sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım bende laser yaptırdım koltuk altı ve genital bölgeye,hadi verdiğim paradan geçtim 2 yıl boyunca 7-8 hafta aralıklı sürelerde gittim sonuç gayet iyiydi ,lasere gitmeyi bıraktığım an tüylerim eskisi gibi oldu onca seans gitmeme rağmen , yani kalıcı bir çözüm değil kıl kökleri tamamı ile yok olmuyor bence boşuna gitmeyin arkadaşlar
Selamlar,
Haftasonu Tunalıda 2 merkezle görüştüm (ikisi de arkadaş tavsiyesi) tam birine başlasam demiştim ama okuyup, araştırdıkça kararsızlığım artıyor. Acaba Özel Me...na hastanesine gitmek daha mı iyi olur. Orada bütün cihazlar varmış, görüştüğüm merkez Alexandrite kullanıyoruz dedi..Beyaz tenliyim, kıllar orta kalınlıkta ve çok koyu olmasa da koyu denebilir,açık renk değil..çok fazla yok ama asıl sıkıntım batıklar..İlk etapta sadece alt bacakla başlayacağım..
Me..na. hastanesine gidip memnun kalan var mı acaba? çok kararsızım çok.
bu arada tunalıdaki yer sadece bacak için 200 lira, bacak+genital+koltukaltı için 300 lira fiyat verdi bana..bacaklar tahminen 5 seansta biter dediler..seans aralıkları 2 aymış
Ogleden sonra randevum var hastanede.gelince yazarim.simdi istanbuldaki arkadasimla konustuk.tum bacak ve koltukalti 140 a baslamis.burada hep boyle 300 cok diyor.biz ankarada hep kaziklaniyoruz sanki..kizilayda daha uygun mudur acaba.bilgin var mi
bİR TÜrlü yazamadım pardon...yaa benim lazer işi başka bahara kaldıkucağımda 9 aylık kızımla girince doktorun ilk sorusu emziriyor musun oldu..evet diyince o zaman hiç başlamayalım, hormonların çok altif olduğu dönem, çok büyük ihtimalle geri çıkar..emzirme bitsin o zaman gelin dedi..tunalıdaki 2 yere sormuştum , yok yok sorun değil demişlerdi..burası özel hastane olmasına rağmen bu şekilde dürüst yaklaştı çok sevindim..ama kendimi de çok hazırlamıştım hayal kırıklığı oldu..seneye sonbahara artık...doktor hanım çok sempatik ve ilgiliydi..adı Ece imiş..fiyat vs konuşamadık doğal olarak..ama ben öncesinde mail atıp sormuştum...orada yarım bacak 300tl diye cevap gelmişti..5 seans için en başta ödersen..3 seans da bedava kampanya demişlerdi...işte son durum
bence parayı peşin ödeme ,sonradan başın ağrır ..kendim sözleşme hazırlayıp imzalatayım diyorsunda ona yanaşacaklarını sanmıyorum imzalalamazlar yani ancak kendileri hazırlamış oldukları sözleşmeyi imzalatırlar sana,sen hangi bölgeler için gideceksin fiat ne kadar..
Canım ben o dediğim yere başlamadım. Başka bi yere başladım, Çankaya Reşit Galip caddesinde bir hastane. Şimdilik memnunum, koltukaltım alınalı 1 ay oldu hala çıkmadı. Bir de bıyıklarımı aldırdım bir aydır hiç cımbız değmiyo:))
Bazı arkadaşlar yıllar önce yaptırdığını ve tüylerin eskisi gibi çıktığını yazmış. Bundan 3 yıl önce ben de bacaklarıma yaptırdım ve üstüne doğum yaptım. Hormonlarım değişmesine rağmen, tüyler çıktı fakat eskisi gibi değil. Çoook fazla fark var. Zaten hiç bir zaman tamamen bitecek diye düşünmemek gerek, ama eskisi gibi de olmuyo. Normalde ağda yaptırınca 15 günde çıkan tüylerim lazerle 2 ayda zor çıkıyo. Ben çok memnunum. şimdi eskiden lazer yaptırdığım bacaklarıma yeniden yaptırıyorum lazeri, ona da sanırım spontane atış diyolar lazerli bacak diye.
kızlar bende ko.. hastanesinde başladım.eğer memnun kalırsam yazarım.cihaz epicare duo,
paket program(6 seans) almak zorunda kaldım,diğer türlü pahalıya geliyordu.genital-k.altı-tüm bacak=1 seans ücreti 600
tecrübesi olanlara bir sorum var.6 seans ortalama ne kadar sürede biter.1 yılda biter mi?
verdiğin bilgi için teşekkür ederim.işin ilginç tarafı bu paraya,kontrol seansı bile yok.bile bile başladım birde.seanslar 1,5 - 2 ay arası değişiyor ,6 seans büyük ihtimal 1 yılda biter cihazda iyi eğer doğru uygulama yapılırsa 6 seansta kurtulursun tüylerinden.
ben 6 seansta kurtuldum ha daha sonra tekrar çıkar diyorlar fakat çıkarsada eskisi kadar olacağını sanmıyorum ben,o kadarına razıyım yani.
ilk seanslarda hemen dökülmesini bekleme,ancak 3-4 seanstan sonra görürsün döküldüğünü, genital bazı bölgeler diğer bölgelere göre daha geç dökülüyor yalnız atış derecesi farkından dolayı.bu arada 15 günde bir kontrol seansları oluyor rötuş için, seninde vardır sanıyorum ..
fiat ucuz değil ama netice alırsan değer ..keşke seans başına para ödeseydin daha sonra sorunçıkmaması açısından,inşallah çıkmaz...
Arkadaşlar merhaba,
Bende özel b.. hastanesinde geçen hafta yüzüme ilk seans atışımı yaptırdım. Ben pko olduğum için önceliği yüzüme verdim hem beyaz tenliyim hemde artık bildiğiniz sakaldı eğer sonuç alırsam vücudumada devam ederim diye düşündüm.Cihazın üstünde epicare duo yazıyordu ben sormayı unuttum heycandan. 10. gün kontrolü için çağırıyorlar ve seans başı 100tl olarak anlaştık. Azalma oldukça indirim yapacaklarını söylediler.Yarın bir hafta oluyor ama hiç dökülme olmadı. Burda okuduklarımdan sonra baya kafam karıştı. Pkolu olunca ilaçlı tedaviyle eş zamanlı olması şart diyenler var. Haftaya onun içinde ayrıca görüşcem kadın doğumcumla bakalım ne önerecek. Sizin fikriniz nedir benim durumumda olan var mı aranızda çare olacak mı bu merkez bana ? Yoksa boşuna emek ve zaman kaybımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?