- 15 Kasım 2012
- 455
- 131
ben ilk baktırdığım da 40 tlydi ve çok süper bildi dediklerinin yarısı çıktı, 2 ay önce arkadaşla gittik 50 yapmış ama ona hiç bilemedi deyim yerindeyse salladı. bende götürdüğüme pişman oldum
ankara topigi muthis yaa gabriellaya bile ''aa cok spesifik vaay nasil oluyooo'' diyen kizlariz masallah bize...bu bataga bulasmak uzere olup google a ankaradaki falcilar yazip bu sayfaya dusenler bakiniz zevkine de olsa yapmayin etmeyin biz ettik siz etmeyim kazara ilk fal tutarsa gaussmata donersiniz o kadar deyim !
ama yok illa baktiracam derseniz de eylulun bana dikkat et bak bu kizi sevmedim dedigi bi arkadasin acayip fena bir yuzunu gordum bugun yani o an ama yok eylul abla o iyi kizdir demistim bide :)
umuyorum o soyledigi malum sey de cikar!!!
biz kotu ornek olmayalim bulasmayin kizlar bu islere!!!
3 . Tura hoşgeldikk. Yine sandıktan eskiler çıkmaya başladıı.
ben en son 1.5 yıl önce baktırmıştım 25 liraydı. eskişehir haller gençlik merkezi arkasında bi kafedeydi ama o kafe yıkılmış numarada kullanılmıyo,
metuuuu bence senle bızım enerjımız uyuşuyo senın gıdıpte şunun falı tuttu dedıgın bırı varmı??eger denemedıgım bırıyse denıycem sana guvenıyorum:)
hiç öyle biri yok:) olsa ben giderdim zıplıyarak.çiğdem wardı artık o da yok...diğerleri hikaye ..paralara yazık.en iyisinin falı 40 tane öngörüden bir tane çıkması.durmuş saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir misali:)
gel senlen eylule gıdekgıdelım dersen ozel mesaj atcam sana
ben eylüle gitmiştim tatlım.önce arkabahce kafedeydi.sonra ankara cafeye gecti. hiç bir dediği çıkmadı inan.
aklıma şimdi geldi:)))konur sokakta kısa bir fal baktırmıştım 5 tl.ye tastamam gercek çıkmıştı.bütün bu gittiklerimden iyiydi.bir minik tawşan:) şaka değil walla çok ciddiyim..o tawşanı bulmak lazım
belki rastlarsın birgün.inan bütün ankara falcılarından daha iyi:)hımmm nasıl buluruzkı acep?
hımmm nasıl buluruzkı acep?
bir minik tavşan cafenin adı mı
Zuzu yu ben de cok duydum, yakin bir arkdasima her dedigi kelimesi kelimesine cikmis kiz soklardaydi
Telefonunu verebilecek olan var mi?
bir ara bir ahsen kaybolmuştu yanılmıyorsam son olarak cidan da görülmüştü.bu ahsen aynı ahsen mi acaba? tanıyanlar tarifinden tanırsa bi yazsın lütfen.bunu ıskalamışım gönlü kalmasın:)
ben de heveslenmiştim yeni biri çıktı diye