- 14 Şubat 2011
- 555
- 10
merhaba haberok, ben özelden mesaj atamıyorum, yeterinde mesaj yazmadığım için forum izin vermiyor özelden mesaj atmama.
ben Nihat ÖZKAN' ın necatibeydeki şubesine gidiyorum. tüm bacağa 280 lira seans başına ücret ödüyorum. henüz 5 seans gittim. sonuçtan çok memnunum.
Seninle aynı yere gidiyoruz ve ben de çok memnunum ama tekrar belirtmek isterim ki isim vermek yasak burda.
gelelim benim lazer macerama :)) uzun zaman oldu buraya yazmayalı,malum araya yaz girince benim de lazer seansım durdu yaz boyunca.ben 2.seans olan kol altıma nisan ayında gittim ve haziranda randevum vardı 3.seans için ama gidemedim.taa ramazan bayramından 1 hafta önce gidebildim.bu da ortalama 4 ay yapıyo.bu süre zarfında tabi yaz ayında olduğumuzdan hep jiletle almak zorunda kaldım.incelen tüyler kalınlaştı ama tamamen geri dönüş diye bi şey olmadı ve sadece 2 seans gitmiştim normaldir yani o kadar olması.45 gün sonrasına 4.seans randevumu vermişti ve dün 4.seansımı oldum.bu arada hiç çıkmadı kıl filan.jilet sürmeme bile gerek kalmadı.dün hatta gitmeden önce aynayı dayayıp kontrol ettim sadece benim görebileceğim çok acık renkli ve kısa tüyler vardı tek tük.5.seansı da kasımın sonuna verdi.8 seans öneriyorlar tamamen bitmesi için.dün benim lazerimi yapan aslı hanım dedi ki tüylerin yapısına göre yavaş yavaş ara vereceğiz,önce 2,3 ay ara olacak sonra 6 ay.birden uzun bir ara verip tedavinin gidişatını bozmamak için dedi.zaten normalde de seanslar 45 gün arayla.alex ve nd yag makineleri var.bu arada kontrol seansı yok ama.sadece ilk seansa gittikten 20 gün sonra kontrol seansına çağırıyorlar,sonraki seanslarda çağırmıyorlar.zaten gerek de olmuyor çünkü çıkmıyor.ben bacağıma da tek seans gittim ama öğrenci olduğum için beni zorladı ve bırakmak zorunda kaldım bacağı.kol altı 80 tl,tüm bacak 320 yarım bacak (alt-üst fark etmiyo) 160 tl.hatta erkek arkadaşım da gidecek oraya ensesindeki kıllar için.zaten giden erkekler de var görüyorum,sadece lazer yapılmıyor çünkü.bu arada ben üst bacağa gitmiştim ve çok feci acımıştı,o yüzden 2 kutu emla krem aldım paraya kıyıp aylar öncesinde.şimdi bacağı bırakınca kremleri kol altıma sürüyorum.zaten 1 tüp 2 kol altına da yetiyo ve hiçbir şey hissetmiyorum.her seans dozu arttırıyolar 1 derece.15le başladık ve dün 19da yaptılar,tık yoktu bende merak edenler için ben kremi sürüyorum ve öyle hava almayacak şekilde kapatıp kapatmamaya da dikkat etmiyorum,ama üstüne streç filmle örtüyorum sadece o arada tabi üstten alttan açık kalıp hava alan yerler oluyor ama gene de uyuşuyor benimki.40 dk filan bekliyorum ben,sonra tamamen silmiyorum ama kıyafetime bulaşmasına önleyecek kadarını silip gerisini yediriyorum iyice.o arada evden çıkıp merkeze gidene kadar yarım saat geçiyor çünkü.orada üstümü çıkarırken hemen peçeteyle iyice siliyorum bitiyor inş biter de kurtuluruz ya,ben daha sonra bacak genital hepsine gideceğim inş sırayla