V viyokem Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2013 1 0 6 34 Zonguldak 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi viyokem #1 merhaba arkadaşlar konu fotoğraf olunca iyi düşünmek gerekiyo. şubattaki nişanım için fotoğraf çektirmek istiyorum ve Ankaradaki fotoğrafçılar hakkında hiç bilgim yok (( tercihen eryaman yakınları olması lazım hadi bayanlar yardım istiyorumm...:18:
merhaba arkadaşlar konu fotoğraf olunca iyi düşünmek gerekiyo. şubattaki nişanım için fotoğraf çektirmek istiyorum ve Ankaradaki fotoğrafçılar hakkında hiç bilgim yok (( tercihen eryaman yakınları olması lazım hadi bayanlar yardım istiyorumm...:18:
bop Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2011 188 2 118 Adana 15 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi viyokem #2 Dış mekan çekimleri yapıyorum ama siz stüdyo istiyorsunuz sanirim? Şubatın 14 üne kadar Adana da olacağım ama sonrasında Ankara da olacagim
Dış mekan çekimleri yapıyorum ama siz stüdyo istiyorsunuz sanirim? Şubatın 14 üne kadar Adana da olacağım ama sonrasında Ankara da olacagim
A ayisigi111 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2011 192 7 318 Ankara 21 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi viyokem #3 dış mekan iç mekan farketmez bana öneriniz varmı?fotograf çok öenmli herkese güvenilmiyo...