- 22 Ocak 2008
- 309
- 34
yerinde olsam yüz için lazer yaptırmazdım.burdaki bütün yorumları okudum.yüzdeki kılları artırdığı yazıyor.yani ince kıllarında kalınlaştığı ve yayıldığı...
en mantıklısı iğneli aslında ama iyi yer bulmak sıkıntı.
gittiğin hastane batıkent tarafında mı?
kızlar birde arkadaşlardan biri me... hastanesinden bahsetmiş.telefonla arayıp fiyat için bilgi alamak istedim ama pek ilgilenmiyorlar.telefondada bilgi vermiyorlar.
19 m... hastanesi de aynı,güv...hastanesindende bilgi alamadım.sinir olduğum birçok kişinin işi gücü var,fiyat olarak tahmini bir rakam verse telefonda,ona göre gidip görüşülür,belki bütçeme uygun değil hiç gitmem.vaktim sınırlı,hepsi farklı yerlerde bide....şuanda gittiğim hastane, telefonda bilgi verdiği için gidip görüştüm ve başladım.
ayrıca balgatta ak...hastanesindende fiyat aldım.1800 tl=8 seans(kol,bacak,genital,koltuk altı).neden bu kadar uygun ve neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım açıkçası.
benim verdiğim paranın yarısı ve 2 seans daha fazla,kol da var bide.
Keşke mecbur olmasamda hiç yaptırmasam ne iğneli ne ağda... Ama bir görsen yüzümün halini öyle iğneliyle uğraşılcak gibi durumda değil.. Zaten gittiğim merkezde tamamen bitmeyebilir azaldığında iğneliyle devam edip bitirirsiniz dedi.. Ayrıca iğnelinin de yüzde fazla iz yaptığını söyleyenler çok.. Hepside zarar değilmi ki... amaaan..
Gittiğim merkez batıkent B... hastanesi evet..