Ankara'daki Falcılar

bugün o kadar bunaldım ki, hem ankara hem istanbul dolanıp duruyorum falcıları.
aslında beklediğim günlere var, mayıs ortasını bekliyorum ama ortası oldu işte ya.

olmuyor sanki, şansım gitmiyor gibi hissediyorum.
ki böyle hissetmem çok kötü, bunu çekerim. hemen toparlanmalıyım.

bugün o kadar bunaldım ki, hem ankara hem istanbul dolanıp duruyorum falcıları.
aslında beklediğim günlere var, mayıs ortasını bekliyorum ama ortası oldu işte ya.

olmuyor sanki, şansım gitmiyor gibi hissediyorum.
ki böyle hissetmem çok kötü, bunu çekerim. hemen toparlanmalıyım.

bende yaz ortası hastayım bıde usuyorum a moralım de bozuk zaten offf su eylule baktırsamda rahatlasam ezgı demıstı zaten dıkkat kendıne bak bu aralar hasta olcaksın dıye:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

bende yaz ortası hastayım bıde usuyorum a moralım de bozuk zaten offf su eylule baktırsamda rahatlasam ezgı demıstı zaten dıkkat kendıne bak bu aralar hasta olcaksın dıye:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

eylül'ü aradın mı canım istersen arayım şimdi

çiğdem'e ulaşılamıyormus sanırım, bilginiz var mı

10 gün daha beklesem iyi olacak aslında... mayıs ortası işte... her şey belli olacak.
ben kendimi umutlandırıp hayal kırıklığına uğruyorum bugünlerde.

eylül'ü aradın mı canım istersen arayım şimdi

eylulu halletım ben daha fazla acıklama yapmıyım ben anla sen:KK34::KK34:cıgdem evet artık ankarada degıl ezgıyle benım enerjım tuttu galıba bence denenebılır ama soru sorunca frekansları bıraz karısıyo onun dısında guzel bakıyo :KK51:

belki telefonda bakar diye heveslenmiştim o hayallerimde yıkıldı :KK43:

arkadaşlar aradım ben 3 ay oldu ayrılalı dediler yaaaa :KK43::KK43::KK43: nerde olduğunu biliyomusunuz dedim hiçbi bilgim yok dediii yıkıldımmmm resmen :KK43: valla kuzenim izmire gitti demişti ama burdaki arkadaşlar eskişehirde hala diyince öyle sanmıştım belkide izmirdedir :KK43:

Insanlar Elmira ve Mercah Sayhana telefonda baktirip begenmisler, 75-100 tl yi gozden cikariyorsan bu hatunu bosverip onlara kaptir derim :KK56:

Bu hatun ne kadara bakiyormus?
canım elmirayı da beğenmeyenler var bu kadını biri bana çok övdü aytaç da illa senin iş olur bilmem ne dedi off deli olacağım :KK43:(((

2.ci 3,cü turlar başladı.zuzu kayıp dediler ama gecenlerde çok taze bir msj okudum nerede olduğunu hatırlamıyorum.biri zuzunun yerini söylemişti.bulunursa ona gitmek zor değil ki.yhs trenle 1 saat 15 dk eskişehir.30 35 tl bir şey.yani haftada 3 falcı gezip werdiğimiz paradan çok daha ucuza gelir.artık kabul edelim ankara da yok yok yok.kimlerin kahrını çektik...ne mekanlara gittik..yani düşündükçe kendimi tokatlıyasım geliyor..

Katılıyorumm zaten ankara falcılarında iş yok. Diyelim zuzuda kötü çıktı sonuçta eskişehiri görmüş gezmiş olurum. en azından zuzu sayesinde eskişehire günü birlük kaçamak yapmış oluruz.. Cnm bulursan telini bende istiyorum zuzunun numarasınııı

Aynen, o les mekanlar gittigimizle kaliyoruz :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

Ben Eskisehire gidicem, karar verdim. Ankara'da begendigim bir tek Yildiz vardi, o da en son icimi karartti ve dedigi seyler dogru degilmis. Adami resmen serseri otesi bir p.c olarak tanimladi ama alakasi yokmu :KK47: :KK47: Kendi halinde yasayan efendi bir insanmis.

