Ankara'daki Falcılar

tabi tabii, ilişki durumuna göre değişir. hatalı olduğumu düşündüğümde yalvarır yakarır, kapısında yatar barışırım gerekirse.
ama durduk yerde ayrılalım dediyse aramamak daha doğru, o arasın.

Bu internet de artık iyi mi kotu mu bilemiyorum. Okudugunu bilince yazmak istiyorsun, arkadaslarına bakıp onun hayatını bir şekilde takip ediyorsun falan ne bileyim. Haklısın aslında princess. Ben aylardır hiç iletişime geçmedim zaten onunla.

ben de forumdan numarasını alıp geçen ağustos ayında kardeşimle gitmiştim, evde kendi ve kızı var idi, huzursuzluk duymadım
falına gelince geçmişi ve anı isabetli olmasına rağmen, gelecek için söylediği tarihlerden hiçbirisi tutmadı, 3,5 hafta sonra olur dediği şeyler aradan 8 ay geçmesine rağmen çıkmadı, ne bende ne de kardeşimde,
kişilik analizinde başarılı birisi.

Arkadaşlar ben 1 saat kadar oluyor aradım şehir dışındaymış önümüzdeki hafta Ankara da olacağını söyledi. Gelmeden randevu veremiyormuş bir o kaldı gitmediğim merak ediyorum gideyim içimde kalmasın :) Artık anı bilenle avunuyoruz çünkü ileriye dönük bilen nerdeyse yok bir iki dediği çıkan var ama hepsi bu. Gerçi geleceği Allahtan başkası bilemez ama yinede rahatlayalım diye baktırıp soruyoruz

Arkadaşlar ben 1 saat kadar oluyor aradım şehir dışındaymış önümüzdeki hafta Ankara da olacağını söyledi. Gelmeden randevu veremiyormuş bir o kaldı gitmediğim merak ediyorum gideyim içimde kalmasın :) Artık anı bilenle avunuyoruz çünkü ileriye dönük bilen nerdeyse yok bir iki dediği çıkan var ama hepsi bu. Gerçi geleceği Allahtan başkası bilemez ama yinede rahatlayalım diye baktırıp soruyoruz
canim muzaffer olayina donersek adam sana soylediklerini bana da dedi :KK43: bi ise yaramiyo demek ki

ben ilkaya baktırdım falı gerçekten çok iyiydi ama ben bana geri dönermi dedim şuan için öyle bi eylemi yok yaz ortalarına doğru ortak bi tanıdık vasıtasıyla yoklayacak ben beklememeni öneririm dedi moralim bozuldu benimmm :KK43:

ben ilkaya baktırdım falı gerçekten çok iyiydi ama ben bana geri dönermi dedim şuan için öyle bi eylemi yok yaz ortalarına doğru ortak bi tanıdık vasıtasıyla yoklayacak ben beklememeni öneririm dedi moralim bozuldu benimmm :KK43:

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..

katılıyorum...mettuuu numarayı alınca bende beklıyore canımssss:KK34::KK34::KK34::KK34:

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..[/QU

yorumlaması çok güzeldi aslında olayı çok güzel özetlemişti beğenmiştim falda görüşüceksiniz ama o anki ruh haline bağlı olarak belkide birden bire barışabilirsin demişti ikinizde patlamaya hazır bomba gibisiniz dedi..soru kısmına aramasını beklemelimiyim diyince yaz ortasına doğru bi tanıdık vasıtasyla yoklayacak ama bence beklememelisin dedi bi çelişki var sanki :) kendimizi iyiye inandırmak için neler yapıoruz ya

bu arada binnaz ablada kesira sirelede baktırdım okadar pembe bi tablo çizmişki bunlar olurmu acaba dedi yani...biri beni durdursun bu fal olayında yaaa :) kendime acımaya başladım artık ben :KK43:

Canlarım günaydın :)

İlk mesajlarımda iyi bakan bir arkadaşım olduğunu, ama arkadaşım olduğu ve herşeyimi bildiği için baktıramadığımı söylemiştim. Dün yine dayanamayıp,baktırdım akşam telefonda. Bilmediği birçok ince ayrıntıyı bile bana tarihiyle söylediği için ağzım açık kaldı ve gelecek için genelde tarih de veriyor.

