• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ankaradan gelinlik alacaklar..

kızlr bgn tek tek dolaşıcam ve fikrimi sizlerla pylaşıcam..kendime tavsiyelerim şunlar 1) gelinlik her bayan yakışır oyüzden giyr giymez aldanmicam..2) kumaş kalitesini sorgulayacağım..beyazbutik,akay,pronovias hepsine bakıcam..

çok doğru yaparsın. hele ki 1 numaraya katılıyorum. mesele beğenmekse, bir sürü tarz gelinlik üstünde güzel durabilir. bence önemli olan zevkini, kişiliğini yansıtacak bir model de bulabilmekte. o yüzden acele etme. anladığım kadarıyla bütçen de var, o mağazalardan orijinal gelinlik alabileceksen güzel bir şey bulmamanın pek imkanı yok zaten :D dantel konusunda, dün forumdan bir arkadaşımız için gelinlik dantelcilerini gezmiş olarak yine şu başlığı hatırlatırım:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...6245-fransiz-danteli-konusundaki-karmasa.html

dantel düşünüyorsan, binbir çeşit dantele aldanma, git gerçek fransız danteli bul kuzum...

Son düzenleme:
minenes çok teşekkür ederim aslında okadar bütçem yok..maksimum 3000 tl taş çatlasa o da..ama akay da falan fiyat bilmiorum..ve bgn çok dolaştım arkadaşlara da tavsiyede bulunucm beni iyi dinleyin..bgn tunalıdaydım öncelikle..

sakın hennaya ve de hüsniye modaevine gitmeyin derim..la bianca diye biyer var ithal gelinlik satıyo 1 günde hazılıolarmış,diva sposa,miss kelly gibi markalar..ayrıca aysira da fena deildi..dikim için hera gelinlik var ordaki ceyda hanım çok tatlıydı,ama işi nasıl olur bilemiorum..diva modaevi fna deildi ama beğendiğim gelinliğe3300 dediler bence fazla..pronovias almayı düşünmüorum çok pahalı hoş insanlar başksının düğününde giyeceği kıyafeti oradan alıyo 4000 tl ye:) bgn buna sahit oldum pronoviasın yanında prenuvipte var..orası nasıl olur bilmiorum ama bu çok şahane dediğim bişey olmadı..pronovias falan randevusuz çalışmıolar yani model bakmak için randevu şart..dantel kalitesi hmen hemen heryerde aynı ama çağlar modaevinde bir tyza dantelin metre fiyatına 150 dedi..birde kenan imirzalıoğlunun teyzesinin yeri var onlrda ispanyadan bana kalırsapronoviasın taklidi olan ponuivas gibi bir markayla çalışıolar çok kaliteli durmuyo..ithal gelinlikler daha hafif ve rahat yerli gelinlikler daha ağır duruyo..ama dedim ya heryerde hemen hemen aynı çalışmalar var..fransız dantelininde ucu püskül püskül oluomuş bgn bunu öğrendim..

yani kızlar gidenler görenler sizlerde yorum yapın nolur..yani bakıp geçmeyinki fikir birliği yapalım..ama benim modelim belli hafif açılan A line(bgn hüsniyedeki geizekalı kız bu yorumumu duyunca güldü)) dateli bol kolda dantel olan dantelin üstüne boncuk işlemesi olan uzun duvaklı bir model..ama yok yok yok:(

Bu hafta sonu ben de ankaraya gelip gelinlik bakacağım.İl dışından geleceğim için bu yorumlar benim için iyi oldu.Teşekkürler.

yani kızlar gidenler görenler sizlerde yorum yapın nolur..yani bakıp geçmeyinki fikir birliği yapalım..ama benim modelim belli hafif açılan A line(bgn hüsniyedeki geizekalı kız bu yorumumu duyunca güldü)) dateli bol kolda dantel olan dantelin üstüne boncuk işlemesi olan uzun duvaklı bir model..ama yok yok yok:(

Kollu gelinlikleri hazır bulamayacağımızı anladım. özellikle de dantel kol olanlarını. nedeni basit. straples gelinlikte dikilen bir gelinliğin, gelinlerin üstüne olması için sadece bel ve boy ayarı yapmak gerekiyor. kollu bir gelinlikte ise, geline uyması gereken ölçüler omuz genişliği, kol genişliği, uzunluğu, varsa yaka vb. hele ki kol dantelden olursa, sonradan kol boyu ayarı da yapılamaz, çünkü dantelde kolun, boynun kenarlarına dantelin kenar dilimi getiriliyor ve kısaltmak için onu kesmek mümkün değil. Bu durumda, zaten diktirmen şart.

Fransız dantelinde tek mesele püskülleri değil, dokusu. Sana link postlamıştım, sanırım bakmaya fırsatın olmamış :( Orda zaten yazıyordu.

Diktirmenin zor olduğu bir modelden bahsetmiyorsun. Yeter ki güzel malzeme bulabil.

