kızlr bgn tek tek dolaşıcam ve fikrimi sizlerla pylaşıcam..kendime tavsiyelerim şunlar 1) gelinlik her bayan yakışır oyüzden giyr giymez aldanmicam..2) kumaş kalitesini sorgulayacağım..beyazbutik,akay,pronovias hepsine bakıcam..
yani kızlar gidenler görenler sizlerde yorum yapın nolur..yani bakıp geçmeyinki fikir birliği yapalım..ama benim modelim belli hafif açılan A line(bgn hüsniyedeki geizekalı kız bu yorumumu duyunca güldü)) dateli bol kolda dantel olan dantelin üstüne boncuk işlemesi olan uzun duvaklı bir model..ama yok yok yok
Henna'yı neden tavsiye etmiyorsun? ben oraya diktirmeyi düşünüyorum. Acaba bir sorun mu var? bilgim olsn :/
Kollu gelinlikleri hazır bulamayacağımızı anladım. özellikle de dantel kol olanlarını. nedeni basit. straples gelinlikte dikilen bir gelinliğin, gelinlerin üstüne olması için sadece bel ve boy ayarı yapmak gerekiyor. kollu bir gelinlikte ise, geline uyması gereken ölçüler omuz genişliği, kol genişliği, uzunluğu, varsa yaka vb. hele ki kol dantelden olursa, sonradan kol boyu ayarı da yapılamaz, çünkü dantelde kolun, boynun kenarlarına dantelin kenar dilimi getiriliyor ve kısaltmak için onu kesmek mümkün değil. Bu durumda, zaten diktirmen şart.
Fransız dantelinde tek mesele püskülleri değil, dokusu. Sana link postlamıştım, sanırım bakmaya fırsatın olmamışOrda zaten yazıyordu.
Diktirmenin zor olduğu bir modelden bahsetmiyorsun. Yeter ki güzel malzeme bulabil.
minenes ben baktım dantel farkına bgn kumaşçıları gezicem modaevlerine pek güvenmedim metresi 600 tl dedi bir kumaş için,,altın işlemeli falan olsa grek o yüzden kumaşçıları gezicem keşke sende yanımda olsaydın ama akaya gitmeyi düşünüorum..benim kafamdaki model belli ama okdar modaevi dolaştım işte bu dedğim bişey olmadı..nedeni sanırım ne istediğimi bilmem ve de bulamamam..şimdi inenes sana bir soru:''dantel gelinlikler genlde göğüs atından bollaşıyo,ben belden drapeli istiyorum tıpkı seninki gibi,ama malesef öyle bişey yok..yani o bel ortaya çıkmalı bir gelinlikte..
acaba dantelden drape hoş görünmüyo,mutlaka saen koyuyolar satenide ben pek sevmiorum yaa gördüğüm satenler çok kalitesiz..bir de bazen danteli satenin üstüne yerleştiriyorlar ya da tülün üzerine yerleştiriyprlar sence hangisi daha iyi..
dantel kesinlikle tül üstünde güzel duruyor. tül-dantel gelinliklere tam anlamıyla bayılıyorum. esins arkadaşımızın 2012 modellerine baktıysan zaten pronoviasta bile bir sürü örneğini görebilirsin.
tülden çok sık drapeler olan kuşaklar var bele. o gözüne sönük görünürse, ince,zarif bir ipekten kuşak da yaptırabilirsin, en olmadı mat organze de fena durmaz . ben şu görüntüyü çok seviyorum mesela:
kızlar, bende ankarada gelinlik bakıyorum. Kızılayda ant çarşısında gelinlik diktirilecek veya alınabilecek yer önerisi olan varmı? o kadar çok mağaza var ki kafam karıştı. Bide ant çarşısı dışında da önerilerinizi bekliyorum. Yer olarak kızılayda mı tunalıda mı daha güzel modeller varr??
Ben de gelinlik bakıyorum şu sıralar. O kadar farklı modeller var ki artık gelinlik görmek istemiyorum uzunca bir süre. Bu yüzden internette beğendiğim bir modeli diktirmeye karar verdim. Kızılay'da birçok yere girdim fiyat aldım, modelim üzerinden konuştuk. First Elegant gelinlik ile And Çarşısındaki Firdevs gelinlik arasında kaldım. İki yeri de çok beğendim, fiyatlar da uygun geldi. Bakmadıysan bu iki yerle de görüşebilirsin bence. Ben ay sonu bu iki yerden biriyle konuşup anlaşmayı planlıyorum =)
Canım First Elegant nerde ant çarşısında mı? Bende o kadar çok internetten gelinlik modeline baktım ki artık hepsi birbirine benziyo:)
dantel kesinlikle tül üstünde güzel duruyor. tül-dantel gelinliklere tam anlamıyla bayılıyorum. esins arkadaşımızın 2012 modellerine baktıysan zaten pronoviasta bile bir sürü örneğini görebilirsin.
tülden çok sık drapeler olan kuşaklar var bele. o gözüne sönük görünürse, ince,zarif bir ipekten kuşak da yaptırabilirsin, en olmadı mat organze de fena durmaz . ben şu görüntüyü çok seviyorum mesela:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?