Eskisehir Kadriye, Zuzu ve Istanbul daki Elmira mi ne onlara bakicam, gerisini s.tir edicem, yeter artik. Parayi gectim, umutlarima yazik.

Bu yıldız hnm Ortaköyde çaslışan yıldızzsa ona gidilmez . Keyfi yerindeyken iyi fal bakıyor diye çok yazıldı onun hakkında . Sonuçta bizler müşteriyizzz . yok keyfim yok kötü bakıyorum keyfim varken iyi bakıyorum olmazz.

canım elmirayı da beğenmeyenler var bu kadını biri bana çok övdü aytaç da illa senin iş olur bilmem ne dedi off deli olacağım :KK43:(((

Kuzum sen bu haci-hoca zirvaliklarina hic girme bence, hepsi sahtekar :KK47: :KK47: Kendilerine hoca diyen zirtolarin hepsi gercekten sahtekar , para kaptirma. Falcilar 30-50 giderken bunlar insanlari 100er 200er sogusluyor. :KK47: :KK47: Aytac hocaymis pehhhhhhhhhh, neyin hocasiymis Allah askina, beni yemesin.

Selma Toprak diye birini gordum Istanbul topiginde, yildizname yapiyormus, 1 saate yakin konusuyormus. Ona ne dersin? Mercan Sayhani da cok ovenler var.

Son düzenleme:
Kuzum sen bu haci-hoca zirvaliklarina hic girme bence, hepsi sahtekar :KK47: :KK47: Kendilerine hoca diyen zirtolarin hepsi gercekten sahtekar , para kaptirma. Falcilar 30-50 giderken bunlar insanlari 100er 200er sogusluyor. :KK47: :KK47: Aytac hocaymis pehhhhhhhhhh, neyin hocasiymis Allah askina, beni yemesin.

Selma Toprak diye birini gordum Istanbul topiginde, yildizname yapiyormus, 1 saate yakin konusuyormus. Ona ne dersin? Mercan Sayhani da cok ovenler var.
ahh ahh bunları ben de biliyorum canım bilmem mi ama çaresizlik işte:KK43:inanıyo insan istanbul topiği de karışık elmira yı öven de var işe yaramaz diyen de var mercana kötü diyen de var :KK43:(( bu dediğim kadınla (meltem) konuştum hatta bi sitede de övülmüş tabi allah bilir kendi mi övdü ?

ahh ahh bunları ben de biliyorum canım bilmem mi ama çaresizlik işte:KK43:inanıyo insan istanbul topiği de karışık elmira yı öven de var işe yaramaz diyen de var mercana kötü diyen de var :KK43:(( bu dediğim kadınla (meltem) konuştum hatta bi sitede de övülmüş tabi allah bilir kendi mi övdü ?

Istanbul topigine ben de okuyorum, bence sen bu hatunu gec aslanim :KK55:

Yani cok iyi cerrahlar da ara sira hasta kaybedebiliyor, bu onlarin kotu doktor oldugunu gostermez. Sonucta kimse %100 memnuniyet veremez, cok iyi falcilar bile herkese %100 tutturamaz diye dusunuyorum ben :nazar: Elmiraya ben cok baktim, hem 75 lira hem de en asagi 30 euroluk telefon faturasindan dolayi :nazar: Begenenler begenmeyenlere gore cogunlukta, bu bir enerji meselesi sonucta.

Falsepetindeki Ilkayi mesela ben cok basarili buluyorum, dedigi her seyin ciktigi bir suru insan var ama bana dedikleri cikmadi. Yani 50-50 degil, hicbir yeri cikmadi. Yine de bu onu kotu falci yapmaz, benimle elektriginin tutmadigini gosterir..ben bir daha baktirmam ama forumda da kotu demem.

Bu sekilde dusunursek ben Elmira ve Mercan Sayhan icin kafamdan istatistik yaptim ve baktirmaya karar verdim :KK34:

Ben sana dua edicem Cuma aksami, gitme "hoca"lara lutfen.

X