Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben neden derdımı anlatamıyorum?ben onun falcılarla alakalı yazdıklarına kızmıyorum sadece alakasız seyler okumaktan ve gereksız tepkılerden cok sıkıldım sadece bunu dıle getırıdım bıseyı uzattıgım falan yok aslında gauss ıcın bunlarıda yazmıycaktım ama bugunku o mesajı benı cıleden cıkardı ne yazmamızı beklıyo yanı aaa falcıdan cıktım boyle boyle oldu bunları bıldı yazmamızımı?ayrıca okumadan yazılanların nasıl falla olup olmadıgını anlayabılırım?neyse dahada cevap vermıycem....
sana özel msj yazıyorum.çıkmadan okur musun tatlım
burdayım balım beklıyorum...
gelmiş olmalı.gelmediyse msj kutun doludur
doluymus canım sıldım sımdı....
Kızlar Ankara da Başak adında bir falcı duydunuz mu gideniniz varmı ?
Tolin kuzum senin bu ezgi diye bahsettiğini tarif edebilir misin bana? Ben bi falcı kaybettim ezgi diye kızı bir daha bulamadım aynı kişi olursa çok sevinicem de
Bu arada kadriye hanımı aradım 30 tl ye bakıyormuş hala çok istiyorum gitmek ama sanırım teyzemin işi yüzünden iptal olacak eskişehire gitme işi Telfonda bakıyor mu diye sordum ama bakmıyormuş bir çift göz olması lazım dedi
Bu gün yine kaan'a gittim ben 3. defa. Şimdi forumu okurken amma çok falcıya gittim diye düşündüm yine şöyle bir toparlayayım sizin için belki gitmedikleriniz veya gitmeyi dusundukleriniz vardır içinde cunku bende baya bir arşiv var sanırım Aklıma gelenlerin hepsini yazıcam. Üstünden zaman geçince falcı hakkında yorum yapması daha kolay oluyor.
Çema Hüseyin : Allah ona beyin versin, bu şekilde yaşaması çok zor. Konuştuğu saçma sapan şeylerle ruh sağlığınızı yitirebilirsiniz. Arkadaşımla gittim ikimizi de hasta etti.
Betül : Bu kadın iyiydi sanki, sonra dedikleri çıkmadı. Ama bana kaç sene önce 2013 dönüm noktan demişti daha bu yıl bitmedi bakıcaz artık ( Pasajda bakan betül bu. Ama çok tavsiye edemiyorum)
Eylül : Benim için vazgeçilmezlerdendi, kaybetmiştim sonra tekrar buldum. Gerçekten geçmişi, anı bilmesi harikadır detaylar bilir geleceği de tutturduğu oluyordu son falı çıkmadı sadece. İnsan olarak da çok severim gerçekten ankara'da iyilerdendir.
Chadır Nuran : Aman diyeyim. Gül kokla, ot ye bok ye şu duayı et diyerek delirtiyor. O kim bu kim yapar. Bildikleri olmamışmıydı evet olmuştu ama bilemedikleri daha çokmuş şimdi anlıyorum :)
Ehlikeyf Kaan : Bu çocuğa totalde 3 kere gittim. Hiç bi zaman uydurdu dediğim olmadı. Ne söylediyse doğruydu, çoğu da çıktı. Ben beğeniyorum gerçekten.
Deniz : Bu deniz mavi gözlü siyah saçlı olan en son çayyoluna gitmişti. Ben memnun kalmıştım dedikleri olmuştu ama arkadaşıma hiç çıkmamıştı söyledikleri.
Rengarenk'te fatoş olmayan ama adını hatırlayamadığım diğer kadın : Enerjisi güzel ama falı çıkmıyor.
Karamel leyla: İlk gittiğimde muhteşem bakmıştı şok olmuştum ama arkadaşıma söylediklerini herkese söylediğini farkedince o da silindi defterden :) Gerek yok.
Turuncu cafe yıldızdı sanıyorum sarışın bi kadın : ona da gerek yok. sıradan...
Turuncu cafe yeni gelen fatoş : Çok tatlı bir kadın, güzel de bilmişti söylediklerinden olan da oldu ve sahiden dediği gibi oldu.
Asmaaltı serhat mı ne:çok oldu gideli Çıkmadı.
Mercan Saylan : Çok pahalı, kadın çok tatlı uzun da bakıyor ama ben hep yönlendirmiştim vee çıkmadı :)
Ehlikeyf çiçek: Kadın ordan ayrılmış, gördüğünüz yerde kaçın. Aşkım çok güzel olcak çok güzel olcak der der durur :) iğrenç.
Ebru Alev: Allah ondan sakınsın. Düzenbazın teki. İki isimli kim eğitimci kim böyle bakar.
Binnaz abla sitesinden baktırdığım çok var yazıyorum hala ayrılmamıs olanları yazıyorum ;
Elif ışık : Mevcut durum konusunda muazzam ama farkettim ki söyledikleri çıkmıyor.
Meral Saydam : Çıkmaz.
Sevgi Yıldız: Çıkmaz.
Benna Küçüker : Fena değil.
Kesira Sirel : Hiç beğenmedim.
