merhaba haberok, ben özelden mesaj atamıyorum, yeterinde mesaj yazmadığım için forum izin vermiyor özelden mesaj atmama.
ben Nihat ÖZKAN' ın necatibeydeki şubesine gidiyorum. tüm bacağa 280 lira seans başına ücret ödüyorum. henüz 5 seans gittim. sonuçtan çok memnunum.
pippi canım zaten yıllardır yüze gidip çare bulamayanlardanımm 4 seansıtrda iğneliye gidiyorummm....çok çok azaldı 2.5 aydır yaptırmıyorum hiç rahatsız olamdım meselaa bir 3 kere daha gidersem 2.5 ay zman aralıklarıyla sıfırlanırr yüzümdend ekurtuldum yani...
ben paket ve üst bacak için gideceğm gidersem...
merhaba kızlar;
bende yeni başladım tunalıda lazerli epilasyona. bugün vaktim oldu araştırim dedim ne yorumlar yapılmış diye, buraya üye oldum hemen. ama açıkcası moralim bozuldu.çoğunluk memnun kalmamış.keşke önce araştırsaydımankarada lazere gidip de memnun olanlar gittiğiniz yerlerin adını yazabilirmisiniz?
aynen bana da öyle oldu birkaç yerden memnun kalan arkadaslar var ama isim yazılmamıs maalesef yasak olduğu için
en iyisi kizlar ağda ağda en iyisi
ah batık olmasa yapıyorum haftasında almamıs gibi oluyor yazın etek giyemezdim lazerden önce o kadar kötüydü
cnm benim azaldi tek kotu olan yer ozel bolgem ömur taraflarim azaldi
bende hiç azalma olmadı düzenlı yaptırıyordum ama nafile
kızlar daha önce açtığım konu merkezlerin adresleriyle ilgili bilgiler paylaştığımız için kapatıldı :2: bu konuya hassasiyet göstererek Ankara'daki epilasyon tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim. sürekli takip eden, deneyimlerini paylaşan, birbirine destek olan çok güzel bi grup oluşmuştuhadi burdan devam edelim. ssule07, sbalm ve diğer arkadaşlar hadi gelinnn
kızlar daha önce açtığım konu merkezlerin adresleriyle ilgili bilgiler paylaştığımız için kapatıldı :2: bu konuya hassasiyet göstererek Ankara'daki epilasyon tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim. sürekli takip eden, deneyimlerini paylaşan, birbirine destek olan çok güzel bi grup oluşmuştuhadi burdan devam edelim. ssule07, sbalm ve diğer arkadaşlar hadi gelinnn
arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer mavi ışık bahçelievler 7.caddede çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi
valla ben tunalıda 50 tl ile başlamıştım, şimdi aynı yere arkadaşlarım 40 tl ye yaptırıyorlar, genitalle yaptırırsan 100 tl hatta, memnun musun diye sorarlar eh işte, neden eh işte benim tüylerim bitmedi arkadaşlarımınki bittibunda benim esmer olmam etkili diye düşünüyorum, çünkü yapan kişi aynı gittiğimiz yer aynı, hatta her seansa beraber gittik, ama arkadaşımınki bitti benimkisi bitmedi 80 tl falan çok ya, benim gittiğim yerde de makina alex...
merhaba sinir boyu acaba ankarada gittiğiniz iğneli-lazer epilasyon merkezlerinin adını adresini verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?