- 11 Ocak 2009
- 6.144
- 93
- 38
ben çok memnun kaldım tabiki kızılayda bir yer açık adres bilmiyorum ama dışarıya göre cok daha pahalıydı ben giderken suanki fiyatalrını bilmiyorum .. yapan kişi doktordu zaten..
cinsini falan ben bilmem bitmiyor demişsiniz bende bittiğini söyledim. kişiden kişiye göre değişir.. ben 6 sene önce gittiğimde hangi makine vardı bilmiyorum ne vardıydsa o zaman ilk çıkan neydiyse onu kullanmışlardır daha yeni yeni çıkmıştı zaten bu uygulama.. artı yüzden bahsetmedim bacak kol ve genital bölge dedim.
yazdıklarınız çok keskin demek ki ciddi sekilde memnun kaldınız ankarada iseniz nereye gittiğinizi özelden yazar mısınız?
cinsini falan ben bilmem bitmiyor demişsiniz bende bittiğini söyledim. kişiden kişiye göre değişir.. ben 6 sene önce gittiğimde hangi makine vardı bilmiyorum ne vardıydsa o zaman ilk çıkan neydiyse onu kullanmışlardır daha yeni yeni çıkmıştı zaten bu uygulama.. artı yüzden bahsetmedim bacak kol ve genital bölge dedim.
yaptırdığınız lazer cinsini sölemedne bitiyor demeniz yanlışş..
IPL bitirmezzz... alex bitirebilirr yer ve uzman iyi olsunn..ama bitireceği yerlerde bacak genital ve koltuk altıdırr....yüzz aslaaa kollar da yüz tipi kıllardır onlarda bitiren duymadık daha çok şükürr....bacak koltuk altı genital bitiyorrr ondan hemfikirim ben.....çünkü bende gittim bacaklarım ve koltuk altlarımda çıkmıyorr..
ama yüze yıllardır giden biri olarak çoğaltmıyorr mantığı yanlışş çenemden çene altına yanaklardan boyna kadar tetikledi lazer kıllarıı...sarıyorrr ama yüzdeki kıllarr daa...