Ankara'daki Falcılar

ya aysu'yu sordum çünkü bana yakın. bir de ilk gidişte tutmuş genelde insanlara, ben de ilk kez gidicem ondan. ama önerileri dikkate alacağım, bu da iptal yani.
bir süre duruyorum o zaman, ayın 15'ine kadar gelişmeler olması lazım, olursa tamam, olmazsa yine aranırım.

tatlım kızma lütfen... princess sormuş ben ona cevap yazdım

CNM yanliş anlamadım inann . amacım artniyet degil sadece ortaya dedimm. gecen sene mantıcıdaki falcı baya dönüyordu topik te. o açıdan dedim. Sonuçta hepimizin amacı bu sayfalardan bilği alıp iyi bakan falcı bulmak . doğal olarak herkes görüşlerini yazıyor, sorulan falcı hakkında bilğisi olanda burdan paylaşıyor .Cnm ne seni nede princess karşı bir art niyetle yapılmış bir sey degildii

ya kızlar iyi birilerini bulalım. çok hareketsiz topik.

ya kızlar iyi birilerini bulalım. çok hareketsiz topik.

Kesinlikle katılıyorum cnmm. Baksana arkadaş tavşana baktırmışş, tavşan bile kendilerine falcı diyenlerden daha iyi bilmişş; vay ankaradaki biz fal baktırmak için falcıları dolaşanların halii. Utansınlar bizlerden 30 40 50 tl alan falcılar, kader kısmet tavşanı kadar olamadılarrrr

2.ci 3,cü turlar başladı.zuzu kayıp dediler ama gecenlerde çok taze bir msj okudum nerede olduğunu hatırlamıyorum.biri zuzunun yerini söylemişti.bulunursa ona gitmek zor değil ki.yhs trenle 1 saat 15 dk eskişehir.30 35 tl bir şey.yani haftada 3 falcı gezip werdiğimiz paradan çok daha ucuza gelir.artık kabul edelim ankara da yok yok yok.kimlerin kahrını çektik...ne mekanlara gittik..yani düşündükçe kendimi tokatlıyasım geliyor..

Arkadaşlar Ahsen Cidan da çalışmamış ben Çatı cafedeydim dedi bana ben buradaki yorumlara göre sormuştum. Ahsen geçmişi iyi biliyor anıda ehh ama bana verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı.

çok tşkrler canım.bir tuzaktan kurtuldum sayende.yine yolduracaktım kendimi

okadar ankarada fal baktırdım gitmediğim kalmadı zuzuyu bende duydum bi arkadaşım anlattı bana telefon nosu gönderebilirseniz sevinirim banada bende gideyim bi zuzu kalmıştı zaten:)))
zuzunun numarası internette filan hiçbiyerde yok telefonda bakıyomu diye bende çok merak ediyorummmm..bir bilen bulan varsaaaa lütfen paylaşsın :)

zuzunun numarası internette filan hiçbiyerde yok telefonda bakıyomu diye bende çok merak ediyorummmm..bir bilen bulan varsaaaa lütfen paylaşsın :)

arkadaslar zuzu telefondan bakmıyor numarası yok kimsede tek care eskişehire gitmek maalesef ama emin olun degecek pişman olmayacaksınız

Aynen, o les mekanlar gittigimizle kaliyoruz

Ben Eskisehire gidicem, karar verdim. Ankara'da begendigim bir tek Yildiz vardi, o da en son icimi karartti ve dedigi seyler dogru degilmis. Adami resmen serseri otesi bir p.c olarak tanimladi ama alakasi yokmu Kendi halinde yasayan efendi bir insanmis.

Eskisehir Kadriye, Zuzu ve Istanbul daki Elmira mi ne onlara bakicam, gerisini s.tir edicem, yeter artik. Parayi gectim, umutlarima yazik.

kizlar istanbuldan bi kadina baktircam emin olmamakla birlikte burada oven bi eski uye vardi insallah onun ovgusu reklam degildir telefonda yarim saat bakacak biraz tuzlu ama ((

hep takip ediyorum forumu
burada sürekli adı geçen herkese gittim biri de mi çıkmaz ama maalesef........
çıkanlarda daha önce de yazdığım gibi aylar yıllar sonra

Sevgili Nebeli, Karabükteki Nezahat hanıma fal baktırdınız sanırım. Rica etsem görüşlerinizi paylaşırmısınız? Dha öncede sordum sanırım görmediniz? Teşekkürler hoşçakalın.

hem birşey bilmezler hem de psikolojini dağıtırlar.birşey bilmiyorsan bari pozitif konuş da insan yanından 5 dk.lık da olsa mutlu ayrılsın.dağıtmayın paraları bunlara..gitmiyelim gidenin de gözünü acalım gitmesin.bunlar şamarlanmayı çoktan haketti.

kizlar istanbuldan bi kadina baktircam emin olmamakla birlikte burada oven bi eski uye vardi insallah onun ovgusu reklam degildir telefonda yarim saat bakacak biraz tuzlu ama ((

kime baktıracaksın canım? elmira mı ben övmüştüm onu. ama dediğim gibi, iki sene olmuştur nerdeyse ben baktıralı, o zaman da tuzluydu.

ankarada yasemin satı devrim figen menekşe neşe berrin birgül eda sibel seminir ve ismini bilmediğim çok kişiye baktırdım ama gülçe cafede bahar vardı onu bir daha bulamadım sarışın dudakları kalın bir bayan bu kadının yerini bilen varsa bana msj atarsa çok sevinirim

bu yıldız neredeki yıldız

herkesin yaka silktiği bir bahar war angelo cafede...belki odur.şu kurşun dökeyim diye insanın ömrünü yiyen biri

bu yıldız hangi cafedeki yıldız bende gittim geçen bir yıldıza ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…