- 22 Kasım 2010
- 303
- 1
- Konu Sahibi biberdolma
atnickli nerdesin yahuu?::))msj görmedin mi?dolmabiberimde gelmemiş yahuu:))lagrimacık da yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin doğum gününmüü doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yıllara bebeğinle eşinle girersin inşallah yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun..ALLAH sağlıkla sıhhatle bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..
atnickli nerdesin yahuu?::))msj görmedin mi?dolmabiberimde gelmemiş yahuu:))lagrimacık da yok
cnm ben 12.10 gibi evden cıkarım 12.25 de oskarın önünde olurum inşallah olur mu?
tamam tatlım 12.25 oskar'ın orada buluşuyoruz ben 12.25 orada olacağım öpüyorum seni yarın görüşmek üzere.
şimdi kocamla çay içeceğim herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere:)
Günaydın kızlar... hava nasıl sizin oralarda? Eryaman'a kar yağıyor ben de bundan korkuyordum
Günaydınlar:)
Yenimahallede'de kar yağıyor sabah bayağı yoğundu ama şimdi seyrekleşti...
Aralık ayındayız kış geldi kar yağmasa tuhaf olur,olsun kar yağsın şekermiyiz erimeyiz:)
Ben kar'lı havaları çok severim.
İstanbul'da hiç yağmazdı
Burası o yönden güzel,soğuk havanında ayrı bir güzelliği var bence...
Ne olursa olsun ben çok mutluyum saat 13:00'te buluşacağız,kaynaşacağız,neler konuşacağız belki nelerrrrrrrrr
arkadaslar esim aradi toplantisi cikmis seni goturemiycem dedi cok gormek isterdim sizi ama insallah baska sefere iyi eylenceler
olsun cnm yolları kapatacak kadar cok yağmaz şekerde değiliz erimeyiz :d
şimdi kar namına birşey yok :d
keşke gelseydin
nerede oturuyorsun otobüsle falan gelemeyecek kadar uzak mı?
Böyle buluşma günlerini çok zor ayarlıyoruz,birdaha kim bilir ne zaman buluşma olur keşke gelebilsen keşke...
canim ev cayyolunda 2 aylik bebegim var otobusle disari cikmam cok zor hele bu sogukta mumkun degil
ayyyy çok az kalmış buluşmalarına yaaaaa:) nasıl eğlenirler şimdi heee:) bıcır bıcır konuşurlar da şimdi:) ahhhh benim konuşacak kimsem de yookkk:)
belki toplaşıp haftaya sana geliriz:)