- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.099
kızlar bir aralar nisan fırtınası esiyordu burda.. dediklerini yaşayan eden var mı merak ettim
Ne dedigini anlasam cikti/cikmadi yormunu yapardim belki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir aralar nisan fırtınası esiyordu burda.. dediklerini yaşayan eden var mı merak ettim
En son 200 yapmisti sanirsam. Burdan birkac uye yerlere goklere sigdiramasmisti guzelde reklam yapilmisti. Canim 10 liralik falci daha iyi inannkızlar bir aralar nisan fırtınası esiyordu burda.. dediklerini yaşayan eden var mı merak ettim
200 e de pes doğrusu.. ama demek ki talep var..ankarada falcı kıtlığı olduğu düşünülünce..En son 200 yapmisti sanirsam. Burdan birkac uye yerlere goklere sigdiramasmisti guzelde reklam yapilmisti. Canim 10 liralik falci daha iyi inann
Talep var sekerim hala zehrayi soranlar var bu topikte. Uyler usenmeden topigi tarasalar herseyi ogrencekler ama,,,,,,,,200 e de pes doğrusu.. ama demek ki talep var..ankarada falcı kıtlığı olduğu düşünülünce..
200 e de pes doğrusu.. ama demek ki talep var..ankarada falcı kıtlığı olduğu düşünülünce..
Allahtan ona para kaptirmadim gitmedigin tektuk falcidan biri ankarada. Asla gidip o parayi ona bayilmamBen 100tl vermistim , evlat acisi gibi koymustu. Ne net zaman, yer, kisi, tarif var, ne de baska bir sey. Yazdigim kagida baktim, hicbir sey yok, gercekten.
Bayramdan sonra bir deneyelim bakalımmmNur hanim bayrama kadar bakamayackmis . bayramdan sonra konurda bi cafede başlayacakmis
Cafenin ismini dedimi pekii. Onuda denerizNur hanim bayrama kadar bakamayackmis . bayramdan sonra konurda bi cafede başlayacakmis
bahçeli evlerde oturan evimde bakan bir bayan varmiş bilginize ben fal baktirmamaya karar verdim..fakat bilgilendiririm..
Onu duydum tarife gore 3.caddeki gul mus cnm. Ismide gul mus. O gul cafe sahibi gul cok emin degilim. Arkadasim gitti tarif tam o amabahçeli evlerde oturan evimde bakan bir bayan varmiş bilginize ben fal baktirmamaya karar verdim..fakat bilgilendiririm..