Ankara'daki Falcılar

he heee menekşe bana çok iddialı konuşmuştu dönmesini beklemiyosun ama 3 hafta içinde akşam vakti arıcak seni dedi 3 hafta doldu sayılırrrr

ya bana bıldıgın karanlık bı hayat anlattı hep kotu seyler soyledı evet hayat tabıkı toz pembe dııl ama hepte kotu dııl yanı

Şu an cidanda sıra bekliyorum :) faldan sonra yorum yapıcam hemen. Evet figene arkadaşım da gitmişti beğenmedi

Evet şu anla ilgili güzel bi nokta atışı yaptı ama gittiğim falcılardan tam tersi şeyler söyledi ve kısa baktı. Umarım dediği bi şey çıkmaz istemediğim şeyler söyledi. Onun üstüne sevdaya gittim :) ezgiden pek bi şey anlamadım sevdanın falını beğeniyorum :)

bakın ıste herkesınkı herkese tutmuyo ya bak uzuldum sımdı sevda nekadara bakıyo?

bakın ıste herkesınkı herkese tutmuyo ya bak uzuldum sımdı sevda nekadara bakıyo?

Sevda kahve 20 tarot 40 kahve+tarot 50
Ama randevusuz bakmıyo çok dolu. Müşterisi de çok olduğu için süreli falı. Bugün söyledikleri çok uzun vadeli değil ezginin mi sevdanın mı bildiğini yakın zamanda yazarım :)

kahve 16 lıraya bakıyo benım sozlerımle gıtmeyın ya sonra tutturamayınca uzuluyorum ama bende nokta atısı coktu uzunda bakıyo ole bes dakıka bakıp bırakmıyo:26:

ben de dün cidanda figen yok diye ezgiye baktırdım.değişik birine benziyor fena değildi ama bana kısa baktı.eski sevgilin 3 gün içinde dönecek dedi bi de bu ayın sonunda bu çocuk hapise girecek dedi(umarım girer de çürür orda ).gerçekten ilk defa bi falcı bu tarz şeyler söylüyor bide çok düşük ihtimaller bakalım gerçek olursa buraya yazarım

bu sevda evim cafedeki mi takip edemedim de??

valla ben gecmısede yazmıstım bendekı hep boyle nokta atıslarıydı mesela eskı sevgılılerımden bırısı ıcın senden sonra baska bı kıza tutunmus bunlar bu yaz evlencekler aklı sende ama sen hıc bulasma bırak oldugu yerde kalsın demıstı gercektende dogru eskı sevgılılerımden bırı nısanlı ve nısanı atmazsa evlenıcek yanı nokta atısı coktu bende ama ıste tutmayınca tutmuyo

ayy o ne biçim falmış öyle şekerim yaa ilk defa duyuyorum :)

Bende de çok fena nokta atışları yaptı yani az konuştu ama dediği 2si doğruydu. Aşkı bunda değil başkasında bulacaksın dedi ama ben bunu istiyorum ve şu ana kadar gittiğim tüm falcılar bu çocukla neredeyse evlilik görüyor. O yüzden ezginin falının doğru olmasını istemiyorum, eski sevgilisini unutamamış falan dedi. Ay ezginin falının gelecekle ilgili kısmı tutmayan biri yazabilir mi benim de içim rahatlasın :)

Ay ezginin falı çıkarsa bana da yazar mısın çok merak ediyorum :)

arkadaşlar zeynoda eklenmiş sevindim..birde onu deneyelim ozaman..
rica etsem sizden bana zeynep in numarısını verebilir misiniz?

özellden msj atarsanızx çok sevinirim

Kızlar, ben Evim cafedeyken bir bayan rica ediyordu noooolur 10 dk Sevda falan diye. Neymiş bu Sevda demiştim içimden...Sevda'nın kahvesi yetersiz mi peki? Yani Tarot+ kahve mi gerekir? Bir de hepsinde de sure 10 dk mı,ister tarot ister kahve?

ben gitmeni tavsiye etmem dedikleri bana hiç çıkmadı ayrıca çok sıra oluyor.saatlerce boşuna beklersin.ben balkon cafedeki serhatı tavsiye ederim %80 başarılı

Uzun zaman önce gitmiştim Sevda'ya. Kocası olduğunu bilmiyordum o zaman, adam o kadar çok övmüştü ki kadını. Hiç beğenmemiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…