bana akşam telefonda bakıcak..sesinden iyi bi elektrik aldım..akşam arıcam arkadaşlar..buraya yazıcam tabi sonra..gerçi evde annemle babam bi rahat bırakmıyolar girip çıkıyolar odama sürekli o gerginlikle nası dinlicem bilmiyorum amaaa :) bana dediki zaten sen sormadan ben sana anlatıcam dediii :)
Buradaki falcı analizleri iyi oluyor bence. En azından boş yere gidip para vermemiş oluyoruz. Olumlu olumsuz herkes görüşlerini yazmalı. Reklam amaçlı olanlar zaten anlaşılıyor. Zeynep hanım için yorumlar bekliyorum. Ona göre ben de gideceğim.
Kesinlikle katılıyorum. Oncesinde bir yorum almak, bilmeden gitmekten her zaman iyidir. 30 tl bişey degil diyoruz belki ama, dunya kadar falcıya gittigimizi dusunursek iyi para eder. Şimdi kotu mu oldu sen beni Narin konusunda uyarınca Metu, ya da ben Chadır cafe Zeynep konusunda uyarınca...Kimseye kastımız yok işini hakkıyla yapan kimsenin ekmegiyle bir işimiz de yok. O yuzden paylaşalım arkadaslar. Reklam yapmadan tavsiye edelim bence birbirimize, gerektigi kadar da uyaralım gerekirse.
arkadaşlar aslında her yandan bakınca hepimiz haklıyız, bazılarımız umutlarının sömürüldüklerinden, diğerleride destek olmaya çalışıyo, yediğimiz kazıklardan şüpheyle kuşkuyla yaklaşıyoruz.
evet önerildi biri reklam mı değil mi gidenler bilicek, dayanamıycaz hepimizinde beklediği şeyler var gidicez, sonra da görürüz sonucun nasıl olduğunu
MB deki mustafa da da buna benzer bir durum oldu, bi kaçımız beğendi, bi kaçımız beğenmedi, hatta dedikleri de çıkmadı dedik, burdaki çoğu falcıda da aynı durum oldu,
ben zeynep i denemek istiyorum rica etsem biri bana telefonunu mesaj ya da mail olarak atabilir mi?
benim sevgilim de eski sevgilisine donmus buyuk ihtimalle !!! tabi donmeyen erkek yok
kibarını efendisini de gördük eski hikayem de öyleydi bu kibar sayılmaz ama işte bizim uyum farklıydı
mesajları boşalttım...
caniim cok sagol :-* cogu nokta dogru aslinda ama anlasamayan bi cift degildik aksine kavga bile etmedik bi tane tartismamiz oldu ama askim canim biri degil coook haklisin o baskin karakter e ben de az degilim ama o daha dominant .ayrilmamizda birinin parmagi var mi valla bilmiyorum iki kiz var ama suphelendigim bide evet ayrilirken guclu dirsam o daha iyi muhakeme ederdi ben eve geldim mesaj attimbekle bekle valla burada omrum curudu daha onemli islerime odaklanamiyorum dönsün diye takinti yaptikca dönmeyecek biliyorum
evde biseyimi kaybetsem ben ara ara bulamam ta ki aman neyse cikar bi yerden derim elime geliverir ustundrn enerjini cekmek lazim belki de
mustafa bende gecmişi isimleri bildi.hatta tlf no bile bildi.gelecekle ilgili dediği bir konu gün farkıyla çıktı.dewamı geldi mi? hyr.belki gün farkıyla diğerleri de cıkar.ama dedikleri iddialı şeylerdi.onlar çıkmadığı sürece onu da önermiyorum.gecmişi bilen çok kişi war zaten.
baktırdım..................
