaptık soyadı birleşimi falan dedi blue ama bence değil senle çok iyi anlaşacagımı söyledimarmelat tam benim kafadanmışsın göreceğiz.. çarsamba olsada bir an önce tanışsak

aynen benimde 3 ünüze çok kanım kaynadı.. kızlarrrr vallahi çok merak ediyorum. sanki hiç görmediğim sevgilimle karşılaşacak gibi heyecan verici

Son düzenleme:
marmelat ve ben ankadara yeniyiz ya sağolsun lagrimacık bizi yine toplayıp götürecek gönüllü rehberimiz:))yoksa ben valla ancak batıkentte belli yerleri biliyorum.afaki tariflerle göze alıp gidemezdim kolumda 3 yaşında çocuk..

aynen canım iple çekiyorum çarşambayı ben de çok yoğun duygular içerisindeyim size karşı nickime gelinceeDDD sen anlamışsın aslında ama:))) ben geldiğinizde patlatayım bombayı

dimi yaaa çok heyecan vericisenin bebek 2 aylıkmı? kız mı erkek mi?
aynen benimde 3 ünüze çok kanım kaynadı.. kızlarrrr vallahi çok merak ediyorum. sanki hiç görmediğim sevgilimle karşılaşak gibi heyecan verici

hee gönüllü rehber ben ankara da cogu yeri avucumun içi kadar bilirim.

ayrıca çarşamba günü senin evde toplanacağımız için(inşallah):) biraz daha ev ortamı daha sıcak daha sıkı muhabbet edicez:)) bende yazdıkça yazıyorum heyecanlı heyecanlı bu arada benim özel msj hakkı için msj sayımda çoğalıyor hihooyyttt:))

bizim yengeden öğrendim ankara batıkentte belki başka yerlerde de vardır.. hanımlar kulübü diye bir yer varmış orada çocuğu olan hanımlar çocuklarını birkaç saatliğine bırakıp spor yapma imkanı ayrıca çeşitli kurslar ve seminerler filan yapılıyormuş güzel bir yapıya benziyor bir ara netten bakıyım belki daha fazla bilgiye sahip olurum.. bu arada bu aile yaşam merkezlerine giden var mı ne yapıyorlar orada?nasıl yerler??

valla bende şimdi çok merak etmeye başladım bu nick hikayesini anlatsana çarşambayı bekleme yahuuu..eğer çok özelse özelden yaz:))ehueheu

güzel yerler oralarr.. her semtte varr ..

adamcagıza yazık sarma artık biz varız..
koptummmmmmmmmmmmmmmmD eşim diyo noluyo deliriyonn mu yalnızlıktan ayrıca o da bu görüşme olayına sevinenlerden. hep ona sarıyorum beni buralara getirdin falan:)

valla hayatım bugün seni hergünkinden daha bir neşeli ve mutlu gördüm çok sevindim senin adına siz sık sık yapın bunu:)) bende demekki çok sarmışım benimkine ki beni daha çok teşvik ediyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…