Ankara'daki Falcılar

önceleri fal bakan kişiler çok gizemli olurdu öyle ortalarda dolaşmazlardı.kolay ulaşılmazdı ws.çünkü gercek falcıydılar.şimdikler tüccar olmuş bu işi yapayım para alayım da kim arkamdan küfür ederse etsin kim parasını hakkını haram ederse etsin umursamıyor.zaten suratlarında nur kalmamış ar kalmamış.sokaklara düşmüşler insan kandırmak için.
iyi falcı ewinde oturur insanlar onu bulup ayağına gider.sokaklarda kağıt dağıtıp buraya gelip reklam yapmazlar.en son medyum tuna ya baktırdım.nisan başıydı.bir daha da baktırmadım kimseye.45 gün oldu neredeyse..paraya yazık gitmeyin cafelerdekine.hele fal sitelerini hepten gecin.bunlar tüccar.hiç biri birşey bilmiyor.

Dostum sallayan sallayana......falsepetine verdigim 25 liraya aciyorum gercekten, Taha ayri Sezen ayri sallayip sinirimi bozdular :KK37: :KK37: :KK37: Hayir bunlara verdigim parayla parfum, elbise, ayakkabi alirdim........paraya yazik yemin ediyorum, paypaldan giden 11 euroma hala yaniyorum :KK47:

ne vefki canim ? enerji calismasi mi yoksa eski sevgili durumu mu

benim sorunum karşı cinsle ilgiliydi kimle görüşsem kısa bir süre sonra bitiyordu.bana bunun için vefk hazırladı.vefk dediğimiz şey de kağıda yazılan dua gibi şeyler.kimisini gömüyorsun kimisini yakıyorsun.enerji çalışması da yaptı.sadece aşk hayatın için değil okul iş için de çalışıyorum dedi.sonuç sıfır.hiç bir değişiklik olmadığı gibi her şey daha da kötüye gitti.hala yalnızım.kimle görüşsem olmuyor.bu muzaffere ve falcı şarlatanlarına verdiğim paraya acıyorum.aklı olan gitmesin

Dostum sallayan sallayana......falsepetine verdigim 25 liraya aciyorum gercekten, Taha ayri Sezen ayri sallayip sinirimi bozdular :KK37: :KK37: :KK37: Hayir bunlara verdigim parayla parfum, elbise, ayakkabi alirdim........paraya yazik yemin ediyorum, paypaldan giden 11 euroma hala yaniyorum :KK47:

dostum fena yamulttular beni:) ben bir parfüm alırken düşünüp alsam mı almasam mı derken paraları bunlara werdim,o parfümü gidip onlar aldı kuwwetle muhtemel:) neyse..hangi ülkedesin bilmiyorum.ben ABD de tarot bakan yerler gördüm ama baktıramadım.çünkü ingilizcem iyi değil we arada tercüman olsun istemedim.aklım kaldı onlarda.acaba onlar da sallıyor mu yoksa biliyorlar mı?yani yurtdışındada bulabilirsin bence.

benim sorunum karşı cinsle ilgiliydi kimle görüşsem kısa bir süre sonra bitiyordu.bana bunun için vefk hazırladı.vefk dediğimiz şey de kağıda yazılan dua gibi şeyler.kimisini gömüyorsun kimisini yakıyorsun.enerji çalışması da yaptı.sadece aşk hayatın için değil okul iş için de çalışıyorum dedi.sonuç sıfır.hiç bir değişiklik olmadığı gibi her şey daha da kötüye gitti.hala yalnızım.kimle görüşsem olmuyor.bu muzaffere ve falcı şarlatanlarına verdiğim paraya acıyorum.aklı olan gitmesin

yaaaa :KK43:(( iyi oldu soyledigin

en son rukiyeye gittim çok kısa baktı

ben rukiyeye en son 2 sene önce gittim nedense havasından geçilmiyor falcı olduğunu unutuyor galiba.silah zoruyla bakıyormuş gibi 4dk bakıyor benim zorlamamla soru sormamla 6dk olabildi ancak.dedikleri zaten çıkmadı.tamamen fıs

Bir amacım yok sadece rahatlamak istiyorum.Sizin fikirleriniz benim için onemli.Cunku bir falcıya daha gitsem yine aynı şeyi soyleyecekler.

