Ankara'daki Falcılar

Bu internet de artık iyi mi kotu mu bilemiyorum. Okudugunu bilince yazmak istiyorsun, arkadaslarına bakıp onun hayatını bir şekilde takip ediyorsun falan ne bileyim. Haklısın aslında princess. Ben aylardır hiç iletişime geçmedim zaten onunla.

Arkadaşlar ben 1 saat kadar oluyor aradım şehir dışındaymış önümüzdeki hafta Ankara da olacağını söyledi. Gelmeden randevu veremiyormuş bir o kaldı gitmediğim merak ediyorum gideyim içimde kalmasın :) Artık anı bilenle avunuyoruz çünkü ileriye dönük bilen nerdeyse yok bir iki dediği çıkan var ama hepsi bu. Gerçi geleceği Allahtan başkası bilemez ama yinede rahatlayalım diye baktırıp soruyoruz

canim muzaffer olayina donersek adam sana soylediklerini bana da dedi bi ise yaramiyo demek ki

ben ilkaya baktırdım falı gerçekten çok iyiydi ama ben bana geri dönermi dedim şuan için öyle bi eylemi yok yaz ortalarına doğru ortak bi tanıdık vasıtasıyla yoklayacak ben beklememeni öneririm dedi moralim bozuldu benimmm

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..

katılıyorum...mettuuu numarayı alınca bende beklıyore canımssss

bende rica edebilir miyim nosunu

bana inanmadın.....

canim sen muzafferi bilmiyorum dememis miydin bir de adamin hallettigi isler farkli halledemedigi isler farkli simdi madem fali kotu e nasil baristiracak ki ! diye bir suru soru var aklimda
ayni gun cengize de gittim evet arapca yazdiklari arapca falan degil fakat orada en cok beklenen cengizdi bende gecmisi bilemedi aslinda ama benim falim cikar dedi kartini verdi herzaman ara dedi cikmazsa ararim dedim 'doner yaa ' dedi bide koptum bak istedoner deme donmez gibiyse donmez de biliyim dedim valla benim falim cikaar diye tekrarladi...
asyaya giden varsa yorum alayim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…