Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nerede o
Ben baktirdim sadece kahve bakinca pek orali olmuyo acikcasi daha fazlasini istiyosan da su bakayim diyoSelanik 2 de Hayal sokağı kahvecisi nde Gülay a fal baktıran varmı acaba bana bir arkadaşım önerdi kahve ve suya bakıyormuş birde bioenerji seansı yapıyormuş hastalıklar için
mb mustafa'yı direkt salladım ben baktırdığımda.Mb Mustafa'nın dediği tek bişey çıkmadı. Diğer mustafaninda eylülde hepsi fos çıktı paramız boşa harcamayin
evime gittinmimb mustafa'yı direkt salladım ben baktırdığımda.
çok basit ve bariz şeyler söyledi. bi hastamız vardı, ölecek vs. yok ölen falan olmadı, her şey iyi.
biraz tuhaf bir adam o.
tutmuyor, anı da tutturamadı bende.
hiç gitmedim evim'e. yerini bile bilmiyorum. sen yener'i duydun mu pekievime gittinmi
hiç gitmedim evim'e. yerini bile bilmiyorum. sen yener'i duydun mu peki
tamamdır. benim arkadaş pek fal konusuna hakim değil. bizim gibi değil yani. çk beğendim falan dedi ama diğer falcıları bilmediği için ilk gittiğini tutmuş olabilir:)Yener fostu zannımca.
tamamdır. benim arkadaş pek fal konusuna hakim değil. bizim gibi değil yani. çk beğendim falan dedi ama diğer falcıları bilmediği için ilk gittiğini tutmuş olabilir:)
yok canım hiç duymadımhiç gitmedim evim'e. yerini bile bilmiyorum. sen yener'i duydun mu peki
Bahçeli'deki gülbaşak için yorumlarınızı isteyebilir miyim gitmeyi düşünüyorum...
yaa gerçekten mi iyi birini önerebilir misiniz peki?Gitme, berbatmış.
yaa gerçekten mi iyi birini önerebilir misiniz peki?
Nerdeki bu nur abla. Daha önce gittin mi?Nur derim