- 23 Ağustos 2012
- 49.456
- 229.109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara'da cidden kimse yok, hicbiri bir sey bilmiyor.
Sila da gulmemek icin kendimi zor tuttum resmen, bana internetten biriyle taniscaksin dedi?!
Ay paranıza yazık olmuş beeee
Kızlar ay başında Evim cafede Yasemin'e baktırdım geçmişi ve anı bildi gelecekle ilgili güzel söyledi üç kişi gitmiştik hepimiz memnun kaldık ama gelecek için söylediği şeylerin birkaç ay gibi bir zamanı var tavsiye ederim. Başka baktıran oldu mu Yasemin'e
Oooo o kadar çok parama yazık oldu ki
Gittiklerimin bazılarını bir kenara yazmıştım. Sonra kızıp hepsini yırttım Sılaya gidecektim vazgeçtim. Şimdilerde bulursam yerini, Eylül'e gitmek istiyorum
Kizlar gunaydin size cikan fal haberiyle geldim...nur hanimin baktigi fal dun itibariyle cikmistir..emirgandayken baktirmistim seninki evlenecek ama 9.ayda ayrilacaklar demisti 30 agustosta evlenen cift sadece 12 gun sonra ayrildilar..
Bende numarasini alabilirmiyim nur hanımın lutfenBaşka çıkan şeyler oldu mu acaba? Bir de ne kadara bakıyor? Telefonunu gönderebilir misin?
Sekerim nura gittin sen?Eylul de bozmus be sekeirm, ben gittigimde pespembeydi. Belki enerjimiz tutmadi Sila yla , bunca begenen insan var, bir dene sekerim , belki begeneceksin. Tarot+kahve 30 tl ydi, bence denenebilir.
canım rükiye 25 e kahve mi bakıyo sadece bide çok oluyorum ama onun çalıştığı cafe nerde acaba
rukiye iyi hoş da ben direkt kazıklanıyor gibi hissediyorum orada ya.
çok çok kısa bakıyor.
Bilemedim Urmina cim, ya bu isi para icin yapmaktan yetenegi tukendi, ya da musteriyi cok takmiyor, ismine gelenler mutlaka oluyor.......hep cok musterisi var, simardi sanirim.
Rukiye nin bana baktığı falan üç tanesini yaşadım kızlarsizin bahsettiğiniz rukiye nasıl biri yüzü hafif çilli birimi canım eğer çilli biriyse yüzü hafif o rukiye hanım kısa bakmıyor
Nur hanımın numarasini yazarsaniz banadaRukiye nin bana baktığı falan üç tanesini yaşadım kızlar
Kesinlikle Eylül eski Eylül degil gidilmez. Hayal kırıklığına uğradım ve dedikleri malesef çıkmadııııEylul de bozmus be sekeirm, ben gittigimde pespembeydi. Belki enerjimiz tutmadi Sila yla , bunca begenen insan var, bir dene sekerim , belki begeneceksin. Tarot+kahve 30 tl ydi, bence denenebilir.