- 11 Ocak 2009
- 6.183
- 103
- 688
- 39
- Konu Sahibi biberdolma
-
canım benim ya en çok teşekkürü de sen hak ediyorsun sen öncülük edip telefonunu bırakmasaydın toparlamasaydın zor buluşurduk biz gerçekten çok sıcakkanlı ve girişken çok esprili ve hoşsohbet neşeli bir insansın seni tanıdığıma çok mutlu oldum..ayrıca marmelatcımda çok hoşsohbet çok neşeli çok tatlı bir insan ikinizede tanıdığıma çok memnun ve mutluyum ikinizide buradan kocamannn öpüyorumm
geliriz inşallahh.. sen acık adres olarak bana yaz dikmenin neresi tam olarak olurmu?keklikte oturuyorsun bildiiğim kadarı ile ama neresi belirtirsin.
ok cnm .. telim var sende istersen tele gönder.özelden yazıyorum tatlım:)
evet canım seni o kadar konuştuk ki kulaklarını çok çınlattık biz üçümüz çok iyi anlaştık ama sanki sende orada bizimleydin :)hemşerim olmandan da bir nevi kanım çok kaynadı sana::))bak seni görmeden sana gelmek istiyoruz üçümüzde..
aynen benimde 3 ünüze çok kanım kaynadı.. kızlarrrr vallahi çok merak ediyorum. sanki hiç görmediğim sevgilimle karşılaşak gibi heyecan verici
cnm nickini söylemek çok rahatsız edici sanki sana at dermiş gibi hissediyorum afedersin de.. cok mu aradın? nicknin tartışmasnı yaptık soyadı birleşimi falan dedi blue ama bence değilsenle çok iyi anlaşacagımı söyledimarmelat tam benim kafadanmışsın göreceğiz.. çarsamba olsada bir an önce tanışsak
aynen benimde 3 ünüze çok kanım kaynadı.. kızlarrrr vallahi çok merak ediyorum. sanki hiç görmediğim sevgilimle karşılaşak gibi heyecan verici
marmelat ve ben ankadara yeniyiz ya sağolsun lagrimacık bizi yine toplayıp götürecek gönüllü rehberimiz:))yoksa ben valla ancak batıkentte belli yerleri biliyorum.afaki tariflerle göze alıp gidemezdim kolumda 3 yaşında çocuk..
aynen canım iple çekiyorum çarşambayı ben de çok yoğun duygular içerisindeyim size karşınickime gelincee DDD sen anlamışsın aslında ama:))) ben geldiğinizde patlatayım bombayı
senden cok nickini merak etmeye başladım
bizim yengeden öğrendim ankara batıkentte belki başka yerlerde de vardır.. hanımlar kulübü diye bir yer varmış orada çocuğu olan hanımlar çocuklarını birkaç saatliğine bırakıp spor yapma imkanı ayrıca çeşitli kurslar ve seminerler filan yapılıyormuş güzel bir yapıya benziyor bir ara netten bakıyım belki daha fazla bilgiye sahip olurum.. bu arada bu aile yaşam merkezlerine giden var mı ne yapıyorlar orada?nasıl yerler??
koptummmmmmmmmmmmmmmmD eşim diyo noluyo deliriyonn mu yalnızlıktan ayrıca o da bu görüşme olayına sevinenlerden. hep ona sarıyorum beni buralara getirdin falan:)
valla bende şimdi çok merak etmeye başladım bu nick hikayesini anlatsana çarşambayı bekleme yahuuu..eğer çok özelse özelden yaz:))ehueheu
güzel yerler oralarr.. her semtte varr ..
adamcagıza yazık sarma artık biz varız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?