Ankara'daki Falcılar

Uzun zaman önce gitmiştim Sevda'ya. Kocası olduğunu bilmiyordum o zaman, adam o kadar çok övmüştü ki kadını. Hiç beğenmemiştim ben.

Hmm bosverdim o zaman. O zaman sehir dısı, online falcı olayına devam edeyim ben.Teşekkürler :)

Uzun zaman önce gitmiştim Sevda'ya. Kocası olduğunu bilmiyordum o zaman, adam o kadar çok övmüştü ki kadını. Hiç beğenmemiştim ben.

evet o sürekli odaya girip falı bölen saygısız ve sevdayı %100 garantili fal bakıyor diyen adam kocası.ne kadar gereksiz biri olduğu belli .bu kadar kesin konuştuğu fal da hiç çıkmadı ayrıca

balkon kafe serhat şu asmaaltındakı serhatmı?? eger oysa bana soyledıklerının hıcbırısı cıkmadı onlıne falcılarla alakalı bı bılgı verıyım rezzan ıksır ıyıymıs baya ben baktırmıtım bana soyledıklerı cıkmadı ama arkadasıma cıkıyo o yuzden benle enerjısı tutmadı ama baska bırıyle tutabılır bılgınıze

tolincim sen fal baktırırken "acaba bir yakınım ewlenir mi,acaba bir tanıdığımın çocuğu olur mu? olursa acaba kız mı erkek mi " diye mi niyet edip baktırdın?senin esas konunla ilgili kac cümle kurdu gideni nasıl analiz etti onun seninle ilgili düşünceleri ne ? bunlarla ilgili ne kadar tahmin yorum yaptı?yani fal uzun sürsün diye de konu komşu akraba haberlerine gerek yok bence.birinin ewlenmesi çocuğun olması senin hayatına we şu anda yaşadığın soruna ne katar ne eksiltir ki?

güya ben baktırmıcaktım ama rezzana baktırcam kesin bide onu denicem...benim bi ablam var dün zeynepin sorduklarını söledim ona yok öyle şeyler dedi içim rahatladı biraz :) online bulursam rezzana baktırcam

Arkadaşlar Mart ayında Turuncu Gül'e gitmiştim.Çok şey bildi nokta atışlarıda çok iyiydi.Hatta falından o kadar memnun kaldım ki burayı uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmuştum yorum yapmak için.Arkadaşlar bana Nisan ayı demişti ben nisan ayında gelişmeler yaşadım ama tam Gül'ün bahsettiği gelişmeyi yaşamadım.Ayrıca arkadaşlar benim temiz duygularımı kullandı ben çok gittim resmen paragöz birisi büyü var diye benden paralar talep etti bu çok çirkin artık Ona asla gitmem.Ben falın hakkını vedi diye burdan güzel yorumlar yaptım ama değmezmiş insanların zaafları ile bu kadar oynanmaz ayıp.

yanı soyle soylıyım lafa zaten klasık seylerden gırdı ıste kısılık analızınden falan durumum ask acısı e bunun ıcınde sey dedı ıste gecmısınde yasadıgın kotu bı ılıskın var falan dedı yanı bunlar cok klasık seyler ama mesela ezgı daha fıncanı acar acmaz sen bırıyle yuzukmu attın dıye sormustu ben kalakalmıstım oyle sonra ezgı mesela bu cocuk yakın zamanda kalabalık bı yerden cıkcak demıstı kı su bı kacgun ıcerısınde cıkıcak kalabalık yerden yanı boyle net seyler yoktu hayatında bı kız var dedı onunla mutlular dedı yanı olabılır tabı kız ama mutlu olabılcek yada cok fazla gorusebılcek bı durumları yok net bı sekılde bunu bılıyorum mesela ezgıyı ovmek ıcın yazmadım sadece net seylerı acıklamak ıcın yazdım neyse daha detay vermıyım sahıs benım burdakı nıckımı bılıyo kafası pek calısmaz ama genede kendımı garantıye alıyım

inanmayın böyle şeylere.kim büyü yapacak?bir de huzurunuz kacıyor,herkese büyü war diyorlar.demek ki insanlar gece gündüz birbirine büyü yaptırıyor ki herkes büyüye uğramış..ee caresi ne deseydin, ya sana işbirlik yaptığı birini önerecekti ya da kendisi bozacaktı.hangisini söyliyecekti merak ettim

nickini niye söyleedin annem? :)))))))

zeynoya dııl annem benım eskısı bılıyo burayı aman o zaman aramız ıyıydı onun bılgısayarından gırerken falan gordu benı aman banane

ben çözeceğim dedi ama karşı taraf henüz yaptırmamış yaptırabilir yaptırmadan engellersek şu kadar yapılırsa daha pahalı ama ben cafe işletmesine gerekeni söyledim.Ben zaten nerdeyse her hafta gidiyorum zaten benden fazlasıyla o parayı çıkarırdı ben masasında ağlarken benim temiz duygularımı nasıl kullanır nasıl yastığına başını koyuyor akşam bu kadar ucuz mu bizim hayatımız.

Arkadaşlar aynı cafeden Turuncu Cafeden Berrin hanıma baktırıp falı çıkan oldu mu bende baktırdım mayıs ayı dedi baktıran varsa paylaşabilir mi? Birde eğer falcılar burayı okuyorlarsa lütfen hissetmediğiniz görmediğiniz şeyleri söylemeyin kimseye boş yere ümit vermeyin bu paralar sizden kat kat çıkar

şimdi hakettiği birşeyi söylerdim de....

Bu online fal sitelerinde hep aynı kişiler mi online oluyor.Binnaz abla ya ne zaman baksam hep aynı isimle online

Bu online fal sitelerinde hep aynı kişiler mi online oluyor.Binnaz abla ya ne zaman baksam hep aynı isimler online

Bu online fal sitelerinde hep aynı kişiler mi online oluyor.Binnaz abla ya ne zaman baksam hep aynı isimle online

yazdığınız şeyle ilgili olmayacak kusura bakmayın ama bu topiğin eski sayfalarında cidan cafe-ezgi'yi tavsiye etmediğinizi söylemiştiniz. fal nasıldı anlatır mısınız :) bugün gittim biraz moralim bozuldu da

zeynep icin yorum yapmayacagim.isteyen baktirsin ne deyim.mazallah olumsuz yorum yapariz insanlar yazmaya korkar!
ezgi ise ates almaya gelmis gibi bakti 4 dk surdu fal ben tek sey dilemisim o yuzden bu kadar az sey cikmis!ama ezgi isminin harflerini cikardi bana ayrilirken sarfedilen cumleyi birebir soyledi! olumsuza yakin konussa da dort dakika net konustu.
beklemede falan degilim sayin uyeler:)
benim son falimdi bu herkese pozitif fallar degil pozitif hayatlar,nezaket ve sabir diliyorum...fal defteri benim icin kapanmistir.

Rica ederim.Ben begenmemiştim Ezgi'yi. Karmasık bişeyler soyluyodu sanırım, boyle bişey anlamadıgımı hatırlıyorum.Genelde de boyle devlet kapısı falan ne bilim kpss falan bişeyler hatırlıyorum.Alakasızdı yani. Ben kimsenin ekmegiyle oynamak istemem. Burda begenenler de var ama bana bakamamıştı. İyi falın da ne oldugunu biliyorum bakamadı yani en azından bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…