- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
kuzum benim duaların için sağol...bakalım bi karar vereceğim artık o falsepetine döktüğüm paraya yanarım online fal olmuyo canım seninle ilgisi yok online falı çıkan adam görmedim ama bi kaç tanesi anı tutturuyoIstanbul topigine ben de okuyorum, bence sen bu hatunu gec aslanim
Yani cok iyi cerrahlar da ara sira hasta kaybedebiliyor, bu onlarin kotu doktor oldugunu gostermez. Sonucta kimse %100 memnuniyet veremez, cok iyi falcilar bile herkese %100 tutturamaz diye dusunuyorum benElmiraya ben cok baktim, hem 75 lira hem de en asagi 30 euroluk telefon faturasindan dolayi Begenenler begenmeyenlere gore cogunlukta, bu bir enerji meselesi sonucta.
Falsepetindeki Ilkayi mesela ben cok basarili buluyorum, dedigi her seyin ciktigi bir suru insan var ama bana dedikleri cikmadi. Yani 50-50 degil, hicbir yeri cikmadi. Yine de bu onu kotu falci yapmaz, benimle elektriginin tutmadigini gosterir..ben bir daha baktirmam ama forumda da kotu demem.
Bu sekilde dusunursek ben Elmira ve Mercan Sayhan icin kafamdan istatistik yaptim ve baktirmaya karar verdim
Ben sana dua edicem Cuma aksami, gitme "hoca"lara lutfen.
Katılıyorumm zaten ankara falcılarında iş yok. Diyelim zuzuda kötü çıktı sonuçta eskişehiri görmüş gezmiş olurum. en azından zuzu sayesinde eskişehire günü birlük kaçamak yapmış oluruz.. Cnm bulursan telini bende istiyorum zuzunun numarasınııı
canlarım bugün hepimiz için zuzuyu aramaya gittim ama zuzunun risusu kafesinde yok. çalışanlarla konuştum bikaç ay önce uğramış bi daha haber alamamışlar. istanbulda yaşıyormuş. telefonunu değiştirmiş kimseye de vermiyormuş. anlayacağınız zuzuyu eskişehir de değil istanbulda arayacağız. gezmek isterseniz hepinizi eskişehire beklerim.
figene gittim aslinda ezgiye niyet figene kismet oldu biraz ama isim falan bildi daha dogrusu harf bildi biraz soguk biri sanki ayni laflar iste mayista donecek falan ama ciddi bakti gidilebilir tabi fali cikar mi bilemem !
figenin bende verdiği tarihler çıkmadı aşk ile iligili, kendince bir sürü yorum yaptı ama ev arkadaşımızla evi ayıracağımızı bilmişti halbusiki ortada kavga falan yoktu bi başkasının yanına geçicek dedi aynen dediği gibi oldu, bir tek bunu bildi kendisi onun dışında fıs
elimizi attığımızı kurutuyoruz, maşallah dediğimiz üç gün yaşıyor.
eskişehirli kadriye peki?
canım ben kadriyeye 15 yıl önce baktırmıştım, kısa bakıyordu ama dedikleri çıkmıştı. sonra alanyaya yerleşmiş orda bakıyo diye duydum. bi ara eskişehire gezmeye gelmiş komşum baktırmış ama dediğinin tam tersi çıkmış. eskişehirde baktığını topikten duydum, en kısa zamanda onu da araştırıp sizlere haber veririm
Bende numarasi var aslanlar, isteyene atayim..deneyimlerinizi yazin lutfen
tatlım sende kadriyenin numarası mı var? bana bi yazarmısın, bakalım nerde bakıyormuş?
Valla canlar orda arkadaşım var ona söledimm bi izini bulabilsek yeter yokmudur hiç bilennn gören yaaaacanlarım bugün hepimiz için zuzuyu aramaya gittim ama zuzunun risusu kafesinde yok. çalışanlarla konuştum bikaç ay önce uğramış bi daha haber alamamışlar. istanbulda yaşıyormuş. telefonunu değiştirmiş kimseye de vermiyormuş. anlayacağınız zuzuyu eskişehir de değil istanbulda arayacağız. gezmek isterseniz hepinizi eskişehire beklerim.
Bende numarasi var aslanlar, isteyene atayim..deneyimlerinizi yazin lutfen
Bende numarasi var aslanlar, isteyene atayim..deneyimlerinizi yazin lutfen[/QU
Rica etsem bana da gönderir misiniz?
herkesin yaka silktiği bir bahar war angelo cafede...belki odur.şu kurşun dökeyim diye insanın ömrünü yiyen biri
sana özelden iki kişi yazdım kuzucum bak onları araştıralım gidelim derim ben...ya kızlar... kafam bulanık, bana verilen zamana az kaldı ama umutsuzlaştım. (melek ve eylül aynı tarihi söylemişti)
melek'e tekrar gidilmez, şaşırtıcı bir şey söylemiyor, sorulara yanıt veriyor o kadar.
eylül'e gidilmez, daha bir ay ancak oldu ben gideli, aynı şeyleri duyar gelirim.
aysu'yu sordum, beğenmemişsiniz, bir de 50 lira çok fazla kısa fal için.
ezgi'ye baktım, 15 lira o iyi az ama onun da verdiği tarihler kimsede tutmamış.
acaba elmira'ya baktırıp kapatsam mı fal defterini, çünkü bir önceki depresyonda en son ona baktırmıştım ve kapatmıştım fal defterini.
uzun ve pahalı olunca öyle oluyor :))
ya kızlar... kafam bulanık, bana verilen zamana az kaldı ama umutsuzlaştım. (melek ve eylül aynı tarihi söylemişti)
melek'e tekrar gidilmez, şaşırtıcı bir şey söylemiyor, sorulara yanıt veriyor o kadar.
eylül'e gidilmez, daha bir ay ancak oldu ben gideli, aynı şeyleri duyar gelirim.
aysu'yu sordum, beğenmemişsiniz, bir de 50 lira çok fazla kısa fal için.
ezgi'ye baktım, 15 lira o iyi az ama onun da verdiği tarihler kimsede tutmamış.
acaba elmira'ya baktırıp kapatsam mı fal defterini, çünkü bir önceki depresyonda en son ona baktırmıştım ve kapatmıştım fal defterini.
uzun ve pahalı olunca öyle oluyor :))