ben ogrencıyım dedım 30 a baktı yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ben memnun kalmadım onun yerıne cıdandakı ezgıyı denemedıysenız deneyın onun nokta atısları daha coktu tabı sız bılırsınız cok yazıpta reklam yapıomus gıbı olmak ıstemıyorum:26:
Ben bugün bi falcıya gidicem ama bi türlü karar veremedim. Bana ezgiyi anlatır mısınız biraz? Ne baktırdınız kaç dakika bakıyor? Ne kadara bakıyor?
kahve 16 lıraya bakıyo benım sozlerımle gıtmeyın ya sonra tutturamayınca uzuluyorum ama bende nokta atısı coktu uzunda bakıyo ole bes dakıka bakıp bırakmıyo:26:
valla bana 50 tl dedi telefonda 25 se iyi 50 dediği için ben erteledim karar veremedim
arkadaşları iletirse de 25 e bakarsa ben kendi adıma ve birkaç arkadaşım hemen baktıracağız
Yok yok kesinlikle öyle düşünmeyin. Fal krizim tuttu her şartta birine gidicem. Zeynep ya da ezgi diyodum onun için sorayım dedim :)
rezzana baktırcaktım ben aslında fal sepetinden ama yoktu kesiraya baktırmıştım bende ama bana çok pembe bi tablo çizdi benim düşündüklerim bile değildi yanii :) baktırmıcam tövbe ettim diorum burayı okudukça kendimi alamıyorum yaaa.valla bütün maaşımı fallar yedi :) rezazana baktırsammı acep
Ezgiyi ben de duydum, dene bence sekerim. Digerlerine gore gayet iyi diyorlar..Figen de bozdu , o da yazik etti. Ben Figeni cok begeniyordum ama daha gitmem herhalde (cidan demisken serbest cagrisim )
bısey sorcam sna onun hayatında bırı oldugunu soyledı dedınya onun hayatında kumral bırı var onunla bır butun olmuşlar cok mutlularmı dedı sana?
Şu an cidanda sıra bekliyorum :) faldan sonra yorum yapıcam hemen. Evet figene arkadaşım da gitmişti beğenmedi
Kuzum kesira sacma sapan bakiyor da dedigim gibi rezzan cok iyidir. Sadece ben degil bak puani ne kdr yuksek yorumlarini da oku herkes begeniyor onu. Bana inanilmaz nokta atislar yapti ve cikti soyledikleri ben memnun kalicani dusunuyorum. Cok pahali degil ztn.
Ama bu fal olayinin sonu gelmiyo. En iyi bilene de gitsek onu dogrulamak icin baskasina yine gidiyoruz resmen hastalik. Duygusal boslugumuzu bunlarla kapamaya calisiyoruz su paralari biriktirsek neler alirdik kendimize :))
Kuzum kesira sacma sapan bakiyor da dedigim gibi rezzan cok iyidir. Sadece ben degil bak puani ne kdr yuksek yorumlarini da oku herkes begeniyor onu. Bana inanilmaz nokta atislar yapti ve cikti soyledikleri ben memnun kalicani dusunuyorum. Cok pahali degil ztn.
Ama bu fal olayinin sonu gelmiyo. En iyi bilene de gitsek onu dogrulamak icin baskasina yine gidiyoruz resmen hastalik. Duygusal boslugumuzu bunlarla kapamaya calisiyoruz su paralari biriktirsek neler alirdik kendimize :))
evet ya bende tövbe ettiim dedim kadriye cumartesi baktırcaktım arkadaşım gidicekti benim niyetime ama gitme dedim bugün ama hala bunları okuyorum :) mesela şimdi ezgiyide merak ettim arkadaşın yorumlarını bekliyorum :)
ben eskıden cok baktırırdım ıkı sene once falan artık baktırmıyodum gecen tarot cafe mı neydı kadın ona baktı yedı gun ıcın de donucek dedı ısımlerını bıldı dun dondu sok oldum=)ıkı gun once arka bahce de o da sakarya da lens takan bı kadın orda sarısın uzun boylu mavı lenslerı var ben ona ıkı sene once baktırmıstım karsısına gecınce hatırladım da bana hıc bır dedıgı cıkmamıstı bır an pişman oldum=)ama dedı ki kaderın de o yok falan eee donmycek mı dedım donucek 6lı bır tarıhte die dun ayın 16sydı mesa attı=)ama yıne de o kadar ıı degıldı karısık anlatıo
Kandil, mubarek cuma, gunah, doktugumuz paralar vs. hicbir sey bizi yildirmiyor. Yani Allah akil fikir versin bizi ne yildirir bilemiyorum. Gecende banka hesabima baktim, Paypaldan cekilen paralarin hepsi fal :2: O paralarla, parfum, kitap, ayakkabi, yiyecek vs alacagima sacma sapan islere dokmusum kendime kiziyorum resmen
:18: zeynep konusunda bir türlü karar veremiyoruz ya baktıranlar ne dersiniz
bilemedi mi o paraya yetersiz mi buldun hani anlattıkları çok özel değilse bana özel mesajla bilgi verebilir misin :18:
:18: zeynep konusunda bir türlü karar veremiyoruz ya baktıranlar ne dersiniz