Ankara'daki Falcılar

Ben de böyle bir karar alabilsem çok iyi olacak. İyi yaptınız. Ezgi aynı şekilde açar açmaz kendime itiraf edemediğim bi şeyi söyledi sonunu da olumsuz bitirdi. Benimki de en fazla 4 dakika sürmüştür

onceden cıgdem dıye bı falcı vardı ankarada burdada cok yazıldı zaten onunda mesala begenenıde vardı begenmeyenıde mesela bana soyledıklerı harfıyen cıkmıstı bızım elektrık tutmustu galıba ezgının bakım tarzıda cıgdemınkıyle cok benzer o yuzden fazla takılmayın bence sızın elektrık tutmamıstır ınsallah

Aynen bana da devletten alacağın var gibi bi şey söyledi

güya ben baktırmıcaktım ama rezzana baktırcam kesin bide onu denicem...benim bi ablam var dün zeynepin sorduklarını söledim ona yok öyle şeyler dedi içim rahatladı biraz :) online bulursam rezzana baktırcam

Ne zaman online olur Rezzan bir bilginiz var mı?

İnşallah :) sizin yorumlarınızı beğeniyorum şu zamana kadar baktırdıklarınızdan en iyisi aklınızda yer eden kimdi?

İnşallah :) sizin yorumlarınızı beğeniyorum şu zamana kadar baktırdıklarınızdan en iyisi aklınızda yer eden kimdi?

valla benımkıler hep kayboldu ya mesela bırgul vardı bıtane genc bı bayan o evlendı artık bakmıyo sonra ıste cıgdem vardı o marmarıse tasındı onun dısında da pek kımse yok enerjı meselesı bu durumlar keske bırı olsada soylesem

Aynen bana da devletten alacağın var gibi bi şey söyledi

Hah işte o tarz :) "bana ne devletten" demek istedim o an sadece. Kız bakmaya hevesliydi ama gerçege pek yaklaşamayınca içim şişti yani boyle zamanlarda soru bile sorasım gelmiyor benim.

Yarın gidicem de arkadaşlar. Gidenler turuncu cafedeki erem hakkında yorumlarını paylaşabilirler mi :)

ben sevdaya geçen sene baktırmıştım, hamile olduğunda, baktığı şeylerin araç olduğunu söyledi ben anlık görüntü görüyorum demişti, ama orda başında bekleyen zebaniler var, 10 dk sonra biri geliyo kalk diyo bu nasıl fal öyle ben anlamadım, bi daha da oraya gitmedim zaten

ben bu gün gittim nerdeyse 2.5 saat sohbet ettik kendisiyle, genç bir kız, yani nötrrüm ne çok süperdi diyebilirim ne de çok kötüydü, bakalım neler olucak,
bence denenebilir

reezzan bugün yok acaba fal sepetndeki melek öze baktırsammı ne dersiniz kızlar fikri olan varmıdır

Bugun arkadasima soyledim ezgiyi bulduk diye gitmis bakmis ve bizim ezgiyle ayniymis tolin :))) nasi bakmis sorucam aksam

Bugun arkadasima soyledim ezgiyi bulduk diye gitmis bakmis ve bizim ezgiyle ayniymis tolin :))) nasi bakmis sorucam aksam

oooooo hadı hayırlı olsun o zaman bı kısıyı daha kavusturduk falcısına haber alınca yaz burayada mutlaka memnun kalmısmı arkadasın

Tamam canim haber vericem :) bu arada rezzan abla sabah dokuz bucuk gibi girer bazen de aksam on onbir gibi. Geneli budur yani aklinizda olsun

Balkon cafe nerede Serhat ilgili bilgilendirir misiniz?

balkon kafe konur 2de asmaaltının 2 bina ötesinde. serhat kahveyi 20tlye bakıyor.ben de baktıkları büyük oranda tuttu ama tutmayan da varmış. ben zaten ilişkilerim için gidiyorum o da sonucu direk söylüyor.hiç yanıldığı olmadı.her dediği çıkmadı ama dediğim gibi tutturma oranı diğerlerine göre daha yüksek.bi de kupa kızı kafede neşe abla var o da fena değil

Zamaninda beni ezgiye goturen arkadasim bu gun 4 arkadasiyka birlikte gitmis. Muhtesemdi dedi 4u de sok olmus memnun kalmis. Reglimin geciktigine kdr soyledi dedi. Soz verdigim gibi yorumu aldim buraya yaziyorum.

Ben de yarin gitsem dedim ama simdi cok mutluyum olumsuz bisi der de canimi sikar diye emin olamadim. Ilk falimda oyleydi cnku... ha olumsuz dedikleri de cikmisti o ayri ama bilemedim iste hem yeniden bulmak guzel oldu hem gidemiyorum kim gitti ezgiye memnun kaldiniz mi ? Tlf dan girdigim icin okuyamadim tum yorumlari

Yaz yaz doyamadim kac gundur :) ozgoktu kuzum melek oz demissin gordum ona baktirmistm ben sesi cok tatli baktir hic bisi bilmese de huzur bulursun kesin emek verir parana yazik olmaz :) guzel tarot yorumluyo ama bana cikmamisti gelecek. Ama yne de parama hic acimadim inan kizin enerjisi bile iyi gelmisti. Ama bak rezzani begenceksiniz ben eminim.

Bu arada ezgiye yapilan yorumlara baktim. Bana da aynen oyle olmusti moralim bozuktu ve bakamadi fuzel diyodum ama ozellikle waffless kuzum sana bisi demek isterim fali falan bosver de eskisi donsun istegini at once. Dogru adam olsa hayatinda olurdu bazen arzularimiz bizi engelliyo hirs yapiyoruz adam etmeye calisiyoruz onlari. Asil mutsuzlugumuz bizim bu. Yeni seyler olsun bence hayatinda bunu herkese dilerim. Ben eskileri astim hep baktirdigm fallar da hep gelecekte ne olur diye. O donermi bu donermi derken omur bitti. Genciz allah bizlere uzun omurler versin daha nice yagizlar eskitiriz

canim ezgiye ben gittim ama agzimi acikbirakacak bisey bilmedi sadece hem iyi hem kotu bisey soyledi onun disinda hali tavri konusmasi bakisi farkli tek problem falin 4dk surmesi ama kiz net orasi kesin. kisa farketmez dedikleri cikarsa gidilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…