- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
bildi mi bari uzun kısa o problem değilen son rukiyeye gittim çok kısa baktı
önceleri fal bakan kişiler çok gizemli olurdu öyle ortalarda dolaşmazlardı.kolay ulaşılmazdı ws.çünkü gercek falcıydılar.şimdikler tüccar olmuş bu işi yapayım para alayım da kim arkamdan küfür ederse etsin kim parasını hakkını haram ederse etsin umursamıyor.zaten suratlarında nur kalmamış ar kalmamış.sokaklara düşmüşler insan kandırmak için.
iyi falcı ewinde oturur insanlar onu bulup ayağına gider.sokaklarda kağıt dağıtıp buraya gelip reklam yapmazlar.en son medyum tuna ya baktırdım.nisan başıydı.bir daha da baktırmadım kimseye.45 gün oldu neredeyse..paraya yazık gitmeyin cafelerdekine.hele fal sitelerini hepten gecin.bunlar tüccar.hiç biri birşey bilmiyor.
ne vefki canim ? enerji calismasi mi yoksa eski sevgili durumu mu
Dostum sallayan sallayana......falsepetine verdigim 25 liraya aciyorum gercekten, Taha ayri Sezen ayri sallayip sinirimi bozdularHayir bunlara verdigim parayla parfum, elbise, ayakkabi alirdim........paraya yazik yemin ediyorum, paypaldan giden 11 euroma hala yaniyorum
benim sorunum karşı cinsle ilgiliydi kimle görüşsem kısa bir süre sonra bitiyordu.bana bunun için vefk hazırladı.vefk dediğimiz şey de kağıda yazılan dua gibi şeyler.kimisini gömüyorsun kimisini yakıyorsun.enerji çalışması da yaptı.sadece aşk hayatın için değil okul iş için de çalışıyorum dedi.sonuç sıfır.hiç bir değişiklik olmadığı gibi her şey daha da kötüye gitti.hala yalnızım.kimle görüşsem olmuyor.bu muzaffere ve falcı şarlatanlarına verdiğim paraya acıyorum.aklı olan gitmesin
yaaaa(( iyi oldu soyledigin
en son rukiyeye gittim çok kısa baktı
gitmeyi düşünüyorsan gitme sakın
Arkadaslar ayın konumundan mıdır nedir bilmiyorum:)) beni terkeden eski sevgilime soylemek istedigim seyler var. Baya uzun da bir zaman oldu. Ankara'da gittigim falcılar hep bişeyler dediler zaman verdiler falan ama ben zaman geçtikçe daha cok biriktirdim soylemek istediklerimi sanki.Şimdi de soylemek istediklerimi sosyal paylaşım sitelerinden biri yoluyla ona kendi sayfamdan iletmek istiyorum. Genel bir sey yazmak istiyorum,seven kişi bırakamaz gibi. İçime atmak istemiyorum ve artık soylemek istiyorum cunku bunaldım, onun okuyacagını biliyorum sizce yazayım mı?
dostum fena yamulttular beni:) ben bir parfüm alırken düşünüp alsam mı almasam mı derken paraları bunlara werdim,o parfümü gidip onlar aldı kuwwetle muhtemel:) neyse..hangi ülkedesin bilmiyorum.ben ABD de tarot bakan yerler gördüm ama baktıramadım.çünkü ingilizcem iyi değil we arada tercüman olsun istemedim.aklım kaldı onlarda.acaba onlar da sallıyor mu yoksa biliyorlar mı?yani yurtdışındada bulabilirsin bence.
ben direkt kendim yollayacagim icimde ne varsa yazacagim canim falcilarin dur bekle demeleri bi ise yaramadiArkadaslar ayın konumundan mıdır nedir bilmiyorum:)) beni terkeden eski sevgilime soylemek istedigim seyler var. Baya uzun da bir zaman oldu. Ankara'da gittigim falcılar hep bişeyler dediler zaman verdiler falan ama ben zaman geçtikçe daha cok biriktirdim soylemek istediklerimi sanki.Şimdi de soylemek istediklerimi sosyal paylaşım sitelerinden biri yoluyla ona kendi sayfamdan iletmek istiyorum. Genel bir sey yazmak istiyorum,seven kişi bırakamaz gibi. İçime atmak istemiyorum ve artık soylemek istiyorum cunku bunaldım, onun okuyacagını biliyorum sizce yazayım mı?
Arkadaslar ayın konumundan mıdır nedir bilmiyorum:)) beni terkeden eski sevgilime soylemek istedigim seyler var. Baya uzun da bir zaman oldu. Ankara'da gittigim falcılar hep bişeyler dediler zaman verdiler falan ama ben zaman geçtikçe daha cok biriktirdim soylemek istediklerimi sanki.Şimdi de soylemek istediklerimi sosyal paylaşım sitelerinden biri yoluyla ona kendi sayfamdan iletmek istiyorum. Genel bir sey yazmak istiyorum,seven kişi bırakamaz gibi. İçime atmak istemiyorum ve artık soylemek istiyorum cunku bunaldım, onun okuyacagını biliyorum sizce yazayım mı?
bence onunla hiç ilgisi olmıyan şeyler yaz.özetle onu yok say.umursamıyormuşsun unutmuşsun gibi dawran.yok sayılmak kadar büyük ceza war mı? sen bilirsin tabi
kızlar bence onu yazmak bile onu umursadığının bi göstergesi diye düşünüyorum ben olsam yapmazdım ama eğer böyle rahatlıcaksan sen bilirsin tatlım :)
Ya yok kendine yazmam zaten ama uzerine alınır tabi sosyal paylaşımda da yazarsam.
Siz seven insan bırakmaz olayına katılmıyor musunuz peki?
Ya yok kendine yazmam zaten ama uzerine alınır tabi sosyal paylaşımda da yazarsam.
Siz seven insan bırakmaz olayına katılmıyor musunuz peki?