lütfen yaseminin numarasını da bana msj olarak gönderinTryamour daha önceleri sormuştum ama bulamamıştım...lütfen özelden banada dikmende yasemin hanımın telefonunu atarmısın...çok gitmek istiyorum..şehir dışındaymış diye yazmış arkdaşlar dönünce ararız artık...yardımını bekliyorum...
tatlım msn adresini verirsen yazbilirim özel mesaj hakkım yok...
Birde dikmendeki yaseminin numarasını bana mesaj olarak gönderirseniz cok sevinirim .. msn adresi de verebilirm ..
bildi mi bari uzun kısa o problem değil
bi bulamadım ya şu kadının numarasını
yasemini soruyorsan özel msj göndereyim.gönderdim
çok tşk ederim.. bu dikmendeki yaseminin numarası ama değil mi ?
ben mailimi yazdım ..Canlarım günaydın :)
İlk mesajlarımda iyi bakan bir arkadaşım olduğunu, ama arkadaşım olduğu ve herşeyimi bildiği için baktıramadığımı söylemiştim. Dün yine dayanamayıp,baktırdım akşam telefonda. Bilmediği birçok ince ayrıntıyı bile bana tarihiyle söylediği için ağzım açık kaldı ve gelecek için genelde tarih de veriyor.
Bana söyleyip de tutmadığı birşey olmadı. Ki öyle olunca arkadaşlarımı da yönlendirdim zamanında. Hepsinin ağzı açık kalmıştı.Kız benim Ankarada gördüğüm en iyi falcı. Enerjisi güzel tatlı da bir hatun.Genelde kahve ve tarota aynı anda bakıyor. Ki zaten şehir dışından bile müşterileri var.
İsterseniz numarasını atabilirim.Ama burada özel mesaj hakkım yok. İsteyen bana özel mesajla mail adresini atsın da kızın numarasını yazayım.
ben mailimi yazdım ..
Metu alınca bana da atar mısın? Benim de mesaj hakkım yok
yasemini soruyorsan özel msj göndereyim.gönderdim
yasemin'in numarası bende var, isteyenler yazabilir mi gerçi ben şimdi atacağım son isteyenlere. ben hiç aramadım ve gitmedim de ama foruma yazıldığı zaman almıştım.
metu göndermiş zaten size.
kızlar aramayın eski sevgilileri, mesaj da atmayın, gönderme de yapmayın. gönderme yapıyorsanız da çok ince olsun, "bana mı yazdı acaba" diye düşünsün.
bak o kadar bekleyip sonra yine negatiften devam ediyorsunuz. biz aradığımızda iyice şişiyor bu adamlar, aman ne özlemişim döneyim demiyorlar ki.
bu adamına göre değişiyor yaw gerçekten, birde aradığınız da ya da msj attığınızda söylediğiniz sözlere göre de, bazı adamlar vardır aranmaz çünki o arar, bazılarınıda sizin hatalarınız varsa sizin arayıp düzeltmeniz gerek