Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar zeynepi ben de aramak istiyorum özel mesaj hakkı olan ve telefon numarasın ulaşan biri bana da gönderebilir mi

metumetu sende no var sanırım
özel mesajla bana gönderirsen hemen arayacağım
akabinde hepinize de bilgi veririm

aksami sabirsizlikla bekliyorum ona gore haftaya da ben ararim zeynoyu ama aksam soyle bir yorum olmasi muhtemel
"ani ve gecmisi iyi bildi gelecek hakkinda dedikleri cikacak mi bakalim beklemedeyim " :)

arkadaşlar aslında her yandan bakınca hepimiz haklıyız, bazılarımız umutlarının sömürüldüklerinden, diğerleride destek olmaya çalışıyo, yediğimiz kazıklardan şüpheyle kuşkuyla yaklaşıyoruz.
evet önerildi biri reklam mı değil mi gidenler bilicek, dayanamıycaz hepimizinde beklediği şeyler var gidicez, sonra da görürüz sonucun nasıl olduğunu
MB deki mustafa da da buna benzer bir durum oldu, bi kaçımız beğendi, bi kaçımız beğenmedi, hatta dedikleri de çıkmadı dedik, burdaki çoğu falcıda da aynı durum oldu,

ben zeynep i denemek istiyorum rica etsem biri bana telefonunu mesaj ya da mail olarak atabilir mi?

mustafa bende gecmişi isimleri bildi.hatta tlf no bile bildi.gelecekle ilgili dediği bir konu gün farkıyla çıktı.dewamı geldi mi? hyr.belki gün farkıyla diğerleri de cıkar.ama dedikleri iddialı şeylerdi.onlar çıkmadığı sürece onu da önermiyorum.gecmişi bilen çok kişi war zaten.

telefon numarası için çok teşekkürler
aradım cevap vermedi
ama ulaşır ulaşmaz sizleri de bilgilendireceğim

aksami sabirsizlikla bekliyorum ona gore haftaya da ben ararim zeynoyu ama aksam soyle bir yorum olmasi muhtemel
"ani ve gecmisi iyi bildi gelecek hakkinda dedikleri cikacak mi bakalim beklemedeyim " :)

eeeee ne beklıyosunkı baska senın cok ıyı dedıgın varsa soylede ona gıdelım o zaman negatıflıgınızdende sacma sapan yorumlarınızdanda gına geldı artık!

mustafa bende gecmişi isimleri bildi.hatta tlf no bile bildi.gelecekle ilgili dediği bir konu gün farkıyla çıktı.dewamı geldi mi? hyr.belki gün farkıyla diğerleri de cıkar.ama dedikleri iddialı şeylerdi.onlar çıkmadığı sürece onu da önermiyorum.gecmişi bilen çok kişi war zaten.

ben mustafayi cozemedim ya bana gecmisi falan bilemedi sacmaladi donecek diyenler kafilesinden bana cok sacma geldi mustafa ama bazilarina da iyi biliyo isimleri falan !

eeeee ne beklıyosunkı baska senın cok ıyı dedıgın varsa soylede ona gıdelım o zaman negatıflıgınızdende sacma sapan yorumlarınızdanda gına geldı artık!

ben zaten bana cikan tek falin semrinin 7,5 luk fali oldugunu soyledim burada geri kalanlar ne online ne gercek cikmadi bana semrine gidin diyemem cunku arkadaslarima tutmadi fali...enerji meselesi falan degil bu sallama tutturma olayi.
ben negatifim evet maalesef ama durduk yere negatif degilim hepimizin yasadigi seyleri yasadim ama biraz fazla etkilendim...
siz daha pozitifseniz buyrun pozitiflik yayin fala falan da gerek kalmasin :KK66:
yeni bi falci atiliyo ortaya ne yapalim duzgun bir dillr arastiriyoruz ama klasiklesen bi cumle var burada ani ve gecmisi bildi gdlecegi beklemedeyim ! buna guldum negatif olduysam birsey demiyorum ....
POZITIF gunler

evet semrin pek iddialı evet anı idare eder biliyor hemen diğerleri gibi tarota yönderdirmeye çalışıyor
bana açıkçası gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı yani verdiği tarihlerde olması gerekenler olmadı
fala göre 18-22 nisan ve mayısın ilk iki haftası çok önemli idi ama maalesef.........

gunlerdır su forumda yazılanlardan gına geldı artık ınsanlar sızın negatıflıgınız yuzunden bısey yazamaz oldular falın enerjı oldugunu hepımız soyluyoruz ıyı falcı bulmak ısteyenlere yazıyorum prensı buluncaya kadar kurbagaları opmek zorundasınız bu ıs boyle bu lafım sıze gelsın...

ıkıncısı gunlerdır falım cıktı dıyen herkes taşlandı ıyı falcı buldum dıyen herkese tüü kaka dendı ben bunu anlamıyorum ya yeter artık ınsanlar sızın yuzunuzden buraya falcılarla alakalı bısey yazamaz oldu yapmayın etmeyın ya...
gaussmat madem o kadar dertlıysen kendıne dert topıgı ac anladınmı yazdıgın konu dışı mesajlardan bana gına geldı yeter artık ya ben senın derdını dınlemek zorundamıyım hayret bısey ya hergun gırıyorum su foruma acaba yenı bırımı var dıye yenı mesaj var ama hep senın dert yanan mesajların bızde sekız aydır beklıyoruz donmesını ama bu kadar dert yanmadım bu kadar ınsanları mesgul etmedım son lafım ben senın derdını okumak zorunda dıılım fal okumak ıcın burdayım dınlemekte ıstemıyorum bılmem anlatabıldımmı!ıstanbuldakı falcılar topıgınde hıc boyle seyler yok ya nevarsa masallah bızım topıkte var bu arada herkesede ıyı kandıller...