Son düzenleme:
Arkadaslar ayın konumundan mıdır nedir bilmiyorum:)) beni terkeden eski sevgilime soylemek istedigim seyler var. Baya uzun da bir zaman oldu. Ankara'da gittigim falcılar hep bişeyler dediler zaman verdiler falan ama ben zaman geçtikçe daha cok biriktirdim soylemek istediklerimi sanki.Şimdi de soylemek istediklerimi sosyal paylaşım sitelerinden biri yoluyla ona kendi sayfamdan iletmek istiyorum. Genel bir sey yazmak istiyorum,seven kişi bırakamaz gibi. İçime atmak istemiyorum ve artık soylemek istiyorum cunku bunaldım, onun okuyacagını biliyorum sizce yazayım mı?

bendede aynı durum var ama bence yazma tatlım bende sabrediyorum eğer yazarsan hala beni düşünüyo diye havalara giricek hiç deneme bile derim..belkide cevap bile vermicek sen daha çok sinirleniceksin

dostum fena yamulttular beni:) ben bir parfüm alırken düşünüp alsam mı almasam mı derken paraları bunlara werdim,o parfümü gidip onlar aldı kuwwetle muhtemel:) neyse..hangi ülkedesin bilmiyorum.ben ABD de tarot bakan yerler gördüm ama baktıramadım.çünkü ingilizcem iyi değil we arada tercüman olsun istemedim.aklım kaldı onlarda.acaba onlar da sallıyor mu yoksa biliyorlar mı?yani yurtdışındada bulabilirsin bence.

Ahahhaha süper amerikada fal diye topik açalım :KK37: almanyadayım ama bu insanlar bir garip, ne üste başa ne de başka şeye para harcıyorlar, kadınlar bile ne zaman görsem aynı tişörtle.......yani fala hayatta para yatırmazlar, bence yoktur burda. :KK50:

bu arada ben hala ilkayın falını bekliyorum en geç 3 saat içinde cevaplanır demişler ama 3 saat olmasına 5 dk kaldı :) sanırsam nezaman uygun olurlarsa ozaman cevaplıyorlardır heralde

Arkadaslar ayın konumundan mıdır nedir bilmiyorum:)) beni terkeden eski sevgilime soylemek istedigim seyler var. Baya uzun da bir zaman oldu. Ankara'da gittigim falcılar hep bişeyler dediler zaman verdiler falan ama ben zaman geçtikçe daha cok biriktirdim soylemek istediklerimi sanki.Şimdi de soylemek istediklerimi sosyal paylaşım sitelerinden biri yoluyla ona kendi sayfamdan iletmek istiyorum. Genel bir sey yazmak istiyorum,seven kişi bırakamaz gibi. İçime atmak istemiyorum ve artık soylemek istiyorum cunku bunaldım, onun okuyacagını biliyorum sizce yazayım mı?
ben direkt kendim yollayacagim icimde ne varsa yazacagim canim falcilarin dur bekle demeleri bi ise yaramadi

bence onunla hiç ilgisi olmıyan şeyler yaz.özetle onu yok say.umursamıyormuşsun unutmuşsun gibi dawran.yok sayılmak kadar büyük ceza war mı? sen bilirsin tabi

kızlar bence onu yazmak bile onu umursadığının bi göstergesi diye düşünüyorum ben olsam yapmazdım ama eğer böyle rahatlıcaksan sen bilirsin tatlım :)

bence onunla hiç ilgisi olmıyan şeyler yaz.özetle onu yok say.umursamıyormuşsun unutmuşsun gibi dawran.yok sayılmak kadar büyük ceza war mı? sen bilirsin tabi

Ya alakasız şeyler yazıyorum ama boyle sessiz kaldıkça da haksızlıga ugradıgımı dusunuyorum. Gerçekten sevmenin de ne demek oldugunu biliyorum. Hep mantıgımı konusturmaya calışıyorum, hayır ya seviyor eminim diyorum ama boyle bazı zamanlar zor geliyor. Beni anladıgınızı biliyorum.

kızlar bence onu yazmak bile onu umursadığının bi göstergesi diye düşünüyorum ben olsam yapmazdım ama eğer böyle rahatlıcaksan sen bilirsin tatlım :)

Ya yok kendine yazmam zaten ama uzerine alınır tabi sosyal paylaşımda da yazarsam.
Siz seven insan bırakmaz olayına katılmıyor musunuz peki?

Ya yok kendine yazmam zaten ama uzerine alınır tabi sosyal paylaşımda da yazarsam.

ben içimdekilerini haykırdım, şüphelerimden kurtuldum eğer gerçekten size değer veriyo ise size cevap verir, bizim sonumuz kavgayla bitti ama içim rahat net bi cevabım var artık bilinmezlik yok

bende beni çok seviyo diodum ama işine gelmeyince arkasına bakmadan kaçtı korkak bende katılıyorum gerçekten seven bırakmaz..sevgisi için nelere katlanan göze alan insanlar varken en ufa bişiyde kaçıp gidenlerinkine sevgi denmez bence

X