ben buraya uye olali iki ay oldu bak eylul,mustafa,semrin,leyla,figen,cengiz,diger mustafa tum falsepeti binnaz abla hepsine baktirdim derdimi anlatirken bunlarin da yorumlarini yazdim "beklemedeyim" lafindan ben biktim buraya uye olmadan once de metudan baska gitmeyin bu falciya diye dobra yazan gormedim maden bilgi istiyorsun bilgi ver!!!beni online topiginde elestiren kisi online olarak bir tek ilkaya baktirmis biriydi ovmus ilkayi insanlar da yonleniyo haliyle iki ay sonra geliyo ee ilkay sallamis ya bu nedir?ben de ani bildi lafindan sikildim ben kullanmadim mi bu lafi kullandim eylul ani bildi ama ya burdan okuduysa dedim bazilari falci iki laf edince agzi acik ayran delisine donuyo bazi uyelerbak hıc usenmedım senın yazdıgın mesajlardan alıntı yaptım derdını anlattıgın mesajların bı soylersın ıkı soylersın ama yeter anlıyomusun yeter senın derdını okumak ıs-te-mı-yo-rum gauss anlıyomusun fal haberlerını okumak ıstıyorum baska bı forumda bı arkadas daha soyledı sana kendıne topık ac madem oyle dıye sen onu bıle sallamadın ama su son yazdıgın mesaj varya hanı aksam gelınce gecmısı cok ıyı bıldı gelecek ıcın beklemedeyım dıycekler dedıgın mesaj o mesajda patladım artık kusura bakma bende boyle.....
Bana gönderdiğiniz mail adresine 3 defa numarayı yollamama rağmen, hesabınızdan kaynaklanan sıkıntıdan dolayı mesajlar bana geri döndü. Ama sanırım numarayı bulmuşsunuz. Umuyorum güzel şeyler duyarsınız, iyi akşamlar diliyorum size.
ben buraya uye olali iki ay oldu bak eylul,mustafa,semrin,leyla,figen,cengiz,diger mustafa tum falsepeti binnaz abla hepsine baktirdim derdimi anlatirken bunlarin da yorumlarini yazdim "beklemedeyim" lafindan ben biktim buraya uye olmadan once de metudan baska gitmeyin bu falciya diye dobra yazan gormedim maden bilgi istiyorsun bilgi ver!!!beni online topiginde elestiren kisi online olarak bir tek ilkaya baktirmis biriydi ovmus ilkayi insanlar da yonleniyo haliyle iki ay sonra geliyo ee ilkay sallamis ya bu nedir?ben de ani bildi lafindan sikildim ben kullanmadim mi bu lafi kullandim eylul ani bildi ama ya burdan okuduysa dedim bazilari falci iki laf edince agzi acik ayran delisine donuyo bazi uyeler
gabriella denen dolandirici sitenin fallarina bile bi uye ayni beni tarif etmis demis bu topikte, ayni uye iki ay sonra ama bu fal isi cok sacmaaa siz anlamadinizmi dahaaaa moduna gecmis ben de ankara topiginde bunlardan baska bilgi okumadim acikcasi.
sen beklemeye kalp kirmaya devam et canim ne deyim .
bizden baska yorum yapan da yoktu keske bana rnbabe nin ozel mesaji olmagi icin attigi tarota yaptigim yorumu cekmeseydin cimbizla!buna sarfedecegin eforu ldyanna gibi xlilax gibu metu gibi tecrubelerini paylasmaya sarfetseydin
nereye efor sarfedecegımı sana sormam acıp bıraz yazdıgım mesajlara baksaydın benım taaaa ılk mesajımın falcılarla alakalı oldugunu gorurdun ben ne dıyorum sen hala ne anlatıyosun aban ya gozun kor galıba orda uc tane mesajını alıntıladım hala bıtanesınden bahsedıyosun dahada muhattap olmak ıstemıyorum !! cevap yazma!!!
Sakin olur musunuz arkadaslar? Tolin su anda falcı dışında bir konuyu uzatıyorsun sen de, gereksiz şekilde. Ayrıca Gaussmat'e biz sorduk bazen hayatındaki fallara paralel bazj gelişmeleri.Mesajlardan seninle ya da bir falcıyla ilgili olmayanları secip okuyabilirsin. Senin deneyimlerine de guveniyorum ve guveniyoruz Tolin. Gereksiz gerginlik yapmayalım.Hepimiz yorgunuz.Mubarek bir gun kalp kırmayalım. İyi akşamlar hepinize:)