Ankara'daki Falcılar

buradan nezehat ablanın telefonunu verdiklerim olmuştu baktıran oldu mu acaba, yorumlarını paylaşsalar güzel olur, ona göre arardınız kızlar :26:

tatlım banada numarasını gönderebilirmisin..ben aslında eskişehirdeki kadriyeye batırcaktım ama sen böyle söyleyince bu bayanıda çok merak ettim baktırmak istiyodum ama kimse yorumlarını paylaşmamış bi arkadaş baktırcaktık nolduki acep bizedeee bi sesss verrrr :)

ayy yukardaki mesajı okumamışım afedersiniz arkişidişler :) ben yine bi kadriyede şansımı deneyim bari

selam kızlar. dün giremedim bilgisayarı dahi açmadım, cts akşamı bi iş yemeğine gittim de haşat oldum.

eylül'ün yazdırdığı kağıdı buldum dün.
bu ara olacak bir şey yok :KK43:

yani olmasını istediğim birkaç şey varmış. onlar olmuş, yakın tarihli. onun dışında "boynuna dikkat et" falan gibi şeyler yazmışım, oldu mu bilmiyorum bile. hiç umrumda olmadı şahsen:)

bir de mayısın 20'sinden sonra görüşmem olacakmış o beklediğim kişiyle.
bir de tatili ne zaman yapacağımı söylemiş. başka kalmadı yani falda bir şey. ha bi de 20'sinden sonra ve haziranda iki kez istanbul'a gidecekmişim, ama iş için değilmiş. rakı balık yapcakmışım (ki bu çok zor, izin alma şansım yok)

olumlu düşünme konusuna gelince...
kesinlikle sana geri döneceğini bil. herkes dönüyor diyoruz bi o mu dönmicek. böyle düşün ki itme iyice fikir olarak da adamı.
gözünde çok büyütme.

ben falda çok çektim bunu, tarih sayarak bekleyerek. inanılmaz bir şeydi kızlar, gerçekleşmesi de müthiş oldu benim için.

şimdi eylül ve melek hemen hemen aynı tarihi vermiş. eylül 20 mayıs'tan sonra demiş, melek (ayın 2'sinde gitmişim) 15 gün içinde demiş. yani 17'sine kadar.

ayın 17'sine kadar görüşeceğim adam geldi geldi, gelmedi melek patlar. ama ben olumlu hissediyorum yine. sanki gelebilir.

bir de tuhaf bir şey diyeyim... melek bana kurşun döktükten sonra ertesi gün taaa kaç yıl önce ayrıldığım ve çoook beklediğim, sonradan barışmadığım eski sevgilim sms attı.
iyi misin, rüyamda seni gördüm falan.
ne gördün dedim, anlatırım sonra kötü bir rüya değildi.aklıma düştün sadece demiş.

kısmetim mi açıldı nedir :)) nazar önünü kapatıyor diyordu melek

ben baktırdım.önce adımı sordu.ewli misin çocuğun war mı yaşın kaç fln.tanışma faslı gibiydi.ama sorularını cwapladım herhalde bir işe yarıyacak da ondan soruyor fala sonra başlıyacak dedim.hiç bir şey söylemedi ne anı bildi ne gecmişi zaten gelecek konusu yok.arada midene kramp giriyor fln dedi.yani akılda kalacak tek bir cümle yok.yani aslında fal bakmıyor zaten.oysa ben 40 tl olsun dedim.50 wer zaten çok memnun kalacaksın dedi.en fazla 5-6 dk konuştuk onlarda tanışma faslıydı.ha bir de sigara içiyor musun dedi:)ne olacaksa?bari klasik bir için sıkılmış deseydi..

ben baktırdım.önce adımı sordu.ewli misin çocuğun war mı yaşın kaç fln.tanışma faslı gibiydi.ama sorularını cwapladım herhalde bir işe yarıyacak da ondan soruyor fala sonra başlıyacak dedim.hiç bir şey söylemedi ne anı bildi ne gecmişi zaten gelecek konusu yok.arada midene kramp giriyor fln dedi.yani akılda kalacak tek bir cümle yok.yani aslında fal bakmıyor zaten.oysa ben 40 tl olsun dedim.50 wer zaten çok memnun kalacaksın dedi.en fazla 5-6 dk konuştuk onlarda tanışma faslıydı.ha bir de sigara içiyor musun dedi:)ne olacaksa?bari klasik bir için sıkılmış deseydi..

Bu ne dostum, bu fal mi simdi :KK37:

princess ben tezcanliyimdir, Kadriye askina Eskisehire ,Turkiyeye geldigimde bir gunumu hic edip gidicem galiba :KK53:

princess masallah pozitif enerji deposusun canim :)))
insallah isle ilgili dilegin olur ya ben kursun dokturdukce sevgililerim terk ediyor :)iki kere dokturdum haftasinda ayrildim ama akrabamiz yasli bi teyze doktu okuyarak , Allah gunah yazmasin o teyzeden hic hazetmem belki ondan ters tepti :)
ben ogrencilerime bana dua edin diyorum onlar minik gunahsiz 200 kisi sonucta insallah ise yarar :)

ewt dostum:) 50 tl lik fal buymuş.5 tl ye bakanlar yalan da olsa bişiler sallıyordu.

Metu'cugum yarın Kızılay'a gideyim diyorum. Git dersen Narin'e gidicem. Artık işi iyice sansa bıraktım:)) Kadriye de aklımda bu arada.Ya cıtayı dusurdum iyice fiziksel tarif yapsalar gozlerim acık dinliyorum:))

Kızlarrrr haftasonu teyzemle eskişehire gitmeyi düşünüyoruz şu odun pazarındaki KADRİYE nin telefonunu bilen biri bana özel mesaj atsın lütfennnn :)))) Ha bir de zuzunun yerini biliyorsanız son olarak nerde bakıyormuş? Ama önceliğim kadriye lütfen biri numarasını atsın bana :18:

Metu'cugum yarın Kızılay'a gideyim diyorum. Git dersen Narin'e gidicem. Artık işi iyice sansa bıraktım:)) Kadriye de aklımda bu arada.Ya cıtayı dusurdum iyice fiziksel tarif yapsalar gozlerim acık dinliyorum:))

narin e gitme tatlım.sana 40 tane isim sayacak.bu kim bu kim diye..eee ne olacak bu isimler? hiçç,tanıyacaksın..ee tanıyınca ne olacak? cewap yok.onun falı bu kadar

Evim cafede sevdaya baktıranınız oldu mu?
1 yıl önce baktırdım.hem pahalı hem süre 10 dk.bu süre boyunca başında biri gardiyan gibi bekliyor.10 dk dolunca gong calıyor haydeee kapı dışarı.ayrıca bu 10 dk içinde kadının fala ısınma we sohbet süresi dahil.bir şey bildi mi? töwbe billah...

narin e gitme tatlım.sana 40 tane isim sayacak.bu kim bu kim diye..eee ne olacak bu isimler? hiçç,tanıyacaksın..ee tanıyınca ne olacak? cewap yok.onun falı bu kadar

Aaa iyi o zaman. Tesekkurler canım ya:KK43: off desene iş yok Kızılay' da da.

Evim cafe sevdayla ilgili yorumlar için teşekkürler bende biraz önce gittim evet sürenin 10 dakika olması biraz komik yani süre diye bi şey olmamalı. Yine de sevdim kadını, ilişkimi tamamen bildi. Annemi pek bilemedi ama genel olarak ben de sevdim falını gelecekle ilgili dediği şeyler için de bakalım kısmet :)

X