Ankara'daki Falcılar

ben ilk baktırdığım da 40 tlydi ve çok süper bildi dediklerinin yarısı çıktı, 2 ay önce arkadaşla gittik 50 yapmış ama ona hiç bilemedi deyim yerindeyse salladı. bende götürdüğüme pişman oldum

3 . Tura hoşgeldikk. Yine sandıktan eskiler çıkmaya başladıı.

ankara topigi muthis yaa gabriellaya bile ''aa cok spesifik vaay nasil oluyooo'' diyen kizlariz masallah bize...bu bataga bulasmak uzere olup google a ankaradaki falcilar yazip bu sayfaya dusenler bakiniz zevkine de olsa yapmayin etmeyin biz ettik siz etmeyim kazara ilk fal tutarsa gaussmata donersiniz o kadar deyim !
ama yok illa baktiracam derseniz de eylulun bana dikkat et bak bu kizi sevmedim dedigi bi arkadasin acayip fena bir yuzunu gordum bugun yani o an ama yok eylul abla o iyi kizdir demistim bide :)
umuyorum o soyledigi malum sey de cikar!!!
biz kotu ornek olmayalim bulasmayin kizlar bu islere!!!

ankara topigi muthis yaa gabriellaya bile ''aa cok spesifik vaay nasil oluyooo'' diyen kizlariz masallah bize...bu bataga bulasmak uzere olup google a ankaradaki falcilar yazip bu sayfaya dusenler bakiniz zevkine de olsa yapmayin etmeyin biz ettik siz etmeyim kazara ilk fal tutarsa gaussmata donersiniz o kadar deyim !
ama yok illa baktiracam derseniz de eylulun bana dikkat et bak bu kizi sevmedim dedigi bi arkadasin acayip fena bir yuzunu gordum bugun yani o an ama yok eylul abla o iyi kizdir demistim bide :)
umuyorum o soyledigi malum sey de cikar!!!
biz kotu ornek olmayalim bulasmayin kizlar bu islere!!!

Harikasın canımmm. Kesinlikle katılıyorum sanaaaa. Bizler düştük bari başkaları saplanmasın bu fal batagınaa.Gecenin bu saati olmus; acaba iyi bir falcı cıktımı merakıyla forumu taradımmmm.

Gabriella hala usanmadan mail adresime mesaj atıyorr: buğün senin için güzel titreşimler aldım .........yıldızlar senin için vbbbbbbbb.Adam akıllı bir falcı çıksada hepimizi dert batagından kurtarsa.Sonuçta hepimiz kimlere ne paralar döküyoruz. iyi bilen çıksa inanıyorum burdan herkes 75 100tl verecek yeterki çıksa

ben en son 1.5 yıl önce baktırmıştım 25 liraydı. eskişehir haller gençlik merkezi arkasında bi kafedeydi ama o kafe yıkılmış numarada kullanılmıyo,

benim kuzenimde baktırmıştı ve çok memnundu söylediği aya kadar tutturdu diodu sen memnun kalmışydın peki tatlım

metuuuu bence senle bızım enerjımız uyuşuyo senın gıdıpte şunun falı tuttu dedıgın bırı varmı??eger denemedıgım bırıyse denıycem sana guvenıyorum:)

hiç öyle biri yok:) olsa ben giderdim zıplıyarak.çiğdem wardı artık o da yok...diğerleri hikaye ..paralara yazık.en iyisinin falı 40 tane öngörüden bir tane çıkması.durmuş saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir misali:)

hiç öyle biri yok:) olsa ben giderdim zıplıyarak.çiğdem wardı artık o da yok...diğerleri hikaye ..paralara yazık.en iyisinin falı 40 tane öngörüden bir tane çıkması.durmuş saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir misali:)

gel senlen eylule gıdek :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34: gıdelım dersen ozel mesaj atcam sana

aklıma şimdi geldi:)))konur sokakta kısa bir fal baktırmıştım 5 tl.ye tastamam gercek çıkmıştı.bütün bu gittiklerimden iyiydi.bir minik tawşan:) şaka değil walla çok ciddiyim..o tawşanı bulmak lazım

aklıma şimdi geldi:)))konur sokakta kısa bir fal baktırmıştım 5 tl.ye tastamam gercek çıkmıştı.bütün bu gittiklerimden iyiydi.bir minik tawşan:) şaka değil walla çok ciddiyim..o tawşanı bulmak lazım

hımmm nasıl buluruzkı acep?

Zuzu yu ben de cok duydum, yakin bir arkdasima her dedigi kelimesi kelimesine cikmis kiz soklardaydi :KK34:

Telefonunu verebilecek olan var mi?

okadar ankarada fal baktırdım gitmediğim kalmadı zuzuyu bende duydum bi arkadaşım anlattı bana telefon nosu gönderebilirseniz sevinirim banada bende gideyim bi zuzu kalmıştı zaten:)))

hep takip ediyorum forumu
burada sürekli adı geçen herkese gittim biri de mi çıkmaz ama maalesef........
çıkanlarda daha önce de yazdığım gibi aylar yıllar sonra

bir ara bir ahsen kaybolmuştu yanılmıyorsam son olarak cidan da görülmüştü.bu ahsen aynı ahsen mi acaba? tanıyanlar tarifinden tanırsa bi yazsın lütfen.bunu ıskalamışım gönlü kalmasın:)

Arkadaşlar Ahsen Cidan da çalışmamış ben Çatı cafedeydim dedi bana ben buradaki yorumlara göre sormuştum. Ahsen geçmişi iyi biliyor anıda ehh ama bana verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı.

X