yerinde olsam yüz için lazer yaptırmazdım.burdaki bütün yorumları okudum.yüzdeki kılları artırdığı yazıyor.yani ince kıllarında kalınlaştığı ve yayıldığı...
en mantıklısı iğneli aslında ama iyi yer bulmak sıkıntı.
gittiğin hastane batıkent tarafında mı?
kızlar birde arkadaşlardan biri me... hastanesinden bahsetmiş.telefonla arayıp fiyat için bilgi alamak istedim ama pek ilgilenmiyorlar.telefondada bilgi vermiyorlar.
19 m... hastanesi de aynı,güv...hastanesindende bilgi alamadım.sinir olduğum birçok kişinin işi gücü var,fiyat olarak tahmini bir rakam verse telefonda,ona göre gidip görüşülür,belki bütçeme uygun değil hiç gitmem.vaktim sınırlı,hepsi farklı yerlerde bide....şuanda gittiğim hastane, telefonda bilgi verdiği için gidip görüştüm ve başladım.
ayrıca balgatta ak...hastanesindende fiyat aldım.1800 tl=8 seans(kol,bacak,genital,koltuk altı).neden bu kadar uygun ve neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım açıkçası.
benim verdiğim paranın yarısı ve 2 seans daha fazla,kol da var bide.
bende yüzümü ağda ile aldırıyorum şimdilik,ilerde benimde iğne yada lazer yaptırmam gerekiyor.Keşke mecbur olmasamda hiç yaptırmasam ne iğneli ne ağda... Ama bir görsen yüzümün halini öyle iğneliyle uğraşılcak gibi durumda değil.. Zaten gittiğim merkezde tamamen bitmeyebilir azaldığında iğneliyle devam edip bitirirsiniz dedi.. Ayrıca iğnelinin de yüzde fazla iz yaptığını söyleyenler çok.. Hepside zarar değilmi ki... amaaan..
Gittiğim merkez batıkent B... hastanesi evet..
kızlar ne alemdesiniz??
benim özka.. tıp merkezindeki 4. seanstan beri 3ay geçti. son değerlendirmeleri yapıyım, alt bacakta %80 çıkmadı. üst bacak %40, genital üçgen kısım %70 çıkmadı ama genitalin maalesef diğer kısımları eskinin tamamen aynısıkoltuk altımda yarı yarıya azalma var. vee en kötüsü karın ve bel %10luk bir gelişme ancak var :/ bu değerler yaklaşık değerler tabi öznel bakış açısına göre
medic... ya giden oldu mu bu arada bir de çukurambarda bi yere giden arkadaş vardı o ne durumda? =)
15 günde anca dökülüyor, genital alt bölgelerinde hiç sonuç alamadım ben diğer yerlerde de yazdığım gibi okadar paraya değer mi bilmiyorum ya :S ben daha iyi bir yer arayışındayım 1 senedir yine de kuzukuzu oraya devam ediyorum
ben de özkayaya 2 seans gititm genitale ama k.altı ve yarımbacağada başlamak istiyorum o yüzden başka bir yere gitmek istiyorum o bölgeler daha ince çünkü. Medicanaya mail atmıştım 2 farklı doktordan geri dönüş olmuş verdikleri paket fiyatları farklı
-Kampanya kapsamı ise şöyledir; yarım alt bacak (300TL/seans),genital (200TL/seans),koltukaltı (100TL/seans) için 8 seanslık paket ücreti(4+4) 2400 TL peşin,2700TL Bonus ve Axess kredi kartlarına 10 taksitli fiyatıdır
-Kampanya kapsamı ise şöyledir; tüm bacak (500TL/seans),genital (200TL/seans),koltukaltı (100TL/seans) için 8 seanslık paket ücreti(4+4) 3000 TL peşin,3300TL Bonus ve Axess kredi kartlarına 10 taksitli fiyatıdır.
öz...da y.bacak+k.altı+genital 300 lira paket ike burda 600 liraya geliyor ki tam 2 katı off ya çok pahalı acaba hastane değilde 3 makineyide barındıran temiz bir güzellik salou arayışına mı girsem diye düşünmeye başladım :44:
şaka gibi ya medic.. yı telefonla aradım.cevap vermediler.eğer bu fiyatları önceden bilseydim farklı davranırdım.
ben 6 seansına 3600 verdim.taksitli ve geri ödemeli.
anlamadığım 4+4 ne?yani neden 8 seansa 4+4 yazdın?4 ü normal seans diğer dördü kontrol mü oluyor.yoksa 8 seansın dışında 8 seansta kontrol mü?paket programda çok düşüyor çünkü fiyat.birde söylediğin fiyata göre yarım bacak olan için medi.paket programı alırsan 2400 deniyor.onuda 8 e bölersen seans başı 300 olur yani özka...tıp merkeziyle aynı fiyat nerdeyse.benim bildiğim medic.hast.nin daha pahalı olması gerekiyor.
ben mi yanlış anladım?benim gittiğim hastanede ise paket program almama rağmen seans ücreti 600 e geliyor.paket program almassam seans başı 790 gibi bir ücret oluyor.
canım gittiğim yeri özeline mj atarım.eşim çok iyi sonuç aldı,estetisyen yapıyor lazeri ama baya faal biryer olduğu için kendilerini baya iyi geliştirmişler diyebilirim.eşim çok bakımlıdır,4 ay öncede saç ektirditeknolojiyi sonuna kadar kullanıyor,bende ondan özendim, kızdım kendime hatta:)
bu arada baya kişiye tavsiye etti burayı eğer ankaradaysan tavsiye ederim sanada canım...
Kızlar benim bacaklarımda böyle kahverengi leke gibi, ben gibi, kabuk gibi bir görüntü oluştu lazer sonrası. benzer bişey yaşayan var mı?
Laser yaptiran arkadaslar sonuc aliyormusunuz? IPL ve alex arasindaki farki biliyormusunuz?
Kızlar bende bacaklarım için gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım ilk defa yaptırıcam, kimi işe yarıyor diyor kimi sonradan çıkıyor dökülmüyor diyor vs.. ne yapacağımı bilemedim iyice araştırmak istiyorum ; Ankarada bacak için herhangi bir merkeze yada hast. gidip de memnun kalanlar var mıdır acaba buradan yazabilirler mi??
merhaba canım ben diode lazer yaptırdım. lokman hekmde. kol altı genital içn değlde alt bacak içn tavsiye edeblrm.koyu tüyleri lazer daha iyi okuyor. bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?