- 23 Ağustos 2012
- 49.464
- 229.136
Canim iliski konusunda dedigi oldu maleseffbi nur bana umit vermedi hakli da cikti bi sey duyacaksn uzuleceksn demisti duydumm
Vallahi uzuldum, bana da zamaninda bu adam seni sevmiyor demisti. Nitekim oyleydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim iliski konusunda dedigi oldu maleseffbi nur bana umit vermedi hakli da cikti bi sey duyacaksn uzuleceksn demisti duydumm
Canm aradim bugun nur u yarin tekrar gidicem bakalmm bu kadn bende tutturuyo tabi herkese tuturacak diye bisey yok ama bana tuttuVallahi uzuldum, bana da zamaninda bu adam seni sevmiyor demisti. Nitekim oyleydi.
Canm aradim bugun nur u yarin tekrar gidicem bakalmm bu kadn bende tutturuyo tabi herkese tuturacak diye bisey yok ama bana tuttu
Yeri nerde acaba?Canm aradim bugun nur u yarin tekrar gidicem bakalmm bu kadn bende tutturuyo tabi herkese tuturacak diye bisey yok ama bana tuttu
Vallahi yok böyle bir falcı...Kadındaki pozitif enerji yetiyor zaten banada çok olumlu şeyler söylemedi hatta gıcık olmuştum. evleneceğim adam şimdi nişanlı çoğu falcının evleneceksiniz 2 çocuğun olacak çok mutlu olacaksın dedikleri şahıs şimdi başkasının kollarında.. Nur hanım kader çizginde bu yok ayrılık görüyorum dedi.. ve onun dediği oldu.İşinde sıkıntı yaşıyacaksın dedi işten çıkarıldım. geçenlerde arkadaşımıda ANKİRA cafeye Nur hanıma götürdüm ordan çıkmış aradık Maviş cafedeymiş henüz gidemedik bakalım ona ne diyecek.
Cherry cin dondunmu avrupadan sen?Nur bana da tutturdu, ben de yilbasindan sonra gidicem.
Cherry cin dondunmu avrupadan sen?
10 gune geliyorum panpa Gelince ortaligin tozunu atmak istiyorum ama baktiracak adam yok.
Cherry'can bu nur kaca bakıyor yeri neresi pazar sınav cıkışı nurcuğuma atarım belki kendimi
Tatlim kesinlikle katiliyorum sana. Iki aydir yoktum ankarada, bu hafta geldim formu bir actim hala .ayni falcilar donuyor,okadarda yazdik cogu hakkinda ama hala prim yapiyorlar10 gune geliyorum panpa Gelince ortaligin tozunu atmak istiyorum ama baktiracak adam yok.
Ben gitmeyeli cok oldu ama kahve 30 tlydi sanirsam, su 100 tl.
5 mesaj yukarda bir hatun oldugu kafeyi yazmis
Ahaha tamam canım sağolasın görmemişim :) ben nura ancak gelecek ay giderim, neyse gideyim de ders calısayım iyi maaş iyi para iyi fal Şu yazdığımı görseler yeminle mülakatı geç sınava almazlar beni ahaha
Ablani dinle dusme fal batagina sende bizim gibiEvladım git giysi al, arkadaşlarınla gez paranı öyle ye. Vallahi adm gibi falcı yok, burdakiler çok para harcadı ama hepsi fos, yazdık işte. Biz ettik sen etme, acı paracıklarına :)
kızlar bu nurun olduğu maviş cafe nerde acaba?
10 a bakanlar pek iyi olmuyo yaNur nerdeydi kaca bakiyodu
Hicbir falciya gitmeyip hepsini soruyorum atin beni forumdan Haftaya gidecegim de ucuz birini onerin bana canlar 10 20 filan olsun tabi bu fiyata bakan kaldiysa