Ankara'daki Falcılar

dün zeyneple telefonla konuştum ön bilgi için
50 tlye bakıyormuş kahve+tarot
evinde yada sizin evinizde bakmıyormuş belli bir kafede de değil
baktırmak isteyen kişiyle dışarda bir adres belirleyip (genellikle kızılay) orda bakıyormuş
tolin buradan yazmak istemiyorsan falı ile ilgili bana özel mesaj atabilir misin
ben merak ettiğim en önemli konunun ne olduğunu sordum bildi ve yorum yaptı ama... bilemiyorum hala kararsızım

arkadaşlar zeynebin yorumları gerçekten çok güzel siz söylemeden o neye yoğunlaştığınızı ve kişilik analizinizi yapabliyo.ancak bana beni çok üzücek bişey söylediği için dün resmen yıkıldım o yüzden yazamadım....bence güzel arkadaşlar

etkilenmeyin bu kadar faldan. yıkılmayın. bilirsin belki bana da aynısı oldu bir kez, resmen çöktüm eve gittim. hiçbi denilen de çıkmadı.
hani biraz da fal rahatlatsın diye gidiyoruz. kötü olacak olayı bile üsluplu anlatmak lazım. karşındakini etkilemeden.

hadı bakalım yorumlarını mutlaka beklıyoruz ozaman:)

tolin sen de zeynep hakkında yorum yapar mısın? yani iyiydi kötüydüden ziyade az detaylandırsan özel değilse...

atıyorum tarih veriyor mu, sen mi soru soruyorsun o mu söylüyor, isim vs biliyor mu

Hani bu zeynep 25'e bakiyordu, paragoz degil falan diye konusulmustu.. 50 nerden cikti ?

arkadaşlar kaç sayfadır bahsedilen zeynonun numarasını alabilir miyim? bugün arıyım ve müsaitse gideyim burda yazarım hemen nasıl geçtiğini :)

dün pek müsait olmadı aslında pek iyi değilmiş eve gidince tekrar arıcaktı beni devam edicekti ama benim bile zaten yeterince moralim bozuk olduğu için bende tekrar arayamadım..valla benim düşüncelerimi gayet iyi bildi şuanki durumla ilgili olarak onun hayatında biri olduğunu söyledi biz ayrılalı çokda fazla olmuo bu beni çok üzdü gerçekten..dediklerinin doğru olduğunu hissediyorum bende..bu psikolojidn nasıl kurtulurum bilmiyorum..bende giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum..bidahada fal baktırmamaya tövbe ettim zaten

üzüldüm cidden ama fala bu kadar takılmamalısınız bence. yine de umudunuzu kaybetmeyin olsun diye hayatınızın odak noktası da yapmayın.
zeynebin numarasını rica etsem yollar mısınız bana :)

bugün kesin bi falcıya gidicem ama cidandaki ezgiye mi gitsem zeynep'e mi ulaşsam bilemedim. önerileriniz alabilir miyim?

üzüldüm cidden ama fala bu kadar takılmamalısınız bence. yine de umudunuzu kaybetmeyin olsun diye hayatınızın odak noktası da yapmayın.
zeynebin numarasını rica etsem yollar mısınız bana :)

gerçekten net konuştu bana tabi bişiyi ALLAH dilerse yerine getirir hiç ummadığımız anda..hepimizin hakkında hayırlısı..cnım ben sana gönderdim özelden numarasını

rezzana baktırcaktım ben aslında fal sepetinden ama yoktu kesiraya baktırmıştım bende ama bana çok pembe bi tablo çizdi benim düşündüklerim bile değildi yanii :) baktırmıcam tövbe ettim diorum burayı okudukça kendimi alamıyorum yaaa.valla bütün maaşımı fallar yedi :) rezazana baktırsammı acep

bısey sorcam sna onun hayatında bırı oldugunu soyledı dedınya onun hayatında kumral bırı var onunla bır butun olmuşlar cok mutlularmı dedı sana?

Hani bu zeynep 25'e bakiyordu, paragoz degil falan diye konusulmustu.. 50 nerden cikti ?

valla bana 50 tl dedi telefonda 25 se iyi 50 dediği için ben erteledim karar veremedim
arkadaşları iletirse de 25 e bakarsa ben kendi adıma ve birkaç arkadaşım hemen baktıracağız

ben ogrencıyım dedım 30 a baktı yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ben memnun kalmadım onun yerıne cıdandakı ezgıyı denemedıysenız deneyın onun nokta atısları daha coktu tabı sız bılırsınız cok yazıpta reklam yapıomus gıbı olmak ıstemıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…