- 23 Ağustos 2012
- 49.469
- 229.172
Nerdeki bu nur abla. Daha önce gittin mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankaradaki-falcilar.362803/page-1597
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeki bu nur abla. Daha önce gittin mi?
nur ağızdan laf almadan yorum yapıyormu direk
nur ağızdan laf almadan yorum yapıyormu direk
Canmmm okudma gore gitmissin nura nasldiEn azından bana öyleydi
Canmmm okudma gore gitmissin nura nasldi
25 e bakıyo karanfilde ata iskenderinn yanındaki bina 2.katkizlar rengarenk cafe derya ne kadara bakiyor ve adresi tarif
ACIL
Cok sagol25 e bakıyo karanfilde ata iskenderinn yanındaki bina 2.kat
kizlar rengarenk cafe derya ne kadara bakiyor ve adresi tarif
ACIL
Tavsiyelerine uymanı dilerim. Evet hisleri kuvvetli genelde. Günlük olaylar da ve işle alakalı ne derse bana çıkıyor. Ama aşka gelince verdiği tarihler hiç tutmuyor habire her gittiğimde tarihler değişiyor uzuyor sebebine de büyü deniliyor tabi artık yemiyorum bunları.
Nurun söyledikleri umarim bana da cikmaz. Iyi tek bir sey soylemedi çünkü. Gülsüm neredegünaydın kızlar burada adı geçip de baktırmadığım yok sanırım .... nur un söylediklerinden gerçekleşen olmadı baştan söyleyeyim eylül ilk iyiydi sonra bozdu ilk falında çıkanlar da zaman farkıyla olmuş. geçende gülsümü (hani bakla falı bakan) denemiş ve pek beğenmemiştim. Hakkını yemişim. bahsettiği ve kesinlikle mümkün değil dediğim bir olay gerçekleşti. yine bahsettiği ikinci olay da oldu. biri olumlu biri olumsuzdu. evet anlatımı bozuk anlamakta insan zorlanıyor fakat farkettim ki anlattığını yorumlayabilirseniz (biraz mahalledeki teyze formatında anlatıyor) başarılı... ayrıca şu diğer aç kargalar gibi değil bana da işlem yapmaktan bahsetti ama zorlamadı sonra hem bakım hem de işlem için diğerlerine nazaran inanılmaz komik ve az rakamlar istiyor. hakkını yemişim daha önceki yorumumda ... paylaşmak istedim.