Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahsen taynat Meryem bahsediyosaniz iki kez baktirdim büyü demedi bana fakat tarihe daha var
bizim dediğimiz rukiye, fal cafede çalışan.. esmer, kısa boylu bir bayan. hızlı konuşuyor. 5 dakıka filan bakar genelde..sizin dediğiniz kim?sizin bahsettiğiniz rukiye nasıl biri yüzü hafif çilli birimi canım eğer çilli biriyse yüzü hafif o rukiye hanım kısa bakmıyor
kizlar sila dan çiktim..isim bildi bilemedi arasi..tabi benim fala mudahale oldu..çelişkileri çok :-(
nasıl canım anlamadım. Sıla iyi mi kötü mü anı,karsıdaki kişinin duygularını vs biliyor mu bana bu lazım Bu arada sılanın tipini de tarif edebilir misin :)
Ben de cok etkilenmedim Sila'dan . Tipinde degisik bir sey yoktu, kahverengi sacliydi sanirsam :)
Cherry Ankarada söyle 20,25 e karsıdaki hoslanmıyorsa doğrudan hoşlanmıyor diyebilecek anı bilen bir falcı biliyor musun Bilsem ben giderim deme
Valla Nur derim. Bana dimdirek bu adam seni sevmiyor demisligi vardir. Nur a guveniyorum acikcasi, baska guvendigim kimse yok.
kizlar pinar kimdir..nerde bakar bileniniz varmi?
Nesini izliyorlarkikizlar tüm fal cafelerde kemera varmiş..akşam oturup izlerlermiş.kesin bilgi..
Bu ahsen allita fal cafedeki ahsen milütfen gidip daha fazla para yedirmeyin..ahsen fiyasko.. meryem fiyasko..sila bilmem kararsızım..ebru ehhhh...
Deidikleri cikmadi ben hic memnun kalmamistim pinardankizlar pinar kimdir..nerde bakar bileniniz varmi?