Ankara'daki Falcılar

kızlar yaseminin şu an nerde olduğunu ya da numarasını bilen varsa lütfen bana msj atsın çok çok çok rica ediyorum ben iki kez baktırdım tüylerim hala diken diken bilen lütfen msj atsın

narin e gitme tatlım.sana 40 tane isim sayacak.bu kim bu kim diye..eee ne olacak bu isimler? hiçç,tanıyacaksın..ee tanıyınca ne olacak? cewap yok.onun falı bu kadar

Metuuuu, son sorum sana :) Kupa Kızı Cafe Neşe ya da Sultan konusunda bir fikrin var mı?

nasildir cengiz giden var mi ?

bir kağıda arapça birşeyler yazıp sallıyor.kendinden cok emin olarak tarihler yazdırıyor.bir üye cok önce yazmıştı.arapça yazıyı okuyabiliyormuş.we onun yazdıklarına bakmış.çok komik şeyler yazıyormuş.forumu iyi ararsanız belki bulursunuz.yani dalga gecer gibi cümleler.eh biz de arapçayı görünce tılsımlı bir şeyler sanıyoruz.dediği hiç bir şey çıkmadı.gecmişi de diğerleri gibi ağızdan laf alarak sorarak bakıyor

Metuuuu, son sorum sana :) Kupa Kızı Cafe Neşe ya da Sultan konusunda bir fikrin var mı?

sultan ı bilmem.neşe gecmişi iyi bilir.gelecekle ilgili çok mantıklı olabilecek tahminler yapar.dedikleri çıkar mı? ben de hiçbirşey çıkmadı.2.tur bile yapmıştım ona

Bu kadriyenin numarasını bir allahın kulu atmayacak mı bana ? hiç mi arkadasım yok benım bu sitede :26: bekleye bekleye bir hal oldum acıyın da verin nolur şu kadının telefonunu yahu :)

kızlar biliyorsunuz bir süredir girmiyorum foruma. hem de uzun zamandır fala da gitmiyorum. son 2 haftadrı özellikle vazgeçmiştim, oluruna bırakmıştım. ama bu son 1 ayda fazlasıyla gelişme oldu.

Öncelikle Rukiye' nin söylediği önemli şey gerçekleşti. zaten toplamda 5 dakkalık falda bir tek onu bilmişti. Eylül'ün aylar önce yani Ocak'ta söylediklerinin de bir kısmı olmuş oldu. bu nedenle eylülün bir an önce ortaya çıkmasını isterim. bilen bilir Nisan' a baktırmıştım bir sürü para bayılıp, kadın karman çorman konuşuyor demiştim. hatta bana senin cümlelerin diye bazı cümleler söylemişti de bana ne ilgisi var iyice salladı demiştim, bu son 1 aydır o cümleleri söylemişken yakalıyorum kendimi ..sonra belki de bilinçaltıma yerleştiğindendir diye gülüp geçiyorum. karşımdakilere sen içinden bunu bunu düşünüyosun ama haksızlık ediyosun bile diyip olumlu dönüş aldım :) yani kadının söylediği onca laf arasında demekki bildikleri de varmış. sevindim param boşa gitti diye üzülüyordum.

online falcılara gelince ay olarak bilenler var gerçekten kızlar. evet çok uçuk şeyler yazanlar da olmuş ama daha detaylı okuyup kimlerin ne derece isabet ettirdiğini yazarım. benim gözyaşlarıyla okuduğum bir yorum vardı. bu 1 ayda gerçekleştiğini gördüm. ne söylenir bilmiyorum. şu anda çok duygusalım yazarken, abartılı birşeyler yazmak da istemiyorum. Eylül tüm bunların ötesinde aylar önce söylediği şeyler olduğu için bana en önerilesi kişi gibi geldi ama ona da ulaşılmuyor demekki.

tüm bunlardan sonra özellikle de hepsinden vazgeçmişken bana herkesin ortak söylediği hazirandan sonra hayatıma girecek kişi kim bilmiyorum ve inşallah girer diyorum. çnkü çok yoruldum. değmeyecek biri için üzülmekten ağlamaktan özlemekten yoruldum. her kimse ve gerçekten varsa oralarda bir yerlerde artık gelsin lütfen. kalbimin yanlış ellerde oyuncak olmasına üzülmekten yoruldum.

online kimi önerirsin bize canım?

Metu'cugum yarın Kızılay'a gideyim diyorum. Git dersen Narin'e gidicem. Artık işi iyice sansa bıraktım:)) Kadriye de aklımda bu arada.Ya cıtayı dusurdum iyice fiziksel tarif yapsalar gozlerim acık dinliyorum:))

ben bu hafta kadriyeye baktırcam inşallah :)

Bu kadriyenin numarasını bir allahın kulu atmayacak mı bana ? hiç mi arkadasım yok benım bu sitede :26: bekleye bekleye bir hal oldum acıyın da verin nolur şu kadının telefonunu yahu :)

tatlım msn adresini verirsen yazbilirim özel mesaj hakkım yok...

bana kardeşim ve baktırdığım bi falcı demiştiki beklediğin için olmuyo sen onu kafandan bi at o sana gelicek demişti..şimdi beklemekmi daha iyi beklememekmi bilemedim :) ama bence çoğu erkek yıllar sonra bile olsa belkide meraktan mutlaka bi şekilde geri dönüş yapıo bana hep öyle oldu çevremdeki arkadaşlarımada öylee..bende o yüzden bi gün kafasına dank ediceğini biliyorum böyle düşünüyorum yanılıyormuyum acep sizce :)

bütün katiller cinayet işlediği yere "meraktan" mutlaka gidip bir kere bakarmış.hatta çoğu katilin bu zaafından dolayı yakaladığını okumuştum bir yazıda..

perstar caniim cok duygulandim ve anladim seni ama iste herkesin istedigi de bu donsun de goruyum istiyoruz sonra ne yapariz dusunmuyoruz olumlu gelisme varsa adina cok mutlu oldum

bütün katiller cinayet işlediği yere "meraktan" mutlaka gidip bir kere bakarmış.hatta çoğu katilin bu zaafından dolayı yakaladığını okumuştum bir yazıda..

biz beklerken nie gelmio bu salaklarrrr :) kızlar ben dua ediyorum sürekli ama içimdekileri söyleyebilmek için sizce günaha giriyomuyumdur bu yüzden yani amacım bu..ama çok kalbim kırıldı napim konununda baya bi dışına çıktım tabi ama :)

benim sevgilim de eski sevgilisine donmus buyuk ihtimalle !!! tabi donmeyen erkek yok

Arkadaşlar bu Kadriye kim nasıl bakar yeri nerde birde bana atar mısınız no sunu merak ettim

arkişidlerrrr benim özel mesaj hakkımm yok numarayı göndericem ama bu yüzden gönderemiyorum..eskişehirde bu bayan çokda yoğun oluyomuş normalde geçen hafta baktırcaktık ama baktıramadık ama mutlaka birinin olması lazım teleden bakamıyormuşşş...gidenler olursa fikirlerini paylaşsın lütfen bende çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…