Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarot cafede. Sakarya metro çıkışında sağda kalıyor dovizcinin olduğu bina.EYLUL ankara cafeden ayrilmis demissiniz kizlar da .simdi nerde calisio nerde bulabilirm???adres yazar misiniz...
kahveye yalandanmı bakıyoEmirgan zeynebe baktirdim simdi kahve yirmiydi ama kahvede baktım soylmeicek bisey kirk TL te tarot baktirdim çok beğendim an durum analizi çok iyiydi bnce geleceğe de bakacağız .
kahveye yalandanmı bakıyo
10 a bakanlar pek iyi olmuyo ya
Karanfilde 5 liralik falcilar varHaklısınız ama şu an öğrenciliğim bitti kredim yok işten cıktım maaşım yok yani ancak 10 liralıklarla idare edebilirim o yüzden öneri varsa alıyorum ama kimse de önermiyor :)
Zaten MissCherryBlossom u dinleyeceğim. Sadece bir canlı bir sanal fal baktırıp sadece forumda takılacağım. Sözünü dinleyeceğim Cherry Belki arada derede bir iki kaçamak yapabilirim sadece o kadar
20 tl azmi cnm ya bir kahve icinde ne verecegiz...iyice cosmuslar 20 tl az buluyorlar deseneYani yalandan degilden kısa bakiyo ayrıntıya girmiyor yapacak birşey yok
20 tl azmi cnm ya bir kahve icinde ne verecegiz...iyice cosmuslar 20 tl az buluyorlar desene
princesss ben seni çok seviyorum. Amma ve lakin umut etmeden yaşamak da imkansız. Olsun güzel günler bizi bekler
eylüle ne zaman gittin en sontam oldu sanıyorum, olan bir şey yok oluyor. kafayı yemek üzereyim. nur'a mı gitsem diye de düşündüm aslında. eylül her şeyimi biliyor çünkü. gidersem sana da haber veririm.
tam oldu sanıyorum, olan bir şey yok oluyor. kafayı yemek üzereyim. nur'a mı gitsem diye de düşündüm aslında. eylül her şeyimi biliyor çünkü. gidersem sana da haber veririm.
olumlu olsada mı olumsuz yorum yapıyoryavrum nura gidersen yüzde bir milyon hayır diyecek gerekçelerini de ben sana başka zaman anlatırım. çünkü o farklı bi mantıkla yaklaşıyor. bak ben nura bi kere gittim ama beni çok iyi bilir. hala da olmayacak der.
Evim cafede canım. Burda biri yazmıştı ben de deniyim demiştim. 7,5 tlden başlıyor kahve falı. Ben 10 liralık baktırmıstım.Ozlemmm kim
evim kafede gizem nasıl??Evim cafede canım. Burda biri yazmıştı ben de deniyim demiştim. 7,5 tlden başlıyor kahve falı. Ben 10 liralık baktırmıstım.