- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
Hicbir fikrim yok.evim kafede gizem nasıl??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicbir fikrim yok.evim kafede gizem nasıl??
Evim cafede canım. Burda biri yazmıştı ben de deniyim demiştim. 7,5 tlden başlıyor kahve falı. Ben 10 liralık baktırmıstım.
Hahahah cok tesekkur ederim canım beniiiimHay sen cok yasa tam aradigim. Ucuz ve iyi. Zaten evime gidicektik ben ozleme gireyim. Carsamba gidecegim yazarim kizlar :-*
Benimki daha gerceklesmedigi için bişi diyemicem ama nur fal dışında farklı bi tarzla bakıyor. Hayatın farklı gerçeklerine dayanarak konuşuyor bilmiyorum ben hoşlanmıyorum onun fal bakışındanolumlu olsada mı olumsuz yorum yapıyor
Ben turuncu kafede cengiz beye ve daha pahali bakan bir kadina baktirmistim adini hatırlamıyorum ama ikisi de cikmadikızlar kızılaydaki turuncu kafede yıldıza fal baktıranınız var mı? ya da önerebileceğiniz dedikleri çıkan başka bir falcı. pahalı olmasın ama.
cengiz sallar faldan filan anlamıyo benceBen turuncu kafede cengiz beye ve daha pahali bakan bir kadina baktirmistim adini hatırlamıyorum ama ikisi de cikmadi
kızlar terapideki mihriye nasıl???Benimki daha gerceklesmedigi için bişi diyemicem ama nur fal dışında farklı bi tarzla bakıyor. Hayatın farklı gerçeklerine dayanarak konuşuyor bilmiyorum ben hoşlanmıyorum onun fal bakışından
Acaba nurun yerini öğrenebilir miyim. Mihriye iyi bakiyor gibi geldi digerleri kadar gereksiz bi pozitifligi yok ama gelecekle ilgili söylediklerinin daha zamani var cikacak mi bakalim ben de bekliyorumkızlar terapideki mihriye nasıl???
nur maviş kafede selanikte.peki mihriye anı nasıl yorumluyorAcaba nurun yerini öğrenebilir miyim. Mihriye iyi bakiyor gibi geldi digerleri kadar gereksiz bi pozitifligi yok ama gelecekle ilgili söylediklerinin daha zamani var cikacak mi bakalim ben de bekliyorum
Karanfilden Maviş cafeye nasil gidebilirim acaba. ☺ mihriye bi cogundan iyiydi bence. Ölüm dışında gördüğüm her seyi soylerim diyerek basliyo zaten. Suanki durumumu da bildi evet.nur maviş kafede selanikte.peki mihriye anı nasıl yorumluyor
Canim mihriye nerde vr ne kadara bakyoAcaba nurun yerini öğrenebilir miyim. Mihriye iyi bakiyor gibi geldi digerleri kadar gereksiz bi pozitifligi yok ama gelecekle ilgili söylediklerinin daha zamani var cikacak mi bakalim ben de bekliyorum
mihriye 50 tl imişCanim mihriye nerde vr ne kadara bakyo
terapi kafe bayındır 1Canim mihriye nerde vr ne kadara bakyo
Mihriye 50 tl evet nur hanim bugun izinliymis ben de evim kafede baktirdim ve 15 tl icin iyi gibiydi. Suan icin yorumu güzeldi gelecek için dediklerine de bakicaz artik. Hep umut dunyasiterapi kafe bayındır 1