Ankara'daki Falcılar

çok birşey yok.rukiye 2 dk bakıyor.soru fln yasak.zaten falı da cıkmadı.ezgi de 2 falı çıktı sonrası yok.

teşekkürler... ya herkes rukiye ruiye diye bahsedince ben de merak ettim, kimdir, nerdedir, nasıl ve kaça bakar diye? biliyosun ankarada gitmediğim falcı kalmadı, hadi rukiyeyle ezginin de hatırı kalmasın dedim...

figene gittim aslinda ezgiye niyet figene kismet oldu biraz ama isim falan bildi daha dogrusu harf bildi biraz soguk biri sanki ayni laflar iste mayista donecek falan ama ciddi bakti gidilebilir tabi fali cikar mi bilemem !

figene gittim aslinda ezgiye niyet figene kismet oldu biraz ama isim falan bildi daha dogrusu harf bildi biraz soguk biri sanki ayni laflar iste mayista donecek falan ama ciddi bakti gidilebilir tabi fali cikar mi bilemem !

Aynen biraz duvar gibi mizacı var. Yine de nedense önerdiler onu da. Başta sorular soruyor olması pek hoşuma gitmemişti ama yine denemekte yarar var.

Son düzenleme:
ya sadece bir rahatlatıyor, hani ben de burada demiştim, geçmişimi bile bilmeyen falcıya inanmam diye. geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili hiç yorum yapmıyor, soruyorsun ona göre bakıyor.
senin soruların üzerinden gidiyor.
aşk diyor mesela,
evet diyorum.
bi adam var seni seviyor mu bakalım diyor.
erkek arkadaşımla aram limoni mesela şu an, 3 gündür görüşmüyoruz. bunları bilmiyor. ayaklarından sana bağlı falan gibi genel yorum yapıyor.

yine de kurşun döktürmeyi istiyordum bi, hiç denememiştim, onu yaptırmış oldum.
bir de olumlu konuşunca iyi hissettim.

Cnm sen fazla inanma boşver olacagı varsa gelecegi varsa gelirr. Falcılara kolumuzu kaptırdık zaten birde kurşunculara bulaşmayak :). Bulacagız iyi bir falcı inanıyorummmmmm

o halde sen de elini taşın altına koy:) ben de gittiklerimi yazayım. 50 olmuştur benimde :)) tek tek sıralayalım bir seferlik daha. yeni gelenlere de o sayfanın linkini atarız, temiz temiz. dolandırılmasınlar... başka biz gibi deneyimli varsa onlar da katılsın :)

Aynennn benimde 50 yi geçmiştir bahçeli, kızılay, tunalı, sakaryaa,yenimahalle ve nicelerii. burdan yazak herkes öğrensin kim nasıl bakıyorrr

bu forumun fal pirlerinden biriyim bolca deneyim bolca yamultulmuş biri olarak:)falın ne cıkarsa o kdr dakika bakıyor.ezgi tamahkar b iri değil dürüst bir kız sewiyorum onu.

ben birkere gittim ezgiye, burdan okuyup gitmiştim. hiç memnun kalmadım bir sürü tarih verdi hiçbiri çıkmadı ve dagınık anlatıyorduu. Birdaha asla gitmemm ona :)

evet...negatif bisey soylemedi benim falim cikar kiiz bu oglan donecek dedi ben olanca negatifligimle yok ya nereye dönüyo dedim:) dönmeyecek deseydi oh derdim bu evleneceksiniz dedi !!!

Bu Mb Mustafa üyelerden birini sinir krizlerine sokan; hiçbirsey bilmediği söylenen mustafa degilmi?. O kadar onla ilgili yazılıp tutuldu hala giden varmı yaw?????? Bu ankara falcıları devamlı iş yaparrrr bizler elemeyi bilmedikçe:)

Bu Mb Mustafa üyelerden birini sinir krizlerine sokan; hiçbirsey bilmediği söylenen mustafa degilmi?. O kadar onla ilgili yazılıp tutuldu hala giden varmı yaw?????? Bu ankara falcıları devamlı iş yaparrrr bizler elemeyi bilmedikçe:)
mustafayi oven de vardi bir umut gittim iste burada reklama ovenler degil bizzat ovenler vardi ama bilemiyorum ya ben fal baktirmaktan fallar birbirine girdi ya da millet salliyo avutuyo donecek diye

mustafayi oven de vardi bir umut gittim iste burada reklama ovenler degil bizzat ovenler vardi ama bilemiyorum ya ben fal baktirmaktan fallar birbirine girdi ya da millet salliyo avutuyo donecek diye

Haklısın hepimiz okuyup birilerine gidiyoruzzz. Ama bu MB Mustafa bir üyemizii sinir krizlerine sokmuştu kızcagız kendine gelememişti faldan sonraa öyle hatırlıyorum. bir ay bile geçmemiştir üzerindenn.

