Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittiğiniz yerin ismini verebilir misiniz? fiyatı benim bütceme göre uygunmuş.. bende başlamak istiyorum bir an önce.
şu an ismini bilmiyorum, ablam gidiyo uzun zamandır, koltuk altı ve yarım bacak 200 e anlaşmıştı ve bitmek üzere. çok memnun kaldı ablam o yüzden ben de gidicem. burdan isim verebiliyo muyuz öğrenince söyliyim
şu an ismini bilmiyorum, ablam gidiyo uzun zamandır, koltuk altı ve yarım bacak 200 e anlaşmıştı ve bitmek üzere. çok memnun kaldı ablam o yüzden ben de gidicem. burdan isim verebiliyo muyuz öğrenince söyliyim
Ben çankayada bir merkezde ng yag la tüm vucut yaptırdım çok memnun kaldım bitti leke yanık risk yok yazın bile gittim ilgidende çok memnun kaldım ilgilenirseniz isim verebilirim
İnşallah işe yarar canım, çünkü emla kullanıp hiç fayda görmeyenler de var. Benim gittiğim yerde kullandıkalrı cihaz çok yeni bi cihazmış, sanırım Ank'da sadece burda varmış, acayip hızlı bi cihaz benim önceki merkezimde alex epicare vardı tüm vücut seansım 2,5-3 saate yakın sürmüştü, ama burda 45dakka sürdü sadece, diğer yerde kılların tamamı dökülmemişti kontrol seansına çok fazla kıl kalmıştı, ama burda nerdeyse hepsi döküldü,elle sayılcak kadar kıl kalmıştı kontrol seansıma. Belki hızlı olması senin iççin daha iyi olursa diye bilgi vermek istedim..
bende kızılayda gidiyordum 7-8 seans tavsiye ettiler bacak için ama ben 5 seansta azaldı diye bıraktım şimdi sanki gitgide çoğalıyo ya da bana öle geliyo sanırım tekrar başlıycam. merak ettiğim yine 7-8 seans mı gerekir yoksa 2-3 mü bilemedim
Ben çankayada bir merkezde ng yag la tüm vucut yaptırdım çok memnun kaldım bitti leke yanık risk yok yazın bile gittim ilgidende çok memnun kaldım ilgilenirseniz isim verebilirim
genel olarak herkes 6-7 seans gidiliyor benim gittiğim yerde 6 seans dedi kıllar azalsa bile yine de gitmek gerekiyor galiba ama son seanslar 50 günde bir değilde 2buçuk 3 ayda bir oluyormuş.
senin durumunda nasıl olur bilemiyorum ama kıllarını kökten almadıysan 2-3 seansta biter diye düşünüyorum.
gul_ciek sen nereye gidiyorsun? memnun musun gittiğin yerden?
şubat ayında ben de başlıyorum kızlar... gop ta bir yer, tüm bacak+genital+koltuk altı 400 lira bitene kadar. alex ile yapıyorlar