Rüzgar Gündoğan : Fena değil.
Bilge Özdoğru : Emin değilim ama fena değilin üstünde sanıyorum :)
Rezzan İksir : Geçen de söyledim muazzam bakar. Birsürü baktırdım hep de çıkıyor dedikleri. Çok iyi bakıyor ben bu kadını ciddi tavsiye ederim size.
Zeynep Aksu : Çıkmaz.
Esra Karakuş : Bir defasında çok iyi bakmış bir daha çıkmamış falı baktım :)
Eylül : Sakın haaa!!
Neşe özışık : İlk falı süperdi şok etmişti sonra kayıtlı falıma baka baka bozdu.
İlkay (önce binnaz abladaydı sonra fal sepeti) : Gerek yok. Çok gıcık zaten :)) Enerjinizi süpürür valla acımıyor hiç :)
Ayyy amma çok baktırmışım daha ayrılanlar ve aklıma gelmeyenler de var allah beni ıslah etsin ev alırmışım kesin
Kızlar daha çok çok var ama gerçekten aklıma gelmiyor sırf şu binnazablada bile nerdeyse herkese baktırdım ben. Baktırmadan önce bana sorun yani paranız boşa gitmesin :) Ayrıca sizi bişey hakkında bilgilendirmek isterim orada baktırdığınız fal, baktırdığınız kişinin sistemine kaydoluyor. Yani aynı kişiye 2. kez gönderdiğinizde ilk falda siz ne sormuşsunuz o size ne söylemiş görebilir. Ayy beni de hatırladı süper demeyin yani ))
Benden bu gecelik bu kadar hepinizi çoook öpüyorum
Kimse kimseyi üzmesin, kandilimiz mübarek olsun.
canım dur gıtme sana sorum var sen bı ara kırıkkaledekı marzıyeyı arastırıyodun naptın gıdebıldınmı ona?ezgı cıdan kafede 15 lıraya bakıyo herkesle enerjısı tutarmı bılmem ama ben ılk falını tam dınlememıstım ama cıkanlar olmustu ıkıncı falında beklıyorum
Eveeet onu araştırıyodum sonra ben de vazgeçtim gitmedim. İnternetten yerini de bulmuştum sanırım onun adresini biri yazmışmıydı neydi ama... Ya ben de artık çok iyi mükemmel diyenlerin falcılarına gidip üzüldükten sonra hevesim kaçtı heralde :) Hatta okuldan bi erkek arkadasım demişti onu bana mutlaka git diye.
Benim aradığım ezgi küçük boylu innnnncecik bi kız. Esmer ve saçları da kısacık. Yüzü de küçük:) Bu dediğim kız bana cok olumsuz konusmustu falında ama inanırmısın hep de dediği gibi oldu. Numarasını değişmiş ta evine gittim evden ayrıldı dediler numara da vermediler seninkiyle aynısı olsa keske de gitsek
galıba aynı kısı cunku bu ezgıde kucuk kısa saclı zayıf bı bayan bıde sureklı kafasını kaşıyıp duruyo oyle bırı yanı:26::26::26:
İnanmıyorummmm :))) Çok sevindim şuan yaaa :))) aynen çok zayıf erkek gibi saçları biraz da uykulu gibi bi kız :) Snırım evet aynısı yaaa bu da kasıyodu kafasını. Genç bi kız ve hiç paragöz değil. İyi ki sormuşum sana ve iyi ki görmüşüm ya bidaha bulamam sanıyodum Cidan cafe şu sakarya metrosunun ordakıydı dımı
cıdan kafe sakarya metrosundan cıkınca hemen sag tarafta sana nelerı bılmıstı mesela cok ozel degılse yazabılırımısın?
İki kişi vardı görüştüğüm, ikisinin de nerdeyse karakterlerini süper bilmişti olmayacagını bilmişti. Biriyle yaşadığım olayları bilmişti daha birsürü şey bildi de hatırlamıyorum hatrımda şu kaldı çok bozulmuştum amaaan bilemedi demiştim sonradan anladım ki iyi bakmış. Arkadasım goturmustu beni ona onceden cok iyi bakmış gel bakayım sen neden bu olay yuzunden boylesın falan gibi. O gittiğimizde de memnun kalmıstı ona da cıkmıs hatta. Eğer oysa cidden iyi biliyor o kız. AA dur bi iki sey daha hatırladım bana mesleğimle ilgili çok elit bi noktada elit bi cevrede olmak istediğimi, öyle olacagımı soyledi. Biz sana az gelirmişiz senin çevren bambaska demişti. Cidden de mesleğim ve olmak istediğim yer aynı oyle bir nokta.
hımmm benımde suankı hayatımı super bıldı gelecek ıcın de bekelemdeyım bakalım
Ben de yarın gidebilirsem gideyim ona bi. İnanılmaz mutlu oldum ya çok teşekkür ederim kuzum İnşallah benimkidir ama yuzde 99 tarife uydu cunku :) Çıkar bence onun falı. Değişik bi kız hisleri kuvvetli hakikaten. Ben de gidersem yazarım yine. İlk süper dediklerimiz sonra bozabiliyo cunku :)