Gelinlik Modelleri ankaradan gelinlik alacaklar..

Merhaba,

Bu gelinliğin hazırını bulmak malesef imkansıza yakın. Ancak bazen ünlü markalar, Aysira, Henna, Akay filan kollu çalışıyor, onda da etek aynısı olur mu bilmem. Aslında diktirmesi oldukça basit bir model, yeter ki dantel fransız tipi dantel olsun, yani gelinlikçi size dantel diye brode vermesin. Gelinliğin diğer resimlerine aşağıdaki adresi adres çubuğuna yapıştırarak ulaşabilirsiniz:

siesta-dress.com/dress/my/my2.html

kızlar konuşmalarınızı inceledim ve dikkatimi çekti bende fransız dantelinden uzun kollu bi gelinlik istiyorum banada yardımcı olun lütfen

kızlar arkadaşımın haziranda düğünü var ve gelinliğini reşit galip caddesinde yeni açılan mrv moda evinden aldık.modeller bi çok yerdekinden farklı,bakmanızda fayda var.resmen arkadaşımın nazıyla oynadılar,fiyatlar fln da uçuk değil,biz memnun kaldk.bi gidin bakın bnce

ant çarşısında meleğim modaevine diktiriyorum. Kıştan beri Bir türlü beğenemediğim gelinliğimi nihayet seçebildim.
gelinlik her bayana yakışır demiş bir arkadaş fakat ben kıştan beri giydiğim hiç bir gelinliği kendime yakıştıramadım malesef.
nihayet burada gördüğüm gelinliği nişanlımda bende çok beğendik. bana olmaz desemde nişanlımın ısrarı ile giyindim ve çok beğendim.
hemen sipariş verdik, çok şükür dikiliyor...

ant çarşısına mutlaka bir bakın derim. zaten ant çarşısı gelinlikçiler çarşısı sanırım. hep gelin - damat mağazaları var.

Henna'yı neden tavsiye etmiyorsun? ben oraya diktirmeyi düşünüyorum. Acaba bir sorun mu var? bilgim olsn :/

And Çarşısındaki KARYA MODAEVİ hakkında bilgisi olan var mı ???

Canım First Elegant nerde ant çarşısında mı? Bende o kadar çok internetten gelinlik modeline baktım ki artık hepsi birbirine benziyo:)

kızlar merhaba :) yıl olacak 2015. sizler naptınız nelerde diktirdiniz? ben de mayısta evleniyorum ve gelinlik diktiricem. And çarşısında Dilşad gelinlik ile görüştüm sadece arkadaşım tavsiye etmişti. başka nerler olabilir. benim istediğim model sade kalp yaka A kesim birazcık kuyruk olacak ve kolumu (yara izi var) çok hafif kapatacak. burası 1800 tl fiyat verdi. sizce nasıl? bilen falan var mı ya da diğer bahsettiğiniz yerlerde mi diktirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…