arkadaşlar ben görüştüm az önce akşam bakıcak bana
metumetu sende no var sanırım
özel mesajla bana gönderirsen hemen arayacağım
akabinde hepinize de bilgi veririm
arkadaşlar aslında her yandan bakınca hepimiz haklıyız, bazılarımız umutlarının sömürüldüklerinden, diğerleride destek olmaya çalışıyo, yediğimiz kazıklardan şüpheyle kuşkuyla yaklaşıyoruz.
evet önerildi biri reklam mı değil mi gidenler bilicek, dayanamıycaz hepimizinde beklediği şeyler var gidicez, sonra da görürüz sonucun nasıl olduğunu
MB deki mustafa da da buna benzer bir durum oldu, bi kaçımız beğendi, bi kaçımız beğenmedi, hatta dedikleri de çıkmadı dedik, burdaki çoğu falcıda da aynı durum oldu,
ben zeynep i denemek istiyorum rica etsem biri bana telefonunu mesaj ya da mail olarak atabilir mi?
aksami sabirsizlikla bekliyorum ona gore haftaya da ben ararim zeynoyu ama aksam soyle bir yorum olmasi muhtemel
"ani ve gecmisi iyi bildi gelecek hakkinda dedikleri cikacak mi bakalim beklemedeyim " :)
mustafa bende gecmişi isimleri bildi.hatta tlf no bile bildi.gelecekle ilgili dediği bir konu gün farkıyla çıktı.dewamı geldi mi? hyr.belki gün farkıyla diğerleri de cıkar.ama dedikleri iddialı şeylerdi.onlar çıkmadığı sürece onu da önermiyorum.gecmişi bilen çok kişi war zaten.
eeeee ne beklıyosunkı baska senın cok ıyı dedıgın varsa soylede ona gıdelım o zaman negatıflıgınızdende sacma sapan yorumlarınızdanda gına geldı artık!
ben mustafayi cozemedim ya bana gecmisi falan bilemedi sacmaladi donecek diyenler kafilesinden bana cok sacma geldi mustafa ama bazilarina da iyi biliyo isimleri falan !
gunlerdır su forumda yazılanlardan gına geldı artık ınsanlar sızın negatıflıgınız yuzunden bısey yazamaz oldular falın enerjı oldugunu hepımız soyluyoruz ıyı falcı bulmak ısteyenlere yazıyorum prensı buluncaya kadar kurbagaları opmek zorundasınız bu ıs boyle bu lafım sıze gelsın...
ıkıncısı gunlerdır falım cıktı dıyen herkes taşlandı ıyı falcı buldum dıyen herkese tüü kaka dendı ben bunu anlamıyorum ya yeter artık ınsanlar sızın yuzunuzden buraya falcılarla alakalı bısey yazamaz oldu yapmayın etmeyın ya...
gaussmat madem o kadar dertlıysen kendıne dert topıgı ac anladınmı yazdıgın konu dışı mesajlardan bana gına geldı yeter artık ya ben senın derdını dınlemek zorundamıyım hayret bısey ya hergun gırıyorum su foruma acaba yenı bırımı var dıye yenı mesaj var ama hep senın dert yanan mesajların bızde sekız aydır beklıyoruz donmesını ama bu kadar dert yanmadım bu kadar ınsanları mesgul etmedım son lafım ben senın derdını okumak zorunda dıılım fal okumak ıcın burdayım dınlemekte ıstemıyorum bılmem anlatabıldımmı!ıstanbuldakı falcılar topıgınde hıc boyle seyler yok ya nevarsa masallah bızım topıkte var bu arada herkesede ıyı kandıller...