İnan bir ara her hafta dört yada beş falcı dolaştım. Sonuçta adam akıllı çıkmadı bulamadım. Biri utanmadan mısırdan miras kalacak der, Biri utanmadan der der.... iki haftadır gitmiyorumm yazık bu dolandırıcılara para kaptırmayaa. burayı takip ediyorum, bir tane çıkacak iyi bir falcı aldığı parayı hakeden bir falcı .
İnanınn internet fal bakmayı öğrendimm. fal kapatıyom şekilleri internet sorguluyorum falıma kendim bakıyomm

Haklısın hepimiz okuyup birilerine gidiyoruzzz. Ama bu MB Mustafa bir üyemizii sinir krizlerine sokmuştu kızcagız kendine gelememişti faldan sonraa öyle hatırlıyorum. bir ay bile geçmemiştir üzerindenn.
princess sinir olmustu ama bisey duydumonunla ilgili o yuzden gittim ya bu falcilarin netteki dolandirici gabriella dan farklari yok genel bisey soyluyo bana da soylese tutar sana da soylese tutar bizde aa cok spesifik vaay diyoruz ben durum analizini napiyim ama iste bi eylul patir patir durumumu ortaya dokmustu ya birisi donmeyecek desin diye bekliyorum ama yok nerdeee :KK43:

İyi akşamlar,
bir kaç gündür takip ediyorum, geçmiş kısımları okuyorum. Dikmende bulunan Yasemin'e gitmek isterim sanırım.
Kaça bakıyor ve nasıl ulaşırım cevaplayabilecek birisi var mı acaba?
Teşekkürler.

İyi akşamlar,
bir kaç gündür takip ediyorum, geçmiş kısımları okuyorum. Dikmende bulunan Yasemin'e gitmek isterim sanırım.
Kaça bakıyor ve nasıl ulaşırım cevaplayabilecek birisi var mı acaba?
Teşekkürler.

yasemin hanım evinde bakıyor ve 40 tl'ye. ama benim özelden mesaj hakkım yok, daha önce numara burdan paylaşıldı bence biraz geriye gidersen bulabilirsin.

ay sen yasemine de gittin mi:)

ah tatlım gitmem mi? aklıma gelenler bahçelievlerde süheyla, gül, yasemin, kevser, nermin, gül, emine, tunalı hilmi de, catre kafe şevki, aslı yıldız, mantıcı aysu, kızılay da eylül cafe mustafa, ankara kafe, saklı bahçe (falcıların adını hatırlıyamadım), figen, ortaköy yıldız, kerem, meryem, ebrunun konağı, serhat, evim kafe sermin, sevda, üçüncü göz ayberk, burak, helin, turuncu kafe yasemin, bi bayan daha vardı adı aklıma gelmiyo, mb mustafa... inan daha biçok var şu an isimleri aklıma gelmiyo. sana boşuna mı diyorum rukiye ve ezginin hatırı kalmasın diye...

ah tatlım gitmem mi? aklıma gelenler bahçelievlerde süheyla, gül, yasemin, kevser, nermin, gül, emine, tunalı hilmi de, catre kafe şevki, aslı yıldız, mantıcı aysu, kızılay da eylül cafe mustafa, ankara kafe, saklı bahçe (falcıların adını hatırlıyamadım), figen, ortaköy yıldız, kerem, meryem, ebrunun konağı, serhat, evim kafe sermin, sevda, üçüncü göz ayberk, burak, helin, turuncu kafe yasemin, bi bayan daha vardı adı aklıma gelmiyo, mb mustafa... inan daha biçok var şu an isimleri aklıma gelmiyo. sana boşuna mı diyorum rukiye ve ezginin hatırı kalmasın diye...

Yok artik :KK70: sakli cevher ! Anlatsana kizcagzim bunlari.

Yok artik :KK70: sakli cevher ! Anlatsana kizcagzim bunlari.

canım mihriye fikriye, bahçeli serdeniz (eskiden ümitköy deymiş) bunları unutmuşum... aralarında 100 üzerinden 100 verdiklerim de var, SIFIR dediklerim de. yalnız kimse bana kızmasın eskişehir deki ZUZUnun üzerine hiçbiri geçemez. Tabii bu benim şahsi görüşüm, bütün arkadaşlarımın görüşlerine sonsuz saygı duyuyorum. zaten burda yazdığım bütün falcılara burdan sizlerin tavsiyelerinizi okuyarak gittim. şimdi çıkmak zorundayım ama en kısa zamanda düşüncelerimi paylaşırım.

X