Henna'yı neden tavsiye etmiyorsun? ben oraya diktirmeyi düşünüyorum. Acaba bir sorun mu var? bilgim olsn :/

Kollu gelinlikleri hazır bulamayacağımızı anladım. özellikle de dantel kol olanlarını. nedeni basit. straples gelinlikte dikilen bir gelinliğin, gelinlerin üstüne olması için sadece bel ve boy ayarı yapmak gerekiyor. kollu bir gelinlikte ise, geline uyması gereken ölçüler omuz genişliği, kol genişliği, uzunluğu, varsa yaka vb. hele ki kol dantelden olursa, sonradan kol boyu ayarı da yapılamaz, çünkü dantelde kolun, boynun kenarlarına dantelin kenar dilimi getiriliyor ve kısaltmak için onu kesmek mümkün değil. Bu durumda, zaten diktirmen şart.

Fransız dantelinde tek mesele püskülleri değil, dokusu. Sana link postlamıştım, sanırım bakmaya fırsatın olmamış :( Orda zaten yazıyordu.

Diktirmenin zor olduğu bir modelden bahsetmiyorsun. Yeter ki güzel malzeme bulabil.

minenes ben baktım dantel farkına bgn kumaşçıları gezicem modaevlerine pek güvenmedim metresi 600 tl dedi bir kumaş için,,altın işlemeli falan olsa grek o yüzden kumaşçıları gezicem keşke sende yanımda olsaydın ama akaya gitmeyi düşünüorum..benim kafamdaki model belli ama okdar modaevi dolaştım işte bu dedğim bişey olmadı..nedeni sanırım ne istediğimi bilmem ve de bulamamam..şimdi inenes sana bir soru:''dantel gelinlikler genlde göğüs atından bollaşıyo,ben belden drapeli istiyorum tıpkı seninki gibi,ama malesef öyle bişey yok..yani o bel ortaya çıkmalı bir gelinlikte..

minenes ben baktım dantel farkına bgn kumaşçıları gezicem modaevlerine pek güvenmedim metresi 600 tl dedi bir kumaş için,,altın işlemeli falan olsa grek o yüzden kumaşçıları gezicem keşke sende yanımda olsaydın ama akaya gitmeyi düşünüorum..benim kafamdaki model belli ama okdar modaevi dolaştım işte bu dedğim bişey olmadı..nedeni sanırım ne istediğimi bilmem ve de bulamamam..şimdi inenes sana bir soru:''dantel gelinlikler genlde göğüs atından bollaşıyo,ben belden drapeli istiyorum tıpkı seninki gibi,ama malesef öyle bişey yok..yani o bel ortaya çıkmalı bir gelinlikte..

acaba dantelden drape hoş görünmüyo,mutlaka saen koyuyolar satenide ben pek sevmiorum yaa gördüğüm satenler çok kalitesiz..bir de bazen danteli satenin üstüne yerleştiriyorlar ya da tülün üzerine yerleştiriyprlar sence hangisi daha iyi..

Arkadaşlar bende haftaya ankarada olacağım öncelikle akay ve aysiraya bakacağım birda aysira ile ilgili gelinliği seçiyormuşuz ama düğüne az bi zaman kala bedenimiz değişirse uygun bedeni seçiyormuşuz diye duydum kiloverme durumuna göre ki ben kesin kilo vermeliyim:18: aysira ile ilgili çok yorum okudum ama yakınlarda akaya giden varmı??? bİrde ikisi içinde randevu almakmı lazım:26:

acaba dantelden drape hoş görünmüyo,mutlaka saen koyuyolar satenide ben pek sevmiorum yaa gördüğüm satenler çok kalitesiz..bir de bazen danteli satenin üstüne yerleştiriyorlar ya da tülün üzerine yerleştiriyprlar sence hangisi daha iyi..

dantel kesinlikle tül üstünde güzel duruyor. tül-dantel gelinliklere tam anlamıyla bayılıyorum. esins arkadaşımızın 2012 modellerine baktıysan zaten pronoviasta bile bir sürü örneğini görebilirsin.

tülden çok sık drapeler olan kuşaklar var bele. o gözüne sönük görünürse, ince,zarif bir ipekten kuşak da yaptırabilirsin, en olmadı mat organze de fena durmaz . ben şu görüntüyü çok seviyorum mesela:

my119.jpg

Son düzenleme:
dantel kesinlikle tül üstünde güzel duruyor. tül-dantel gelinliklere tam anlamıyla bayılıyorum. esins arkadaşımızın 2012 modellerine baktıysan zaten pronoviasta bile bir sürü örneğini görebilirsin.

