narin e gitme tatlım.sana 40 tane isim sayacak.bu kim bu kim diye..eee ne olacak bu isimler? hiçç,tanıyacaksın..ee tanıyınca ne olacak? cewap yok.onun falı bu kadar
nasildir cengiz giden var mi ?
nasildir cengiz giden var mi ?
Metuuuu, son sorum sana :) Kupa Kızı Cafe Neşe ya da Sultan konusunda bir fikrin var mı?
online kimi önerirsin bize canım?tüm bunlardan sonra özellikle de hepsinden vazgeçmişken bana herkesin ortak söylediği hazirandan sonra hayatıma girecek kişi kim bilmiyorum ve inşallah girer diyorum. çnkü çok yoruldum. değmeyecek biri için üzülmekten ağlamaktan özlemekten yoruldum. her kimse ve gerçekten varsa oralarda bir yerlerde artık gelsin lütfen. kalbimin yanlış ellerde oyuncak olmasına üzülmekten yoruldum.
Metu'cugum yarın Kızılay'a gideyim diyorum. Git dersen Narin'e gidicem. Artık işi iyice sansa bıraktım:)) Kadriye de aklımda bu arada.Ya cıtayı dusurdum iyice fiziksel tarif yapsalar gozlerim acık dinliyorum:))
Bu kadriyenin numarasını bir allahın kulu atmayacak mı bana ? hiç mi arkadasım yok benım bu sitede :26: bekleye bekleye bir hal oldum acıyın da verin nolur şu kadının telefonunu yahu :)
olumlu düşünme konusuna gelince...
kesinlikle sana geri döneceğini bil. herkes dönüyor diyoruz bi o mu dönmicek. böyle düşün ki itme iyice fikir olarak da adamı.
gözünde çok büyütme.
ben falda çok çektim bunu, tarih sayarak bekleyerek. inanılmaz bir şeydi kızlar, gerçekleşmesi de müthiş oldu benim için.
şimdi eylül ve melek hemen hemen aynı tarihi vermiş. eylül 20 mayıs'tan sonra demiş, melek (ayın 2'sinde gitmişim) 15 gün içinde demiş. yani 17'sine kadar.
ayın 17'sine kadar görüşeceğim adam geldi geldi, gelmedi melek patlar. ama ben olumlu hissediyorum yine. sanki gelebilir.
bir de tuhaf bir şey diyeyim... melek bana kurşun döktükten sonra ertesi gün taaa kaç yıl önce ayrıldığım ve çoook beklediğim, sonradan barışmadığım eski sevgilim sms attı.
iyi misin, rüyamda seni gördüm falan.
ne gördün dedim, anlatırım sonra kötü bir rüya değildi.aklıma düştün sadece demiş.
kısmetim mi açıldı nedir :)) nazar önünü kapatıyor diyordu melek
bana kardeşim ve baktırdığım bi falcı demiştiki beklediğin için olmuyo sen onu kafandan bi at o sana gelicek demişti..şimdi beklemekmi daha iyi beklememekmi bilemedim :) ama bence çoğu erkek yıllar sonra bile olsa belkide meraktan mutlaka bi şekilde geri dönüş yapıo bana hep öyle oldu çevremdeki arkadaşlarımada öylee..bende o yüzden bi gün kafasına dank ediceğini biliyorum böyle düşünüyorum yanılıyormuyum acep sizce :)
tatlım msn adresini verirsen yazbilirim özel mesaj hakkım yok...
bütün katiller cinayet işlediği yere "meraktan" mutlaka gidip bir kere bakarmış.hatta çoğu katilin bu zaafından dolayı yakaladığını okumuştum bir yazıda..
benim sevgilim de eski sevgilisine donmus buyuk ihtimalle !!! tabi donmeyen erkek yokbana kardeşim ve baktırdığım bi falcı demiştiki beklediğin için olmuyo sen onu kafandan bi at o sana gelicek demişti..şimdi beklemekmi daha iyi beklememekmi bilemedim :) ama bence çoğu erkek yıllar sonra bile olsa belkide meraktan mutlaka bi şekilde geri dönüş yapıo bana hep öyle oldu çevremdeki arkadaşlarımada öylee..bende o yüzden bi gün kafasına dank ediceğini biliyorum böyle düşünüyorum yanılıyormuyum acep sizce :)
Arkadaşlar bu Kadriye kim nasıl bakar yeri nerde birde bana atar mısınız no sunu merak ettim
benim sevgilim de eski sevgilisine donmus buyuk ihtimalle !!! tabi donmeyen erkek yok