Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy nebeli sevindim senin adina insallah bizede cikar gulsumun soyledikleri :)gülsüme telefonda baktırdım muğla fethiyedeymiş asıl adı ümüsün
gülsüm nekadara bakıyo ve önce yatırmakmı gerekiyo parayı??gülsüme telefonda baktırdım muğla fethiyedeymiş asıl adı ümüsün
nekadara bakıyopostane hesabı, banka hesabı ve telefon kontör seçenekleri sundu bana... yazık daha önce çok kandıran olmuş yani baktırıp para yatırmayanlar o yüzden yattıktan sonra bakıyor haklı olarak
50 ye bakıyorum diyo sen ne zaman baktırdınbana 20 tlye baktı kontör gönderdim
anı biliyomu peki tespitleri nasıl??biraz zaman geçti tam hatırlamıyorum ama tabii ya 20 bir 20 bir gönderdim toplamda 40 tl olmuş oldu iki parça olduğu için aklımda öyle kalmış yanlış bilgi verdim kusura bakmayın şimdi gönderim kayıtlarına baktım
bence 3 -4 ay ara vermelisin tatlımbirkaç sayfa önce ben de paylaşmıştım gülsüm bende de iyiydi diye. anda çok iyiydi; çok basit şeyleri de anlatıyor. mesela bu adam iki iş arkadaşıyla kavga edecek diyor falan. onlar hep çıkmıştı. ama çok basit diye umursamamıştım. istikrarlıydı bende.
ama artık eski falcılarım hiç bana yaramıyor. yiğit'e yine baktırdım, elmira, gülsüm... ankaradakiler... benim hayat çok stabil, akmıyor. biraz ara verdim.
gülsüm uzun bakıyomu bide sana ne kadara baktıbence 3 -4 ay ara vermelisin tatlım
bu ay bi tek yiğit'e baktırdım, geçen ay da elmira... aya bir iki fal düştü bende. çok haklısın. artık inanarak dinlemiyorum. "he he olur" diye dinler olmuşum.bence 3 -4 ay ara vermelisin tatlım