Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

sağoll tatlımmm..... telefonun içinde ayrıca teşekkürler...
ben yemekteydim cnm geldim şimdi.

canım senin doğum gününmüü doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yıllara bebeğinle eşinle girersin inşallah yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun..ALLAH sağlıkla sıhhatle bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..

atnickli nerdesin yahuu?::))msj görmedin mi?dolmabiberimde gelmemiş yahuu:))lagrimacık da yok:KK43:

cnm ben 12.10 gibi evden cıkarım 12.25 de oskarın önünde olurum inşallah olur mu?

tamam tatlım 12.25 oskar'ın orada buluşuyoruz ben 12.25 orada olacağım öpüyorum seni yarın görüşmek üzere.
şimdi kocamla çay içeceğim herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere:)

lagrima yani ben :) - GELECEK

Marmelat - GELECEK

agunda72 - GELECEK

blue_aquamarine - GELECEK

sincera34 - GELECEK

bhrtsn - GELECEK

beren91 - GELECEK

cadica - GELECEK

melisdeniz - BELKİ

sinirboyu - BELKİ

cheerfulsky - BELKİ

biberdolma - GELEMEYECEK

translator - GELEMEYECEK

abeta - GELEMEYECEK

atnici - GELEMEYECEK

saykopat - haber bekleniyor

katılmak isteyenlerde belirtirse ekleriz..
ADINI YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA SÖYLERSE EKLERİM...​

hanımlar çıkıyorumm.. yarın görüşmek üzere... kendinize dikkat edin.. 13 de tanışacagız çok heyecanlııııı :KK54::KK54::KK54::KK54:

hanımlarr gelemicem zaten belki demiştimm kociş evdee:KK43:( ama bidaha buluşma olursa ordayım nasipseee inş...merakla heycanla gelişmerinizi bekliyorummm kızlarrrrrr fotoda paylaşınnn yaaaaa:KK43:bizim yerimizde gezin tanışınnn :KK16:

Günaydın kızlar... hava nasıl sizin oralarda? Eryaman'a kar yağıyor ben de bundan korkuyordum :KK25:

Günaydınlar:)
Yenimahallede'de kar yağıyor sabah bayağı yoğundu ama şimdi seyrekleşti...
Aralık ayındayız kış geldi kar yağmasa tuhaf olur,olsun kar yağsın şekermiyiz erimeyiz:)
Ben kar'lı havaları çok severim.
İstanbul'da hiç yağmazdı:KK43:
Burası o yönden güzel,soğuk havanında ayrı bir güzelliği var bence...
Ne olursa olsun ben çok mutluyum saat 13:00'te buluşacağız,kaynaşacağız,neler konuşacağız belki nelerrrrrrrrr:KK9:

olsun cnm yolları kapatacak kadar cok yağmaz şekerde değiliz erimeyiz :KK70:
Günaydın kızlar... hava nasıl sizin oralarda? Eryaman'a kar yağıyor ben de bundan korkuyordum :KK25:

şimdi kar namına birşey yok :KK70:
Günaydınlar:)
Yenimahallede'de kar yağıyor sabah bayağı yoğundu ama şimdi seyrekleşti...
Aralık ayındayız kış geldi kar yağmasa tuhaf olur,olsun kar yağsın şekermiyiz erimeyiz:)
Ben kar'lı havaları çok severim.
İstanbul'da hiç yağmazdı:KK43:
Burası o yönden güzel,soğuk havanında ayrı bir güzelliği var bence...
Ne olursa olsun ben çok mutluyum saat 13:00'te buluşacağız,kaynaşacağız,neler konuşacağız belki nelerrrrrrrrr:KK9:

arkadaslar esim aradi toplantisi cikmis seni goturemiycem dedi cok gormek isterdim sizi ama insallah baska sefere iyi eylenceler

arkadaslar esim aradi toplantisi cikmis seni goturemiycem dedi cok gormek isterdim sizi ama insallah baska sefere iyi eylenceler

keşke gelseydin:KK43:
nerede oturuyorsun otobüsle falan gelemeyecek kadar uzak mı?
Böyle buluşma günlerini çok zor ayarlıyoruz,birdaha kim bilir ne zaman buluşma olur keşke gelebilsen keşke...

canim ev cayyolunda 2 aylik bebegim var otobusle disari cikmam cok zor hele bu sogukta mumkun degil
keşke gelseydin:KK43:
nerede oturuyorsun otobüsle falan gelemeyecek kadar uzak mı?
Böyle buluşma günlerini çok zor ayarlıyoruz,birdaha kim bilir ne zaman buluşma olur keşke gelebilsen keşke...

canim ev cayyolunda 2 aylik bebegim var otobusle disari cikmam cok zor hele bu sogukta mumkun degil

sen de bebekli gidemedin dmi:KK43: boşver üzülme ben de gidemedim. inşallah bigün haftasonu buluşurlar bu cadılar biz de karışırız aralarına:) şoförler bırakır öyle olursa:KK70:

ayyyy çok az kalmış buluşmalarına yaaaaa:) nasıl eğlenirler şimdi heee:) bıcır bıcır konuşurlar da şimdi:) ahhhh benim konuşacak kimsem de yookkk:)

X