sana özelden iki kişi yazdım kuzucum bak onları araştıralım gidelim derim ben...
kimmiş onlar? bana da yazsan hı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana özelden iki kişi yazdım kuzucum bak onları araştıralım gidelim derim ben...
kimmiş onlar? bana da yazsan hı?
özel mesaj atalı 5 dk olmadı dur buradan yazayım :)
bahçeli serdeniz deki deniz (gay)
bide 3. caddede zeynep varmış ama bu zeynepten emin değilim nerde çalışıyo ...
metu bunları da biliyorsundur kesin :)
denizi öwen çok ama 100 tl miş.değer mi bilmem.zeynep belki rengarenk cafede ki zeynep olabilir.genc biri.eğer oysa hiç bir şey bilmiyor.
denizi öwen çok ama 100 tl miş.değer mi bilmem.zeynep belki rengarenk cafede ki zeynep olabilir.genc biri.eğer oysa hiç bir şey bilmiyor.
sana söylenen tarihler gectiyse git bence.şimdi gidincebiri haziran der diğeri temmuz der daha mımutlu olursun?zaten sürekli erteliyorlar.bu falcıların taktiği...bir insanın hayatında hiç mi ertesi gün ya da 3 gün sonra olacak bir olay yoktur? hiç bir falcı bu kısa zamanı söylemez.çünkü henüz fal sıcakken sahtekar olduğu ortaya çıksın istemez.kim gidip de 3 ay sonra cıkmamış falın hesabını soruyor ki?bence werilen tarihleri bekle derim.şu an ben de krizdeyim ama gidip 3-5 ay sonra olup olmayacağı belli olmayan ümitlerle gün saymak istemiyorum.umut da yok hayal kırıklığı da yok..
100 mu? yuh diyorum. :18:
hmm o zeynep olabilir bak çadır cafenin yanı mı bu rengarenk
bide denizi ciddi ciddi övüyolar yani biliyorsa ne diye ona buna 30 40 50 bayılacağız
deniz'i yıllardır duyarım. ama hiç gitme fırsatım olmadı.
bu kadar duyduysam vardır ama bir şey. forumdan okumadan da duydum çünkü, çevreden.
deniz'i yıllardır duyarım. ama hiç gitme fırsatım olmadı.
bu kadar duyduysam vardır ama bir şey. forumdan okumadan da duydum çünkü, çevreden.
hang, cafedeymiş adres war mı tatlımben denize gidecektim birisi bana övdü bu zeynebi bahçelideymiş zeynep...
denize 100 çok evet ama baktım 100 leri çoktan devirmişim
mustafa 30
eylül 30
eylül cafe mustafa 20
semrin 20
leyla 20
figen 16
yani bu durumda denize git bir kere git daha bi mantıklı bu arada forumda deniziden bahseden yok yani kötü olan reklam yapıyo deniz yapmamış! arkadaşım bu zeynebi çok övdü ki öven kişi 450 liraya fal baktıran biri :) zeynebe çok iyi dedi randevu alacak işte bana gidince size bilgi veririm
hang, cafedeymiş adres war mı tatlım
sorduğum kişi cafeyi hatırlayamadı 3. cadde çadır cafe yanı dedi sadece
denizi ben çok eski tanırım.2005-2006 yıllarında baktırmıştım.ben hatırlamadım ama ablam ne dediyse çıktı demişti.sonra bir arkadaşımı yönlendirmiştim. o yıllarda bakıp söylediği her şeyin çıktığını söyledi. ben onca zamandan sonra 1 ay kadar önce baktırdım sanırım.100 tl idi.şimdi bekliyorum.ama deniz kesin tarihler vermiyor.yani eylül yada mustafa yada diğerleri gibişu gün bu saat demiyor.olacaksa olacak diyor yoksa yok diyor.
Deniz ve Zeynep ikilisini Ankaraya gelince gidilecekler listesine yazdim... Denizin telefonunu bana vermek isteyen var mi aslanlar
Habire ayni konuya baktiriyorum, ben ne zaman asik olucam, ne zaman evlenicem....sallayan sallayana.
Kimi begensem olmuyor, ustumde lanet var sanki. Kimden hoslansam kismeti acilip gidip baska biriyle sevgili oluyor.Resmen umutsuzluga kapildim, falcilar da sallayip sununla tanisacaksin onunla evleniceksin vs diyince umutlaniyorum, popo ustu oturunca da iyice sinirim bozuluyor. Ne gelen var ne giden derken yas oldu 26..
Olmuyorsa olmuyor diyip kabullenmem gerek galiba durumu, evde kaldim iste Bu ikisine ve Elmiraya de baktirip sonra kizkurusu olarak hayatima kaldigi yerden devam edicem Fala verdigim paralari uc uca eklesem Yunanistan borc batagindan kurtulur o derece. artik ne Yildiza ne de Suheylaya giderim. Otekilere zaten gitmem, hepsi birbirinden kotu.