ben mustafayi cozemedim ya bana gecmisi falan bilemedi sacmaladi donecek diyenler kafilesinden bana cok sacma geldi mustafa ama bazilarina da iyi biliyo isimleri falan !

falcılar konusunda hiç tawiz wermem.benim gördüğüm buydu yani.ki dikkat edersen hala gelecekte olacaklar tam çıkmadı diye de belirtiyorum.zaten bana,için sıkılmış boynun tutulmuş ailede hamile hasta war gibi sacmalıyanlardan nefret ediyorum.tam anlamıyla nefret ediyorum..beni böyle fallar kesmez..zaten buna fal denmez.herkesde olabilecek şeyler bunlar.fal bakan ailemle ilgili bir sorum yoksa aileme de dalmasın yani.benimle ilgilensin.niyetimi bilsin.soru sordurmadan anlatsın sonra soru alsın.bir de kahwe kapatmanıza rağmen fincana bakmayıp kartlara sarılıyorsa acil terkedin orayı.çünkü onun yalan icad etmek için bile kartlara ihtiyacı wardır.yani kafasından yalan tasarlıyacak kadar bile yeteneği yoktur.

kızlar hepimizin canı sıkkın, bir de birbirimizi germeyelim, tartışmayalım.

zeyno ile ilgili yorumları merakla bekliyorum, bizden başka biri denemesin de iyiyse ona göre gideriz.
ama arkadaşların da dediği gibi eskiden bebe kafedeyse illaki keşfedilirdi diye de düşündüm.
ama birileri deneyecek artık, bi gönüllü vermek gerekecek.

bu arada melek'in fal çıkmadı diyebilirim, verdiği tarih bugün itibariyle doldu.
zaten bi tane tarih vermişti o da gitti.

yanlış hatırlamıyorsam eylül'ün de 4 gün sonra doluyor.

gunlerdır su forumda yazılanlardan gına geldı artık ınsanlar sızın negatıflıgınız yuzunden bısey yazamaz oldular falın enerjı oldugunu hepımız soyluyoruz ıyı falcı bulmak ısteyenlere yazıyorum prensı buluncaya kadar kurbagaları opmek zorundasınız bu ıs boyle bu lafım sıze gelsın...

ıkıncısı gunlerdır falım cıktı dıyen herkes taşlandı ıyı falcı buldum dıyen herkese tüü kaka dendı ben bunu anlamıyorum ya yeter artık ınsanlar sızın yuzunuzden buraya falcılarla alakalı bısey yazamaz oldu yapmayın etmeyın ya...
gaussmat madem o kadar dertlıysen kendıne dert topıgı ac anladınmı yazdıgın konu dışı mesajlardan bana gına geldı yeter artık ya ben senın derdını dınlemek zorundamıyım hayret bısey ya hergun gırıyorum su foruma acaba yenı bırımı var dıye yenı mesaj var ama hep senın dert yanan mesajların bızde sekız aydır beklıyoruz donmesını ama bu kadar dert yanmadım bu kadar ınsanları mesgul etmedım son lafım ben senın derdını okumak zorunda dıılım fal okumak ıcın burdayım dınlemekte ıstemıyorum bılmem anlatabıldımmı!ıstanbuldakı falcılar topıgınde hıc boyle seyler yok ya nevarsa masallah bızım topıkte var bu arada herkesede ıyı kandıller...

geceyarısı siteye üye olup ilk we tek mesajı falcı öwmekse tabii ki tüü kakayı da yiyecek.bircok yorumunu okuduğumuz hiç bir üyeye bir falcıdan memnun kaldı diye tepki wermiyoruz.aksine o falcının adresini telefonunu istiyoruz.bu forumun da cok falcı tarafından takip edildiğini biliyoruz.rüyasında ayan olmuş gibi bu forumu bulup üye olduğu dk sadece ilk we tek mesaja sahip olup falcı öwene ben kendi adıma güwenmem.birileri insanların caresizliğinden nemalanmak istiyor diye düşünürüm.b u kadar net yani.burası yol üstü uğrak bir yer mi ki,biri tesadüfen burdan gecsin aa falcı arıyorlarmış desin de buraya yazsın?

tolin belli ki senin niyetin kirmak !!! online fal olayinda saf gibi her ovulene baktirdim derdimi falan anlatmadim ama o sacma fallara tonla param gitti meger millet kendini ovmus burada!!!
sen hic dusunmeden agzina ne gelirse yazmissin sadece gelip okumak yerine sen yaz o zaman birini gecmiste gittiklerini yazmissin ama simdi bizim korkumuzdan mi yazamiyor insanlar !
kimse sana reklam demez ben gittigim herkesi yazdim burada sadece okumuyorum analiz de etmeye calisiyoruz hangi falci iyi diye!
ben rnbabe ile de gorustum zaten o da anladi hemen guvenemeyecegimizi her falcinin yanilma payi oldugunu!
ama sen guvenirsin gidersin bu zeynebe biz de buradan okuruz faydalaniriz hic problem degil!biri falci tavsiye etse derdini anlatan olmaz zaten hep ayni isimler eylul mustafa leyla figen yasemin vs vs bazilarimiza cikiyo bazilarimiza cikmiyo zeynep umudumuz oldu yeter kibiri gitsin teyit etsin bu kadar...
simdi burada nasil bir negatiflik gordun acaba sen?

Buradaki falcı analizleri iyi oluyor bence. En azından boş yere gidip para vermemiş oluyoruz. Olumlu olumsuz herkes görüşlerini yazmalı. Reklam amaçlı olanlar zaten anlaşılıyor. Zeynep hanım için yorumlar bekliyorum. Ona göre ben de gideceğim.

X