- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
sanırım ay sonuna doğru giderim.Silayi duyali iki ay oldu yalnuz bu 3 gozun falcilarina pek guvenim yok yaw gidip gitmemekte teredutteyim bu yuzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım ay sonuna doğru giderim.Silayi duyali iki ay oldu yalnuz bu 3 gozun falcilarina pek guvenim yok yaw gidip gitmemekte teredutteyim bu yuzden
Denerim bende buyuk olasilikla bu ay icinde giderimsanırım ay sonuna doğru giderim.
inşallah bu seferki iyi çıkar canım. şu efsunu da çok beğenen var . aynı binadaymış. duydun mu?Denerim bende buyuk olasilikla bu ay icinde giderim
Bi de kasada duran bi adam var. Her cıkana nasılsınız? Falınız nasıldı diye soruyorSilayi duyali iki ay oldu yalnuz bu 3 gozun falcilarina pek guvenim yok yaw gidip gitmemekte teredutteyim bu yuzden
Efsun eylul cafede nustafa yla calisan efsunm acaba 40 yaslarinda bir bsyan?inşallah bu seferki iyi çıkar canım. şu efsunu da çok beğenen var . aynı binadaymış. duydun mu?
uzun sacli bir bay bir ara oda bakiyordu falBi de kasada duran bi adam var. Her cıkana nasılsınız? Falınız nasıldı diye soruyor
Sermin mi neydi adi okadindan sonra o kafeye Negatifim ayagim gitmiyor oraya yoksa coktan Silayi denemistimYad
uzun sacli bir bay bir ara oda bakiyordu fal
Evet evet işte oYad
uzun sacli bir bay bir ara oda bakiyordu fal
Valla ben bugün gittim sılaya. Cok övüldü son zamanlarda burda. Bugun yanımda oturan 2 kıza kime geldiklerini sordum. Semrini söylediler bana. Kız baya övdü. Direk isim verdi hatta dedi. Harf falan degil dedi. İlk geldigimde sok olup cıkmıstım yanından dedi. Sizin memnun kalmamanız suan sasırttı beni. Kız baya övdü cunku. Hatta bi an acaba sılaya degil ona mı baktırsam dedimArkadaşlar merhaba. Bugün Kızılay da işim vardı. Çok memnun kalmasam da bir Eylül'e baktırayım dedim. Dilça cafe diye biliyordum. Oraya gittim; ancak yokmuş. Yerini bilen var mı?
Bir de Sıla'yı merak ediyorum. Daha önce 3.göz de birisine baktırmıştım sanrım Semrin'di. Memnun kalmamıştım. Giden arkadaşlar Sıla ilgili biraz daha paylaşım yapabilirler mi?
Tatlim gecmis sayfalari tara serminle ilgili bircok yazi bulursun Sunu diyebilirim isimden baska hicbirsey bilmez parana yazik yaniValla ben bugün. gittim sılaya. Cok övüldü son zamanlarda burda. Bugun yanımda oturan 2 kıza kime geldiklerini sordum. Semrini söylediler bana. Kız baya övdü. Direk isim verdi hatta dedi. Harf falan degil dedi. İlk geldigimde sok olup cıkmıstım yanından dedi. Sizin memnun kalmamanız suan sasırttı beni. Kız baya övdü cunku. Hatta bi an acaba sılaya degil ona mı baktırsam dedim
Doğrudur canım. Kızı da isim bilmesi cezbetmiş sanırımTatlim gecmis sayfalari tara serminle ilgili bircok yazi bulursun Sunu diyebilirim isimden baska hicbirsey bilmez parana yazik yani
Agizindanda cok guzel laf almasini bilir.sen hayir boyle dersin oda bende onu demek istedim diye guzelce cevirir lafiDoğrudur canım. Kızı da isim bilmesi cezbetmiş sanırım
Sonra bunlarda falcıyım diye geciniyorAgizindanda cok guzel laf almasini bilir.sen hayir boyle dersin oda bende onu demek istedim diye guzelce cevirir lafi
belkide istatistiksel bir araştırma yapıyordur.Bi de kasada duran bi adam var. Her cıkana nasılsınız? Falınız nasıldı diye soruyor
isim olarak tanıyorum. hiç görmedim ki.buradan duydum.Efsun eylul cafede nustafa yla calisan efsunm acaba 40 yaslarinda bir bsyan?
Müşteriye ilgiyi yüksek tutup,ayağımızı alıştırmaya çalışıyor zannımcabelkide istatistiksel bir araştırma yapıyordur.
Valla canım sen bilirsinsonuç itibariyle sılayı deneyeceğim. bakalım.şu efsunu çok övüyorlar ama , kimileride çok kötü diyor.
ne dersiniz kızlar?