zeynep icin yorum yapmayacagim.isteyen baktirsin ne deyim.mazallah olumsuz yorum yapariz insanlar yazmaya korkar!
ezgi ise ates almaya gelmis gibi bakti 4 dk surdu fal ben tek sey dilemisim o yuzden bu kadar az sey cikmis!ama ezgi isminin harflerini cikardi bana ayrilirken sarfedilen cumleyi birebir soyledi! olumsuza yakin konussa da dort dakika net konustu.
beklemede falan degilim sayin uyeler:)
benim son falimdi bu herkese pozitif fallar degil pozitif hayatlar,nezaket ve sabir diliyorum...fal defteri benim icin kapanmistir.
yazdığınız şeyle ilgili olmayacak kusura bakmayın ama bu topiğin eski sayfalarında cidan cafe-ezgi'yi tavsiye etmediğinizi söylemiştiniz. fal nasıldı anlatır mısınız :) bugün gittim biraz moralim bozuldu da
Rica ederim.Ben begenmemiştim Ezgi'yi. Karmasık bişeyler soyluyodu sanırım, boyle bişey anlamadıgımı hatırlıyorum.Genelde de boyle devlet kapısı falan ne bilim kpss falan bişeyler hatırlıyorum.Alakasızdı yani. Ben kimsenin ekmegiyle oynamak istemem. Burda begenenler de var ama bana bakamamıştı. İyi falın da ne oldugunu biliyorum bakamadı yani en azından bana.
güya ben baktırmıcaktım ama rezzana baktırcam kesin bide onu denicem...benim bi ablam var dün zeynepin sorduklarını söledim ona yok öyle şeyler dedi içim rahatladı biraz :) online bulursam rezzana baktırcam
onceden cıgdem dıye bı falcı vardı ankarada burdada cok yazıldı zaten onunda mesala begenenıde vardı begenmeyenıde mesela bana soyledıklerı harfıyen cıkmıstı bızım elektrık tutmustu galıba ezgının bakım tarzıda cıgdemınkıyle cok benzer o yuzden fazla takılmayın bence sızın elektrık tutmamıstır ınsallah
İnşallah :) sizin yorumlarınızı beğeniyorum şu zamana kadar baktırdıklarınızdan en iyisi aklınızda yer eden kimdi?
Aynen bana da devletten alacağın var gibi bi şey söyledi
Ne zaman online olur Rezzan bir bilginiz var mı?
Kızlar, ben Evim cafedeyken bir bayan rica ediyordu noooolur 10 dk Sevda falan diye. Neymiş bu Sevda demiştim içimden...Sevda'nın kahvesi yetersiz mi peki? Yani Tarot+ kahve mi gerekir? Bir de hepsinde de sure 10 dk mı,ister tarot ister kahve?
Balkon cafe nerede Serhat ilgili bilgilendirir misiniz?
Bugun arkadasima soyledim ezgiyi bulduk diye gitmis bakmis ve bizim ezgiyle ayniymis tolin :))) nasi bakmis sorucam aksam
Balkon cafe nerede Serhat ilgili bilgilendirir misiniz?
Zamaninda beni ezgiye goturen arkadasim bu gun 4 arkadasiyka birlikte gitmis. Muhtesemdi dedi 4u de sok olmus memnun kalmis. Reglimin geciktigine kdr soyledi dedi. Soz verdigim gibi yorumu aldim buraya yaziyorum.
Ben de yarin gitsem dedim ama simdi cok mutluyum olumsuz bisi der de canimi sikar diye emin olamadim. Ilk falimda oyleydi cnku... ha olumsuz dedikleri de cikmisti o ayri ama bilemedim istehem yeniden bulmak guzel oldu hem gidemiyorum kim gitti ezgiye memnun kaldiniz mi ? Tlf dan girdigim icin okuyamadim tum yorumlari