- 11 Şubat 2011
- 1.946
- 1.072
yok canım tanımıyorum. sil de okumasın. istanbul topiğinde iyice soruştur onu, kaç liraymış? iyi miymiş?buradan okur hayatimi okur ama .. diye bir kadin canim taniyo musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım tanımıyorum. sil de okumasın. istanbul topiğinde iyice soruştur onu, kaç liraymış? iyi miymiş?buradan okur hayatimi okur ama .. diye bir kadin canim taniyo musun
yok canım tanımıyorum. sil de okumasın. istanbul topiğinde iyice soruştur onu, kaç liraymış? iyi miymiş?
ortaköy cafe sanırım
sordum da bilen yok ki bi kisi biliyo
bugün o kadar bunaldım ki, hem ankara hem istanbul dolanıp duruyorum falcıları.
aslında beklediğim günlere var, mayıs ortasını bekliyorum ama ortası oldu işte ya.
olmuyor sanki, şansım gitmiyor gibi hissediyorum.
ki böyle hissetmem çok kötü, bunu çekerim. hemen toparlanmalıyım.
bende yaz ortası hastayım bıde usuyorum a moralım de bozuk zaten offf su eylule baktırsamda rahatlasam ezgı demıstı zaten dıkkat kendıne bak bu aralar hasta olcaksın dıye
nin websitesinde cafenin telefonu vardi :
sifir iki yuz yirmi iki -iki yuz yirmi - otuz uc- on bir
eylül'ü aradın mı canım istersen arayım şimdi
belki telefonda bakar diye heveslenmiştim o hayallerimde yıkıldı
canım elmirayı da beğenmeyenler var bu kadını biri bana çok övdü aytaç da illa senin iş olur bilmem ne dedi off deli olacağım (((Insanlar Elmira ve Mercah Sayhana telefonda baktirip begenmisler, 75-100 tl yi gozden cikariyorsan bu hatunu bosverip onlara kaptir derim
Bu hatun ne kadara bakiyormus?
2.ci 3,cü turlar başladı.zuzu kayıp dediler ama gecenlerde çok taze bir msj okudum nerede olduğunu hatırlamıyorum.biri zuzunun yerini söylemişti.bulunursa ona gitmek zor değil ki.yhs trenle 1 saat 15 dk eskişehir.30 35 tl bir şey.yani haftada 3 falcı gezip werdiğimiz paradan çok daha ucuza gelir.artık kabul edelim ankara da yok yok yok.kimlerin kahrını çektik...ne mekanlara gittik..yani düşündükçe kendimi tokatlıyasım geliyor..
Aynen, o les mekanlar gittigimizle kaliyoruz
Ben Eskisehire gidicem, karar verdim. Ankara'da begendigim bir tek Yildiz vardi, o da en son icimi karartti ve dedigi seyler dogru degilmis. Adami resmen serseri otesi bir p.c olarak tanimladi ama alakasi yokmu Kendi halinde yasayan efendi bir insanmis.
Eskisehir Kadriye, Zuzu ve Istanbul daki Elmira mi ne onlara bakicam, gerisini s.tir edicem, yeter artik. Parayi gectim, umutlarima yazik.
canım elmirayı da beğenmeyenler var bu kadını biri bana çok övdü aytaç da illa senin iş olur bilmem ne dedi off deli olacağım (((
ahh ahh bunları ben de biliyorum canım bilmem mi ama çaresizlik işteinanıyo insan istanbul topiği de karışık elmira yı öven de var işe yaramaz diyen de var mercana kötü diyen de var (( bu dediğim kadınla (meltem) konuştum hatta bi sitede de övülmüş tabi allah bilir kendi mi övdü ?Kuzum sen bu haci-hoca zirvaliklarina hic girme bence, hepsi sahtekar Kendilerine hoca diyen zirtolarin hepsi gercekten sahtekar , para kaptirma. Falcilar 30-50 giderken bunlar insanlari 100er 200er sogusluyor. Aytac hocaymis pehhhhhhhhhh, neyin hocasiymis Allah askina, beni yemesin.
Selma Toprak diye birini gordum Istanbul topiginde, yildizname yapiyormus, 1 saate yakin konusuyormus. Ona ne dersin? Mercan Sayhani da cok ovenler var.
ahh ahh bunları ben de biliyorum canım bilmem mi ama çaresizlik işteinanıyo insan istanbul topiği de karışık elmira yı öven de var işe yaramaz diyen de var mercana kötü diyen de var (( bu dediğim kadınla (meltem) konuştum hatta bi sitede de övülmüş tabi allah bilir kendi mi övdü ?