tülden çok sık drapeler olan kuşaklar var bele. o gözüne sönük görünürse, ince,zarif bir ipekten kuşak da yaptırabilirsin, en olmadı mat organze de fena durmaz . ben şu görüntüyü çok seviyorum mesela:

my119.jpg

evet evet arkadan kuyruklu bu modele bende bayılıorum..bgn bi model denedim çok ince tüller var ya fransız danteli onu belden hafifdrapeyle açmışlar,A kesim gelito ama üstüne pullar sonradan işleticem,kendinden işlemeli danteller yani kordoneleler drapede olmuyo ama minenes gelinliğe tam 3000 fiyat biçti pahalı deilmi sence..buarada senle zevkimiz okadar yakınki anlatamam,nerdeyse beni tarif ediosun sen benim gelinlikçim ol ya:)

Bu hafta sonu Ankaradaydım.Aysira,Henna,Hüsniye ve Akaya gittim.Gelinliğimi Aysiradan aldım.Aklımda hep tül ve dantel bir gelinlik vardı.İlk denediğim öyle bir gelinlik oldu ve döndüm dolaştım onu aldım.Hennada çalışan kızın ilgisi güzeldi birkaç tane beğendim.Hüsniyedeki ilgiden pek hoşlanmadım.Modelleri de bana uygun değildi.Akay randevusuz kabul etmedi.Şehir dışından geldim dememe rağmen.Benden bu kadar mesaj sayım fotoğraf paylaşmaya yeterse paylaşacağım.

kızlar, bende ankarada gelinlik bakıyorum. Kızılayda ant çarşısında gelinlik diktirilecek veya alınabilecek yer önerisi olan varmı? o kadar çok mağaza var ki kafam karıştı. Bide ant çarşısı dışında da önerilerinizi bekliyorum. Yer olarak kızılayda mı tunalıda mı daha güzel modeller varr??

kızlar, bende ankarada gelinlik bakıyorum. Kızılayda ant çarşısında gelinlik diktirilecek veya alınabilecek yer önerisi olan varmı? o kadar çok mağaza var ki kafam karıştı. Bide ant çarşısı dışında da önerilerinizi bekliyorum. Yer olarak kızılayda mı tunalıda mı daha güzel modeller varr??

Ben de gelinlik bakıyorum şu sıralar. O kadar farklı modeller var ki artık gelinlik görmek istemiyorum uzunca bir süre :1: . Bu yüzden internette beğendiğim bir modeli diktirmeye karar verdim. Kızılay'da birçok yere girdim fiyat aldım, modelim üzerinden konuştuk. First Elegant gelinlik ile And Çarşısındaki Firdevs gelinlik arasında kaldım. İki yeri de çok beğendim, fiyatlar da uygun geldi. Bakmadıysan bu iki yerle de görüşebilirsin bence. Ben ay sonu bu iki yerden biriyle konuşup anlaşmayı planlıyorum =)

Ben de gelinlik bakıyorum şu sıralar. O kadar farklı modeller var ki artık gelinlik görmek istemiyorum uzunca bir süre :1: . Bu yüzden internette beğendiğim bir modeli diktirmeye karar verdim. Kızılay'da birçok yere girdim fiyat aldım, modelim üzerinden konuştuk. First Elegant gelinlik ile And Çarşısındaki Firdevs gelinlik arasında kaldım. İki yeri de çok beğendim, fiyatlar da uygun geldi. Bakmadıysan bu iki yerle de görüşebilirsin bence. Ben ay sonu bu iki yerden biriyle konuşup anlaşmayı planlıyorum =)

Canım First Elegant nerde ant çarşısında mı? Bende o kadar çok internetten gelinlik modeline baktım ki artık hepsi birbirine benziyo:)

Canım First Elegant nerde ant çarşısında mı? Bende o kadar çok internetten gelinlik modeline baktım ki artık hepsi birbirine benziyo:)

First Elegant İzmir caddesinde canım, sitesinden açık adresine bakabilirsin. Üstelik beğendiğim pronovias modelinin aynısını giyip görme imkanımda oldu ilgilerini ve yaptıkları diğer gelinlikleri çok beğendim. Öyle güzel ve özenerek giydirdiler ki beni deneme bile olsa saçıma duvak bile taktılar :) Firdevs gelinlik de And çarşısında, yanlış hatırlamıyorsam girişin bir alt katında. Çok güzel ilgilendiler onlar da, duvağımdan tacıma dek herşeyle ilgili detaylıca konuştuk. Kızılay'da ya da Tunalı'da gittiğin yerler oldu mu bilmiyorum ama yine de bakmaktan zarar gelmez :34:

my119.jpg

Sevgili Minenes bu gelinliği nereden bulabileceğimi söyleyebilirmisin bu gelinliğe bayıldımmm bayıllldımmm bayılldımmmm.... Gelinliğimin üst kısmı böyle olucak orasından eminim ama alt kısmına karar verememiştimm ama buna byıldım gerçekten nereden bulabileceğimi söylerseniz çok mutluolurum.... Şimdiden teşekkür ederim.

Back