- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
teşekkürler sinirboyu kısaca güngör hanım ve özkan bey diyelim zaten oldukça popüler isimler =)
güngör hanımı biliyorum ama özkan bey kim??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler sinirboyu kısaca güngör hanım ve özkan bey diyelim zaten oldukça popüler isimler =)
güngör hanımı biliyorum ama özkan bey kim??
Teşekkür ederimm, Allah herkese nasib etsin.. Ben gittiğim yerden çok ama çok memnunum.. Soran herkese de tavsiye ediyorum, zaten kullandıkları cihaz da en yeni olan cihazlardan,hatta sanıyorum ki Ank'da iki yerde varmış.. Kollar seansı 150 lira diye biliyorum, ama ne kadar doğrudur bilemiyorum çünkü ben tüm vücut gidiyorum..
merhaba arkadaşlar bende ankarada yaklaşık 3 yıldır lazer yaptırıyorum bi merkeze.tüm tenime hemde.10. seansıma gidecem yakında ve yaklaşık 1 yıldır gitmiyorum lazere.açıkcası ben memnun kaldım evet tüylerimin hepsi bitmedi ama o kadar tüylüydüm ki bu bile kar diyorum :)
popüler olduklarını biliyorum da reklam yapar gibi yazmak istemedim
kıslar benim 100 msj olmadığı için özelden yazamıyorum malesef nası söliyim sizlere ?
popüler olduklarını biliyorum da reklam yapar gibi yazmak istemedim
Bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.Komple..Fakat maliyeti hakkında pek bilgim yok.. bana gidenler fiyat aralığı hakkında yardımcı olabilir mi?Yaklaşık bir fiyat?
temmuzda tum bacak, alt kol, bıkını ,genıtal ,koltukaltı peşın 2000 tl verdım, 8 seans 1 senede.
yazılanların bir kısmını okudum kesinlikle de katılmıyorum ben gittim koltuk altım bitti bacaklarım ve genital bölgem 1 2 seans sonra biterdi ama maddi durumdan gidemedim 6 sene geçti o yerler ve koltuk altım çıkmadı .. zaten de tek tük var doğumdan sonra gideceğim ve onlardan da kurtulacagım.. bitiyor arkadaşlar iğneliye falan gitmek gerekmiyor. ya da çoğalmyor.. ben rastlamadım bir sürü insan yönlendirdim.. bence ya sizin gittiğiniz yerler problemli ya da başka bişiler var... yoksa bitiyorrr vede cıkmıyor.. denendi 6 senelik tecrübe ile sabit.
yazılanların bir kısmını okudum kesinlikle de katılmıyorum ben gittim koltuk altım bitti bacaklarım ve genital bölgem 1 2 seans sonra biterdi ama maddi durumdan gidemedim 6 sene geçti o yerler ve koltuk altım çıkmadı .. zaten de tek tük var doğumdan sonra gideceğim ve onlardan da kurtulacagım.. bitiyor arkadaşlar iğneliye falan gitmek gerekmiyor. ya da çoğalmyor.. ben rastlamadım bir sürü insan yönlendirdim.. bence ya sizin gittiğiniz yerler problemli ya da başka bişiler var... yoksa bitiyorrr vede cıkmıyor.. denendi 6 senelik tecrübe ile sabit.