Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangisine baktırdın ordaMihriye 50 tl evet nur hanim bugun izinliymis ben de evim kafede baktirdim ve 15 tl icin iyi gibiydi. Suan icin yorumu güzeldi gelecek için dediklerine de bakicaz artik. Hep umut dunyasi
neden??Bence mihriye fikriye den uzak durun derim
bi bayan var bildiğimtelefon falı baktırmk istiyorum kızlar yardım varmı önerisi olan ?
Bakma tarzını hiç beğenmedim bana olumsuz konuşmuştu hoş mesele bu değil. Yok masayı yalarım o gelirse yok eşek gibi anırırım falan sen kimsin sonuçta bu kadar emin konuşuyorsun olmayacağından. Bana ahkam falan kesti böyle. Ne bileyim kötü enerji vermişti bana.neden??
Illaki vardı ama öyle ahım vahım bişi yoktu klasik ilerde üniformalı biriyle evlencen demiştihıı bildiği bişey yokmuydu??
neden??
canim paraya acimadim bi bakayim mihriyeye dye gittim bugunnn gerçekten bosss degmez yanii.. kadin 10 yillik gelecegimi çizdi resmen yemin ederim oglun olacak kesin eminim falan diyoo .. bugun bode taynatda melek diye birine baktirdm baktran oldu mu hicc?Mihriye & Fikriye ikilisi bu topigin taaaaa en basinda yazlina falcilardan. Arat sekerim, sonra oku Dedikleri cikmiyor, paraniza yazik.
Evet ben baktırdım meleğe. Ilk başta o kadar güzel baktı ki enerjisi falan çok iyiydi ama hiç bi dediği mi çıkmaz yokkk :)canim paraya acimadim bi bakayim mihriyeye dye gittim bugunnn gerçekten bosss degmez yanii.. kadin 10 yillik gelecegimi çizdi resmen yemin ederim oglun olacak kesin eminim falan diyoo .. bugun bode taynatda melek diye birine baktirdm baktran oldu mu hicc?
Ben ona da baktırdım anı ve geçmişi cok iyiydi ve dedikleri de çıkmadı sayılmaz çok haklı ve iyi konuşmuştu banaBugün evim cafede tesadüfen bayana baktirdim ucuzdu da 15 tl ve en azindan şuanki durumumu net olarak bire bir söyledi. Bir de kizlar eylülün üstündeki efsunu bilen var mi
angelo cafedeki kereme giden var mı aranızdaaaaaaa
Canim ya hala bulmadmm birinii benn gez gez YoruldumO cafedekiler tırt
Canim ya hala bulmadmm birinii benn gez gez Yoruldum