tatlım kızma lütfen... princess sormuş ben ona cevap yazdım
ya kızlar iyi birilerini bulalım. çok hareketsiz topik.
Arkadaşlar Ahsen Cidan da çalışmamış ben Çatı cafedeydim dedi bana ben buradaki yorumlara göre sormuştum. Ahsen geçmişi iyi biliyor anıda ehh ama bana verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı.
zuzunun numarası internette filan hiçbiyerde yok telefonda bakıyomu diye bende çok merak ediyorummmm..bir bilen bulan varsaaaa lütfen paylaşsın :)okadar ankarada fal baktırdım gitmediğim kalmadı zuzuyu bende duydum bi arkadaşım anlattı bana telefon nosu gönderebilirseniz sevinirim banada bende gideyim bi zuzu kalmıştı zaten:)))
zuzunun numarası internette filan hiçbiyerde yok telefonda bakıyomu diye bende çok merak ediyorummmm..bir bilen bulan varsaaaa lütfen paylaşsın :)
2.ci 3,cü turlar başladı.zuzu kayıp dediler ama gecenlerde çok taze bir msj okudum nerede olduğunu hatırlamıyorum.biri zuzunun yerini söylemişti.bulunursa ona gitmek zor değil ki.yhs trenle 1 saat 15 dk eskişehir.30 35 tl bir şey.yani haftada 3 falcı gezip werdiğimiz paradan çok daha ucuza gelir.artık kabul edelim ankara da yok yok yok.kimlerin kahrını çektik...ne mekanlara gittik..yani düşündükçe kendimi tokatlıyasım geliyor..
hep takip ediyorum forumu
burada sürekli adı geçen herkese gittim biri de mi çıkmaz ama maalesef........
çıkanlarda daha önce de yazdığım gibi aylar yıllar sonra
Aynen, o les mekanlar gittigimizle kaliyoruz
Ben Eskisehire gidicem, karar verdim. Ankara'da begendigim bir tek Yildiz vardi, o da en son icimi karartti ve dedigi seyler dogru degilmis. Adami resmen serseri otesi bir p.c olarak tanimladi ama alakasi yokmuKendi halinde yasayan efendi bir insanmis.
Eskisehir Kadriye, Zuzu ve Istanbul daki Elmira mi ne onlara bakicam, gerisini s.tir edicem, yeter artik. Parayi gectim, umutlarima yazik.
kizlar istanbuldan bi kadina baktircam emin olmamakla birlikte burada oven bi eski uye vardi insallah onun ovgusu reklam degildir telefonda yarim saat bakacak biraz tuzlu ama((
buradan okur hayatimi okur ama meltem kerimoglu diye bir kadin canim taniyo musunkime baktıracaksın canım? elmira mı ben övmüştüm onu. ama dediğim gibi, iki sene olmuştur nerdeyse ben baktıralı, o zaman da tuzluydu.
hem birşey bilmezler hem de psikolojini dağıtırlar.birşey bilmiyorsan bari pozitif konuş da insan yanından 5 dk.lık da olsa mutlu ayrılsın.dağıtmayın paraları bunlara..gitmiyelim gidenin de gözünü acalım gitmesin.bunlar şamarlanmayı çoktan haketti.
ankarada yasemin satı devrim figen menekşe neşe berrin birgül eda sibel seminir ve ismini bilmediğim çok kişiye baktırdım ama gülçe cafede bahar vardı onu bir daha bulamadım sarışın dudakları kalın bir bayan bu kadının yerini bilen varsa bana msj atarsa çok sevinirim
Aynen, o les mekanlar gittigimizle kaliyoruz
Ben Eskisehire gidicem, karar verdim. Ankara'da begendigim bir tek Yildiz vardi, o da en son icimi karartti ve dedigi seyler dogru degilmis. Adami resmen serseri otesi bir p.c olarak tanimladi ama alakasi yokmuKendi halinde yasayan efendi bir insanmis.
Eskisehir Kadriye, Zuzu ve Istanbul daki Elmira mi ne onlara bakicam, gerisini s.tir edicem, yeter artik. Parayi gectim, umutlarima yazik.
bu yıldız neredeki yıldız