Bana söyleyip de tutmadığı birşey olmadı. Ki öyle olunca arkadaşlarımı da yönlendirdim zamanında. Hepsinin ağzı açık kalmıştı.Kız benim Ankarada gördüğüm en iyi falcı. Enerjisi güzel tatlı da bir hatun.Genelde kahve ve tarota aynı anda bakıyor. Ki zaten şehir dışından bile müşterileri var.

İsterseniz numarasını atabilirim.Ama burada özel mesaj hakkım yok. İsteyen bana özel mesajla mail adresini atsın da kızın numarasını yazayım.

bende rica edebilir miyim nosunu

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..[/QU

yorumlaması çok güzeldi aslında olayı çok güzel özetlemişti beğenmiştim falda görüşüceksiniz ama o anki ruh haline bağlı olarak belkide birden bire barışabilirsin demişti ikinizde patlamaya hazır bomba gibisiniz dedi..soru kısmına aramasını beklemelimiyim diyince yaz ortasına doğru bi tanıdık vasıtasyla yoklayacak ama bence beklememelisin dedi bi çelişki var sanki :) kendimizi iyiye inandırmak için neler yapıoruz ya

bu arada binnaz ablada kesira sirelede baktırdım okadar pembe bi tablo çizmişki bunlar olurmu acaba dedi yani...biri beni durdursun bu fal olayında yaaa :) kendime acımaya başladım artık ben :KK43:

yaz ortası:)temmuza kadar yani..ebru alew de bana güneş yakınken demişti.:)fal işi şöyle,duymak istediğini duymayınca duyana kadar gidiyorsun.duymak istediğini duyduğunda da "acaba" diyorsun teyid almak için başka falcılara gidiyorsun.sonra onlar sana 3-5 aylık wadeler weriyor.o wadeleri bekliyecek sabrın olmuyor.belki biri biraz daha öne ceker diye yine başka falcılara gidiyorsun.bu böyle sürüp gider.ne zamana kadar dersen... gidilecek falcılar tükeninciye kadar...

bana inanmadın.....

canim sen muzafferi bilmiyorum dememis miydin :KK43: bir de adamin hallettigi isler farkli halledemedigi isler farkli simdi madem fali kotu e nasil baristiracak ki ! diye bir suru soru var aklimda
ayni gun cengize de gittim evet arapca yazdiklari arapca falan degil fakat orada en cok beklenen cengizdi bende gecmisi bilemedi aslinda ama benim falim cikar dedi kartini verdi herzaman ara dedi cikmazsa ararim dedim 'doner yaa ' dedi bide koptum bak istedoner deme donmez gibiyse donmez de biliyim dedim valla benim falim cikaar diye tekrarladi...
asyaya giden varsa yorum alayim bide

yaz ortası:)temmuza kadar yani..ebru alew de bana güneş yakınken demişti.:)fal işi şöyle,duymak istediğini duymayınca duyana kadar gidiyorsun.duymak istediğini duyduğunda da "acaba" diyorsun teyid almak için başka falcılara gidiyorsun.sonra onlar sana 3-5 aylık wadeler weriyor.o wadeleri bekliyecek sabrın olmuyor.belki biri biraz daha öne ceker diye yine başka falcılara gidiyorsun.bu böyle sürüp gider.ne zamana kadar dersen... gidilecek falcılar tükeninciye kadar...

valla burda az önce arkadaşın dediği bayanında numarasını alıyım bari.. acıyorumm kendimeee artık bu hallere düşermiydik biz yaaaa..ALLAHIM hepiimizin gönlüne göre versin ne diyim :KK43:

valla burda az önce arkadaşın dediği bayanında numarasını alıyım bari.. acıyorumm kendimeee artık bu hallere düşermiydik biz yaaaa..ALLAHIM hepiimizin gönlüne göre versin ne diyim :KK43:
ayyyy caniim falsepeti ve binnaz ablaya doktugum parayi bi soylesem var yaa:KK43:(( evden cikamiyordum o siralar :KK43: bu rnbabe nin arkadasina ben baktirmak isterim tabi numara ulasirsa bize...
bu arada zeynebe gitmedim hala denize de gitmedim :KK43: fallar cikmiyo arkadas ne gidecem diyorum yeni birini duyunca da dayanamiyorum allah kurtarsin bizleri bu gunahtan

X