Ankara'daki Falcılar

lütfen yaseminin numarasını da bana msj olarak gönderin

pardon yanlış yazdm:) evet bildi geçmişi gelecekle ilgili de bazı seyler söyledi gün verdi.. beklemedeyim :) dedikleri cıkacak mı bakalım

MissCherryBlossom özel mesaj hakkım yok ama mesajını aldım ve çooook teşekkür ederim oh çok mutlu oldum :)))) Allah razı olsun. Randevu alıp da gidebilirsem şayet mutlaka yazıcam nasıl olduğunu. Yalnız zuzu kimmiş numarası neymiş nerdeymiş hiç bilmiyorum bilsem ona da el atardım da :))))

Ozgoktu canım sana da çok çok tesekkur ederım MissCherry atmış bana kadriyenin numarasını. Ama görüp de yazdığın için çok sağol :) Hiç kimse duymayacak sanıyordum :) <3<3<3

Gittikten sonra kadriye hakkında bilgi veririm sizlere. Bu arada binnazabla sitesinde baktırmadığım falcı kalmadı nerdeyse. Çok begendiklerim değişti gitti ya da benim için eskidiler. Ama Rezzan iksir var yüzde yüz deneyin harika bakıyor ve dedıklerı de cıkıyor 3 defa baktırdım ben ona. Tavsiye ederim.

Çok falcıya gittim yine bu ara ama çok iyi diyecek kimse yok. Ankaranın kökü kurudu hakikaten :) Hepinizi öpüyorum çok <3

Canlarım günaydın :)

İlk mesajlarımda iyi bakan bir arkadaşım olduğunu, ama arkadaşım olduğu ve herşeyimi bildiği için baktıramadığımı söylemiştim. Dün yine dayanamayıp,baktırdım akşam telefonda. Bilmediği birçok ince ayrıntıyı bile bana tarihiyle söylediği için ağzım açık kaldı ve gelecek için genelde tarih de veriyor.

Bana söyleyip de tutmadığı birşey olmadı. Ki öyle olunca arkadaşlarımı da yönlendirdim zamanında. Hepsinin ağzı açık kalmıştı.Kız benim Ankarada gördüğüm en iyi falcı. Enerjisi güzel tatlı da bir hatun.Genelde kahve ve tarota aynı anda bakıyor. Ki zaten şehir dışından bile müşterileri var.

İsterseniz numarasını atabilirim.Ama burada özel mesaj hakkım yok. İsteyen bana özel mesajla mail adresini atsın da kızın numarasını yazayım.

ben mailimi yazdım ..

yasemini soruyorsan özel msj göndereyim.gönderdim

Arkadaşlar ben Yasemin hanımdan randevu alıp gitmek istiyorum ama ev ortamı olduğu için çekiniyorum gitmek isteyenlerle gitsek olur mu yanıma bir arkadaş olsa çekinmem rica etsem bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

yasemin'in numarası bende var, isteyenler yazabilir mi gerçi ben şimdi atacağım son isteyenlere. ben hiç aramadım ve gitmedim de ama foruma yazıldığı zaman almıştım.

metu göndermiş zaten size.

kızlar aramayın eski sevgilileri, mesaj da atmayın, gönderme de yapmayın. gönderme yapıyorsanız da çok ince olsun, "bana mı yazdı acaba" diye düşünsün.

bak o kadar bekleyip sonra yine negatiften devam ediyorsunuz. biz aradığımızda iyice şişiyor bu adamlar, aman ne özlemişim döneyim demiyorlar ki.

yasemin'in numarası bende var, isteyenler yazabilir mi gerçi ben şimdi atacağım son isteyenlere. ben hiç aramadım ve gitmedim de ama foruma yazıldığı zaman almıştım.

ben de forumdan numarasını alıp geçen ağustos ayında kardeşimle gitmiştim, evde kendi ve kızı var idi, huzursuzluk duymadım
falına gelince geçmişi ve anı isabetli olmasına rağmen, gelecek için söylediği tarihlerden hiçbirisi tutmadı, 3,5 hafta sonra olur dediği şeyler aradan 8 ay geçmesine rağmen çıkmadı, ne bende ne de kardeşimde,
kişilik analizinde başarılı birisi.

bu adamına göre değişiyor yaw gerçekten, birde aradığınız da ya da msj attığınızda söylediğiniz sözlere göre de, bazı adamlar vardır aranmaz çünki o arar, bazılarınıda sizin hatalarınız varsa sizin arayıp düzeltmeniz gerek

tabi tabii, ilişki durumuna göre değişir. hatalı olduğumu düşündüğümde yalvarır yakarır, kapısında yatar barışırım gerekirse.
ama durduk yerde ayrılalım dediyse aramamak daha doğru, o arasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…